romanticne komedije

njaaaa prokleta ova tema još ću priznati da ih volim
ali ovo je najkulija scena iz bilo koje romantičnek komedije ikada

Njaaaaaaaaaaooooooooo pa kako ja da preskocim ovu temu :eek:
Ja koja samo to gledam, i pod prisilom, vezanog drzim muza dok se film ne zavrsi :)
I bas me bole sto mu se ne gleda , mora.

Svadba mog best frenda ....najkul scena ....slazem se ...
Imam citav spisak omiljenih, i kad treba da preporucim neki film van tog zanra moram bas da se pomucim :)

Ako se termin romantična komedija odnosi, kao što pretpostavljam, na holivudske mejnstrim ljige, onda gledam, ponekad, i vrlo mi je to zanimljivo za posmatranje i proučavanje - kakve se tu poruke šalju, i tako. A u jednom sam čak i uživala, zove se Holiday, igraju Kameron Dijaz i Kejt Vinslet (a nije mnogo bolji od drugih). A dragi su mi stari holivudski filmovi, Hepbern i Trejsi, recimo...

Ne poznajem muškarce koji gledaju romantične komedije... ali jedan moj drug voli Praznik u Rimu.

ево ја сам одгледао неколико филмова из тог жанра, између осталих и ''празник у риму'', па онда ''доручак код тифанија'', де сикин ''јуче данас сутра''... и не сећам се више...
празник у риму је добар филм, био је скоро на хртићу, амерички новинар у прилици да обешчасти луцкасту принцезу. мало му је хвалило, ипак, разум је победиЈо. одри је преслатка...

Ceo dan lupam glavu kako se zove ova romanticna komedija: ona je Amerikanka, komicarka i udaje se za Francuza, muzicara da bi dobila vizu i na kraju naravno zive srecno do kraja zivota, da ne zna neko naslov?

Nijeeeeeeeeee, u njemu glume Zerard Depardije (valjda se ovako pise =)) i Endi Mekdauel. A u ovom filmu na koji ja mislim, glumi ona plavusa, koja stavi velike, crne naocare i vestacke zube ii kaze 'Instant sushi, I love it' =)

kako lažem....volim, bwe, romantične komedije..žurio sam, pa sam mislio na romantične filmove..žanr romantika..prohujalo, ona kći u irskoj što nema nogu ili joj je kraća noga pa upoznaje nekog lepotana, ali avaj ona ima neke prepreke što mentale, što onako..valjda je udata..formalne prepreke....na te tugaljive sam mislio..to je baš odurno...odur..
a komedije volim...meet the parents, meet the fockers, to mogu baš često da gledam..robert de niro..misim..kadje hari sreo sali - ne sećam se šta je tu smešno..ali bridžit je onako kao..može..mada je na granici patetike..znači volim komedijekomedije.. ili omnaj noviji kad su drugari..pa se na kraju uzmu..a ima i humora, simpatično..( :

sad sam se setila kako me je sestra od tetke 8 god starija terala da presedim pretty woman u njenoj sobi, ok je ona u dnevnoj gledala na videu :lol: jer se plasila da sadrzaj nije prikladan mojim godinama :lol: kakav je ona puritanac bila oduvek...

a i on je iz tako 90-91...

Back