Ромпеј Јахјаги: Како се зовете, драга?

Poruka
20.095
Ромпеј Јахјаги: Како се зовете, драга?​

прошаптао је Ромпеј Јахјаги непосредно пред почетак конференције за новинаре, док су стајали за говорницом у седишту ЕУ у Бриселу.

252962_44_f.jpg
И он се збунио: Знам да си драга, ал` не знам ти име

Herman van Rompej nije mogao da se seti imena "kosovske predsednice" Atifete Jahjage, pa ju je neposredno pred početak konferencije za novinare upitao kako se zove.

"Kako se zovete, draga (What`s your name, dear)?" - prošaptao je Rompej Jahjagi neposredno pred početak konferencije za novinare, dok su stajali za govornicom u sedištu EU u Briselu.

Snimak je, uz izjave Rompeja i Jahjage, objavila interna televizija EU.

"Jah-ja-ga", dva puta je ponovila kosovska predsednica - iako se sa snimka pred početak susreta jasno iz njihovog ćaskanja moglo čuti da su se ranije već sastajali.

Ovo je poslednji u nizu gafova evropskih zvaničnika u poslednjih nekoliko meseci.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:[/CENTER]

.

Nije mi nimalo smešno ovo. Isti nivo poštovanja oni pokazuju i prema Srbiji. Vrhunski bezobrazluk je doći na zajedničku konferenciju za medije, a ne znati kako se izgovara ime sagovornika. Strašna nekultura. Izgleda, endemska osobina evropejaca.

nije..prost primer-svi znamo kako izgleda london a da nikada nismo tamo ni bili..a englezi nemaju pojma kako izgleda beograd

kao sto neko iz vlasotinca zna kako izgleda beograd a ja nemam pojma kako izgleda vlasotince hbg

Nije mi nimalo smešno ovo. Isti nivo poštovanja oni pokazuju i prema Srbiji. Vrhunski bezobrazluk je doći na zajedničku konferenciju za medije, a ne znati kako se izgovara ime sagovornika. Strašna nekultura. Izgleda, endemska osobina evropejaca.

Najcool je to što su oni prije toga sigurno razgovarali jedno sat vremena najmanje. :lol:

Ko zna gdje su njemu bile misli cijelo to vrijeme.

Možda ju je zamišljao kako je taslači. :per:

Ironija je kad ismevaš jedan narod koga zayebava neko ko i zayebava i tvoj narod na isti način.

A blam je kad nisi ni svestan toga...

Глупости,
та господа коју Ви и вама слични кујете у звезде су мој народ прогласили геноцидним и злочиначким,
док тзв. државу коју су они створили сматрају мултикултуралном и демокрацијском.
Тако да не стоји поређење, тамо неког клерофашисте са образованим еуропским тргов, пардон интелектуалцем.

Апсолутно се слажем, још један доказ колико је њима стало до Балкана и колико уопште знају о нама овде...

ide za njom ko da ga je izvukla iz bunara

:cepanje::cepanje:

јес` јес` :lol: , баш на то личи...

Брига њих за културу. Важно је да се зна ко је газда у кући.

Ironija je kad ismevaš jedan narod koga zayebava neko ko i zayebava i tvoj narod na isti način.

A blam je kad nisi ni svestan toga...

Јоминииииииииииииииииииии :telefon:, па немо` тако. Ти си био мој најомиљенји Администратор, немо` да квариш то :zper:

.

Back