Rom novi predsednik Hrvatske?!

dragosh

Veoma poznat
Poruka
11.827
Mislim da bi ovaj civilizacijski iskorak nasih suseda Hrvata,
da izaberu pripadnika romske populacije za predsednika,
nesumljivo bio, posle izbora Baraka Obame u USA,
glavni hit i svetu, ove godine_?! :cool:I Braco bi bio predsjednik!


0525007.42.jpg


Sead Hasanović Braco, poznat kao jedan od voditelja u Malnarovoj emisiji odlučio se kandidirati za predsjednika države. On i Bandić, tvrdi, bit će rivali u drugom krugu.

"Nemam ništa, ali imam narod, imam Hrvatsku i zato ću se kandidirati za predsjednika RH. Ne kandidiram se kao Rom, nego kao građanin Hrvatske", najavio je Sead Hasanović Braco kojeg su građani najbolje mogli upoznati kroz emisije Željka Malnara.

Braco najveću potporu ima u svojoj obitelji, međutim kako je u ovim vremenima, kako kaže, brend biti Rom, podršku očekuje i od brojnih svjetskih lidera poput Baracka Obame, Vladimira Putina, Angele Merkel i Nicolasa Sarkozyja te Svjetske federacije Roma.

U želji da se što bolje pripremi za svoju kampanju, Hasanović je već provjerio u Narodnim novinama, kako kaže, ima li obrazaca za prikupljanje potrebnih 10.000 potpisa, no od toga ništa.

"Tko će u tjedan ili dva skupiti toliko potpisa građana? Samo oni koji iza sebe imaju stranačke mašinerije. To nije pošteno, ali ću riskirati. Moja supruga kaže da i Bog treći put pomaže, a meni je ovo treća politička kandidatura. Dvaput mi je malo nedostajalo da u uđem u zagrebačku Gradsku skupštinu", kaže Hasanović.

Naglašava kako mu je najveći konkurent Milan Bandić, koji bi uz njega mogao također ući u drugi krug.

Svim predsjedničkim kandidatima Sead Hasanović preporučio je da pokažu potvrdu o nekažnjavanju i imovinsku karticu, koju on nema jer, kaže, nema ništa osim VW bube iz 1976., obiteljske kuće na Peščenici i obiteljske kantine na Knežiji.

Sead Hasanović kandidat je s najskromnijim formalnim obrazovanjem, no kako piše Večernjak i s najvećim životnim iskustvom, od čistača cipela na zagrebačkom Glavnom kolodvoru do televizijskog voditelja i glumca. Govoreći o svom programu, kazao je kako će nastaviti put kojim je krenuo sadašnji predsjednik Stjepan Mesić.

Net.hr


http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/10/01/0513006.html
 

Back
Top