romper stomper

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vidim da i poshteno brkate boneheads i skinheads...vjerovatno nikad za SHARPovce niste ni culi....itd...

ah da...podele...crvenopertlasi, belopertlasi...
zaboravih koji su agresivni a koji nisu...i koje bese bitnije razlike...
ako ti nije problem... hajde pojasni da ne guglam...
ne bi bilo lose da malo detaljnije napises koji su bese koji ili bacis neki link...

ah da...podele...crvenopertlasi, belopertlasi...
zaboravih koji su agresivni a koji nisu...i koje bese bitnije razlike...
ako ti nije problem... hajde pojasni da ne guglam...
ne bi bilo lose da malo detaljnije napises koji su bese koji ili bacis neki link...

http://en.wikipedia.org/wiki/Skinhead

imash dole pishe shta je shta...
bruka podjela i fazona...

mada sad se sve neonacisticki zove skinsom,u nekim normalnim zemljama bi popushio takvih batina da kaze da je skins a ustvari je bonehead...

bonehead-white power-bijele pertle-agresija :mrgreen: muzika moze OI! i RAC...

inace skinsi slushaju ska i te fazone...

http://en.wikipedia.org/wiki/Skinhead

imash dole pishe shta je shta...
bruka podjela i fazona...

mada sad se sve neonacisticki zove skinsom,u nekim normalnim zemljama bi popushio takvih batina da kaze da je skins a ustvari je bonehead...

bonehead-white power-bijele pertle-agresija :mrgreen: muzika moze OI! i RAC...

inace skinsi slushaju ska i te fazone...

ok...nije me mrzelo pa sam se ipak podsetio pre tvog posta :)

ovo boldovano me je nasmejalo :D
takvih agresivnih idiota ima svuda - nema ih samo u 'normalnim' zemljama...
i OI i SKA su mi prijali u jednom periodu ali mi to nije izazivalo zelju da kupim fajerku, stavim bele pertle i mrko gledam i mlatim rome po ulicama.
znam da nisu svi skinsi agresivni (sad se i podsetih koji su bese koji) ali nekako ovi agresivci previse dolaze do izrazaja pa je i normalno zasto je slika takva kakva je...

secam se da mi je jedna grupica novosadskih skinsa bila zanimljiva na pokojnom koncertu godine u novom sadu...
bilo je bash hladno i posle koncerta dosli onako promrzli umorni da se zagreju/prespavaju na zeleznickoj stanici...prosto ne lice na istu grupicu koja je podigla silnu prasinu sa itisona u spesnu na ritmu nereda :D
bili bi mi ok da se vecina njih ne prima (samo fazona radi) na naci gluposti...

dwage nashe forumashice:heart:
da l bi ste se zabavljale sa skinsom?
recimo dobar je u dushi...ili zeli da se otrgne iz tog fazona ilise palite na tjelave ili...
za forumashe: shta mislite o tjelavim zenama?

ne volim nikakvo ekstremno i fanaticno pripadanje grupama. bilo kakvim grupama. to je zastranjivanje. ma o cemu se radilo.

Back