"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Laku noc romantichne dushe
sweet%20dreams.JPG

Romantiko dobro vece...:cao:

Idete li putem razuma ili srca..ako ni jedno od toga onda do srca krenite putem preko levog uva

Ukoliko nekome želite reći da ga volite najbolje da mu nežne reči prišapnete na levo uvo. Naučnici su ustanovili kako ljudi bolje pamte izjave ljubavi, šale i reči ljutnje ukoliko ih čuju kroz levo uvo dok će uputstva i neemocionalne poruke ljudi najlakše zapamtiti ukoliko ih čuju kroz desno uvo. Mozak je podeljen na dve hemisfere; leva hemisfera zadužena je za obradu logičkih podataka dok je desna zadužena za imaginaciju i osećaje. Upravo ova podela, smatraju naučnici, objašnjava zašto će poruke ljubavi ostaviti snažniji utisak ukoliko ih prišapnete nekome s leve strane.

Iako su leva i desna strana mozga slične strukture one ipak poseduju specijalizovane funkcije. Leva strana mozga je dominantnija i bazira se na logici, dok je desna strana mozga kreativnija, emotivnija i zadužena za procese maštanja.

Desna strana mozga kontrolise levu stranu tela i naučnici su pokazali da je levo uvo put kojim emocije prolaze do dela mozga zaduženog za osećanja, dok je desno uvo namenjeno informacijama logičke sadržine.

Naučnici su takođe saznali da desno oko bolje procesuira boje, da je desno stopalo golicljivije, najbolje je poljubiti levi obraz osobe u koju smo zaljubljeni, dok je novorođenče najbolje držati uz levu stranu tela

izvor net..

Misao za danas:..Kada je Mama rekla da put do muskarcevog srca vodi kroz njegov stomak, bila je oko dvanaestak santimetara previsoko od istine. Seks je direktan put do muskarcevog srca[

Pesma:

Dobro vece Romantiko..

ODRICEM SE DEDE PREKO INTERNETA
Glavni razlog je sto nije hteo da mi da nijednu paru za novu godinu braneci se razlozima kako ja imam i drugog dedu,a ja sam mu kad bi god trazio skidao pesme sa interneta.NIKAD MU TO NECU ZABORAVITI..

Ovo je post sa jedne teme na Zenama kojem nisam mogla odoleti ni tada a ni sada..Post je najverovatniie napisan kao sala ali razmisljam koliko i sta je potrebno da bi se nekoga ili necega odrekli..posebno u emotivnom smislu..i koliko je to moguce..kapiram da se neko ko je oboleo od secerne bolesti odrice slatkisa..ali ne kapiram da se moze odreci nekoga koga ste voleli kao da nije ni postojala ta osoba..i cemu to..koliko neko treba da nas povredi da bi rekli..odricem i zbrisali kao gumicom..gde je tu prastanje toliko pominjano..

Misao za danas: Ljubav je kad na nekoga u jednom danu pomislis vise puta nego na sebe

Romantiko ,dobar dan..

Danas cu kratko..mrtva sam bolesna

Ono u sta se zaljubljujemo,po pravilu smo mi sami.Prepoznajemo one osobine svog karaktera kojima se divimo i zbog kojih sebe volimo..Vidimo ono sto zelimo da vidimo..Gledam u tvoje dobro i pitam se gde je tvoje lose.Kada lose pocne da izlazi na videlo,zatice nas nespremne i osecamo se prevarenim i izdanim..U tome lezi nasa odgovornost prema osobi koju volimo..moramo je sagledati ..dati sebi vremena da je upoznamo i onda u celosti prihvatitimo..

Misao za danas:Ljubav je cudna..po nekada moras proci kroz Pakao zbog nje

Romantiko dobar dan..nadam se da moje romaticare zaticem u dobrom raspolozenju...mislim da se to moze videti i po temi ..Trenutna osecanja..sem po nekih malo tuznih..u sta i ja spadam..tuzna i bolesna..ali to valjda uvek ide jedno sa drugim..
Da li znate zasto je plava boja namenjena decacima a roze devojcicama..

Oni koji oblače devojčice u ružičasto, a dečake u plavo uvek su imali tradiciju na svojoj strani, a od sada imaju i nauku..
Istraživanje su proveli naucnici sa Univerziteta u Newcastleu tako što su ispitanicima pokazali seriju obojenih trougla i tražili su da izberu svoju omiljenu nijansu.
Između 250 različitih boja žene su stalno naginjale ružičastim i ljubičastim tonovima, dok su se muškarci uglavnom odlučivali za plave nijanse.
Veza između boje i pola bila je tako očita da su naucnici mogli tačno pogoditi pol osobe samo na osnovi boje koju je odabrala Naucnici smatraju da ovaj fenomen ima svoje korene u dalekoj prošlosti i da se zadržao tokom evolucije. Dok smo još živeli kao lovci i skupljači muškarci su razvili ljubav prema plavom nebu koje je označavalo dobro vreme za lov, dok su žene, koje su skupljale plodove, razvile svoju ljubav prema ružičastoj i crvenoj boji, tražeći zrelo voće.Crvena je povezana i sa odabirom pravog partnera. Rumeni obrazi znače zdravlje, a crvenilo lica može biti i jasan znak da se nekome sviđate ..izvor:net

Misao dana:Ako istinski verujemo da sami pisemo nasu zivotnu pricu onda kraj zavisi od nas

Danas nema pesme vec nesto drugo..da odmorite okice..nesto gde bih volela da odem..naravno ne sama..

svraca li neko ovde? gde su ovi ******* moderatori? missim, nemo' se ljutite, ali nema smisla da ja ceo dan cekam romanticnu kafu... Ako nemate osoblje, otvorite konkurs, evo prijavicu se... mame mi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back