pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
forumasi ,junacki sinovi, kakvi ste u disciplinama u ronjenju na dah , tj koja vam je maksimalna dubina na koju ste junacki ronili i koliko dugo mozete junacki bez vazduha i koliko mozete junacki u duzinu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozete li da mi preporucite neke vezbe za zadrzavanje daha pod vodom,imam 15 godina i treniram plivanje oko godinu dana,ali ronjenje mi predstavlja problem.
i mene interesuje kako da povecam kapacitet pluca odnosno da sto duze ronim
jedva izdrzim 20sec pod vodom
da li je njabolja vezba da sto cesce ronim pa cu vremenom i povecavati trajanje? il ima nesto efikasnije?![]()
ja ronim ko konj 16 metri i tri ipo minuta zaron vrsim tako sto na obali nadjem neki kamen odgovarajuce tezine i dobar teren za ronjenje gde ide nagla strmina onda se sa tim kamenom pustim niz tu podvodnu liticu i kamen me vuce dole tako da ne vrsim nikakve pokrete koji bi mi trosili vazduh kada dodjem na 7-8m onda bacam kamen vrsim dekompresiju 20-30 sekundi i onda rucno nastavljam dalje ,aktivno pod vodom mogu jedno 3min ali kada sam u dobroj formi recimo da ronim svaki dan jedno 20 dana
Meni je najveci problem pritisak ...ja se jedva spustam ispod 3,5-4 metra i glava oce da mi pukne kao i hladnoca koja je dolje
svaki dan vjezbam ali sto se tice pomjeranja granice bola od pritiska nema jos uvijek nista,a radim dekompresiju![]()