Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
a jes ono,mi lavovi nismo bas suptilna bica puna razumevanja za ispade tog tipaneverovatno je kako bih se sa ovim hor.znakom a da sam zensko, gnushao ovih situacija na apsolutno isti nacin
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jes ono,mi lavovi nismo bas suptilna bica puna razumevanja za ispade tog tipaneverovatno je kako bih se sa ovim hor.znakom a da sam zensko, gnushao ovih situacija na apsolutno isti nacin
![]()
Koliko zelite romanticnu atmosferu uz Italijanski rizling malo ruza a jos manje svetla?
Koliko zelite visecasovnu erotsku masazu?
Koliko ste spremni da verujete pozudi i strasti?
Koliko ste otvorenih shvatanja tj.koliko volite da uzivate?
ma ja ih koristim samo za sex...
Koliko zelite romanticnu atmosferu uz Italijanski rizling malo ruza a jos manje svetla?
chuj italijanski rizling.. mislim.. ako cjemo da se razmecjemo poznavanjem picja daj da na svakom tako date-u opalimo po krug.. mozhda im posao krene bolje? ono od nashish silnih izlazaka.. mislim.. prvo shto vina uopshte vishe ne pijem ako nisu takozvana domacja... ostalo se sve dobija iz kesice i muka bi mi bilo pri samoj pomisli da pijem neshto shto je qpljeno zbog nalepnice i pritom je potencijalno opasno..Koliko zelite romanticnu atmosferu uz Italijanski rizling malo ruza a jos manje svetla?