bhc33
Domaćin
- Poruka
- 4.383
Kosuta:srna33:
Kako nece? hoce, samo se pomalo stide...
Pitam se zasto? Sta smo mi toliko strasne, pa da ne smeju...
ma to je zbog onog"bambija si pojela debela
"e izvini al asocijacije su chudo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kosuta:srna33:
Kako nece? hoce, samo se pomalo stide...
Pitam se zasto? Sta smo mi toliko strasne, pa da ne smeju...
"

Kosuta:Eto,... Sve moraju i da izvrnu. Lepo ih pitas za romantiku, a oni sve okrenu, ismejavaju...![]()
Voli covek da se zabavlja, pa to ti je. iluzionista:Kosuta:Eto,... Sve moraju i da izvrnu. Lepo ih pitas za romantiku, a oni sve okrenu, ismejavaju...![]()
Ma pusti Bhc-a, on je uvek malo fiju-fiju.Voli covek da se zabavlja, pa to ti je.
Postoje romanticni mladici. No, ovde na Balkanu, vecina devojaka ocekuje upravo one koji to nisu... Za te "balkanske" devojke romantika je pateticnost, a romanticni mladici su slabici... Tako da i oni, cak i kada postoje, vrlo cesto padaju pod uticaju dominantnog misljenja vecine...
Eto, zadovoljna?![]()
No, svako misli kako zeli i ja to postujem.Tako je ali zbog toga sto najcesce svoja osecanja i ono iskreno sto nose u srcu poklanjaju osobama koje to ne znaju da cene,nego ih ismevaju,nakon cega sve romantika ostaje skrivena od drugih koji bi to znali da postuju.srna33:
postoje i romanticni mladici i devojke koje to cene, samo cesto se nekako mimoidju, ne umeju da se prepoanaju.

Kosuta:Da li jos uvek negde postoje romanticni mladici?
Kosuta:Kosuta:Da li jos uvek negde postoje romanticni mladici?
Ovo bese pitanje,... :wink: