Романтично или патетично?

Ljuba82

Domaćin
Poruka
3.085
Некако не могу да не приметим да у 95% тема на овом форуму обилује поезија.
Не желим да се правим паметан и изигравам модератора или критикујем било кога, једноставно сматрам да је поезији место на подфоруму Књижевност и да је ово место ипак резервисано за неке друге ствари.

...ljubav je patnja... želiš li izbeći patnju, ne smeš voleti, ali onda patiš što ne voliš... dakle, voleti znači patiti, ne voleti znači patiti, patiti znači patiti... biti srećan znači voleti, dakle biti srećan znači patiti, ali patnja čoveka čini nesrećnim, zato da bi bio nesrećan čovek mora voleti ili voleti da bi patio ili patiti od prevelike sreće...
:roll:

Ма ОК ОК, некоме је романтично, некоме патетично, али оно што је објективно је то да да би неко ушао у песму, мора да је проанализира минимум 10 минута да би проценио колико је вредна и да ли је романтична, а којом брзином се песме бацају, немогуће је прочитати их само, а не анализирати! То све убија романтику. Мислим ОК, кад неко напише песму, две, три или нпр. неком форумашу посвети песму, то је романтично, али ово... :roll:

jagodica:
pa aj ko ume bolje da patetishe nek pokaze

Хахахахха :lol: :lol: :lol: ...Кад делиш аутограме, да станем у ред?

jinxy:
Neobuzdana tresnja:
:roll: suuuuuuuvise filozofije :wink:
Patices i ako volis i ako ne volis. Ako ne volis jos vise. Voleti je nesto najlepse. Voleti = biti Covek.
(Ne znam sto sam ovo upravo nashuketala ali...ne moze da skodi :lol: )
cmok

ali ako volis sladje je patiti :wink: . ima neke drazi. nisam mazohista, ali mi se tako cini :? .

Nije da se ne slazem... 8)
Cmok za Nince moje :wink:

Neobuzdana tresnja:
jinxy:
Neobuzdana tresnja:
:roll: suuuuuuuvise filozofije :wink:
Patices i ako volis i ako ne volis. Ako ne volis jos vise. Voleti je nesto najlepse. Voleti = biti Covek.
(Ne znam sto sam ovo upravo nashuketala ali...ne moze da skodi :lol: )
cmok

ali ako volis sladje je patiti :wink: . ima neke drazi. nisam mazohista, ali mi se tako cini :? .

Nije da se ne slazem... 8)
Cmok za Nince moje :wink:

Cmokic back to you :wink:

Back