Romi nisu zadovoljni

Somebody74

Poznat
Poruka
7.977
Veceras u emisiji "Utisak nedelje" pod naslovom "Ledeni cika" emitovan je prilog o tome kako Romi nisu zadovoljni onim sto su dobili u zamenu za sklanjanje sa lokacije na kojoj su bili naseljeni potpuno bespravno. Da li imaju pravo da se bune?
 
Poslednja izmena:
Veceras u emisiji "Utisak nedelje" pod naslovom "Ledeni cika" emitovan je prilog o tome kako Romi nisu zadovoljni onim sto su dobili u zamenu za sklanjanje sa lokacije na kojoj su bili naseljeni potpuno bespravno.

Za šta zadovoljni? Treba da budu zadovolhjni što su išta dobili, nisu ništa svoje tamo imali. Hoću i ja, student iz provincije, sa hiljadama svojih kolega po stančić u Beogradu, od nas će država imati bar neke koristi. Ali kad bismo se mi pobunili, nas bi samo ismejali i zaboravili
 
Hoću i ja, student iz provincije, sa hiljadama svojih kolega po stančić u Beogradu, od nas će država imati bar neke koristi. Ali kad bismo se mi pobunili, nas bi samo ismejali i zaboravili

Једино вам преостаје да се изјасните као угрожена мањина. Кажите да сте Цигани, Хрвати, педери и одма' ћете добити све што пожелите и све ће вам бити дозвољено.
 
Једино вам преостаје да се изјасните као угрожена мањина. Кажите да сте Цигани, Хрвати, педери и одма' ћете добити све што пожелите и све ће вам бити дозвољено.
Gospodine ovde se vodi rasprava o Romima a ne o ciganima. Budimo civilizovani pre svega. Ja sam otvorio temu i necu da me hapse, sutra moram na posao.
 
Нису задовољни Роми, Мађари, Албанци, Црногорци....Па шта?
Нисам ни ја задовољан са много чим.......
КО МЕ ПИТА У ОВОЈ ДРЖАВИ ДА ЛИ САМ ЗАДОВОЉАН:dash:
 

Back
Top