Romanticna predigra

Koliko zelite romanticnu atmosferu uz Italijanski rizling malo ruza a jos manje svetla?
Koliko zelite visecasovnu erotsku masazu?
Koliko ste spremni da verujete pozudi i strasti?
Koliko ste otvorenih shvatanja tj.koliko volite da uzivate?

Nisam ljubitelj vina, ruze u ljubavnoj igri i spavacoj sobi totalno nepotrebne, volim prigusena svjetla...
Visecasovnu? To bi vise bilo mucenje nego uzivanje... i znacilo bi da imas loseg masera... erotska masaza je kratka i ucinkovita... izaziva brza djelanja...
Ne vidim nikakav smisao ovog pitanja, ma koliko da se trudim, hm.... vjerujete pozudi i strasti?:roll:
ccc

Koliko zelite romanticnu atmosferu uz Italijanski rizling malo ruza a jos manje svetla?

Uvek sam za ramonticne atmosferice. ;)
Masazu naravno obozavam. Mada visecasovnu??? Znam da moze da potraje... ali duze od sat vremena... neko bi se zesce umorio. :) Obozavao sam te masaze ranije kao klinac kad mi je sve bilo novo i extra interesantno... pa ti dodje neka u nekom sorcicu... mm... :D Sad me uglavnom i mrzi da masiram... i dosta onih poteza sam i zaboravio... Vidis trebalo bi da se podsetim malo... :think:

Uvek se prepustam pozudi i strasti... nema sta tu da se veruje....
Otvorenih shvatanja za sta? Za neke stvari vrlo otvoren za neke vrlo zatvoren. Uzivanje jeste poenta svega. ;)

Uvek sam za romantiku...mada, kako reče jedan prijatelj, takvi su nestali u 21 veku gde svi nekud jure, žure i nemaju vremena za malo pravog uživanja....Kada bi sada predložili nekom takvu večeru, odmah bi se zapitao šta to ona hoće, šta se krije ispod takvog postupka...
Masaža, dodiri nežno milovanje, sve je to deo u početku emotivnog a onda i fizičkog spajanja dvoje ljudi koji mogu i hoće...
Strast i požuda...neodvojivi deo i glavni "začin" dobro provedene noći...
Volim da uživam, naravno, ništa ne radim ako ne mislim da je to ono što hoću a da li sam otvorenih shvatanja pa.....jesam ukoliko je u granicama dobrog ukusa...

romatika je u najneocekivanijim situacijama...kad ti pokaze da mu je stalo, kad te iznenadi nekim gestom koji za njega nije tipican.....da toga ne bude mnogo...gusila bih se u konstantnim izlivima romantike....volim da se mazim puno i mnogo i u to znam da ukljucim i masazu....a pozuda i strast znaju da me razbiju na sitne komade...sva sreca da imam osobine Feniksa inace bih otiska u q....

chuj italijanski rizling.. mislim.. ako cjemo da se razmecjemo poznavanjem picja daj da na svakom tako date-u opalimo po krug.. mozhda im posao krene bolje? ono od nashish silnih izlazaka.. mislim.. prvo shto vina uopshte vishe ne pijem ako nisu takozvana domacja... ostalo se sve dobija iz kesice i muka bi mi bilo pri samoj pomisli da pijem neshto shto je qpljeno zbog nalepnice i pritom je potencijalno opasno..
u ybte.. ja sam bash bash organic..
drugo, smeshno mi je kad ovako kao ovlash pomenu u postu neshto tako levo i nebitno a uvek bude neshto materijalno i kao mnogo ql.. i sad mi svi treba da padnemo u nesvest kako ovaj gore pomenuti poznaje vina.. mislim
a vishechasovna masazha.. mislim.. jel to ono dok ne pochnu da mi otpadaju delovi tela od preteranog gnjechenja? chuj vishechasovna.. zamisli masirash nekoga satima.. ruke bi mi otpale ybte.. kakva nebuloza... treba da se medjusobno ugnjechimo k'o kiflice i onda shta? mislim.. posle toga samo da umresh
ja sam vrlo zatvorenih shvatanja ovo je totalno glupo..

mislim ne da je glupa sama tema.. nego ceo taj trip o prodatoj romantici... kao pisala baba u ljubavnom romanu da su blatnjave rotkve sehi i daj sad svi da zhvacjkamo blato.. mislim
a ruzhe, latice, vina, masazhe, svecje, etc ne mogu sada da se setim - ne mogu ochima da vidim..
mislim romantika.. fuj.. to me uvek podsecja na one renesansne jastuke i tapete i zavese.. pa onda nekako samim tim u duhu i na prashinu.. +also.. te latice shto se prosipaju po krevetu... zamisli samo sve te larve kojekakvih buba koje se tuda shire posle.. pljuc
i vina... ybm ti ja tu romatiq u kojoj ne mozhesh da uzhivash ako nisi pijan (pripit - svejedno)..

Back