dobila sam rolshue. nemam nikakvog iskustva sa voznjom bilo cega na tockovima sem auta. sutra idem na prvi cas na adu, premda mi je receno da su rolshue jednostavne za ucenje i da mi casovi i ne trebaju. ima li neko neki koristan savet?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobila sam rolshue. nemam nikakvog iskustva sa voznjom bilo cega na tockovima sem auta. sutra idem na prvi cas na adu, premda mi je receno da su rolshue jednostavne za ucenje i da mi casovi i ne trebaju. ima li neko neki koristan savet?
ajoj.au koto, pa ja te vodim na roleranje
dođeš kod mene, pa iza kuće ima idealna ulica (što se tiče asfalta) za rolere
pa kad vidiš jednu malu od tri godine kako piči, o'ma znaš da ne može da bude teško
au. zar se tako lako pada? ja nikad, al bukvalno nikad nisam pala i ne znam ni da padam i uopste trapava sam neverovatno. od sportova volim i upraznjavam samo plivanje. moj muz rola kao i 5 godisnja cherka. danas ih vodim kao publiku i podrsku na prvi cas... obavestichu vas kako je bilo.
biksi, da bilo je napretka sto je najsmesnije. zapravo do pada je i doslo usled napretka. lepo sam vozila i stala malo da se odmorim. cim sam stala odmah sam ljosnula... neki covek me pridrzao, drugi doneo vodu iz susedne igraonice, moja devojcica se ukocila od straha... kad sam dosla sebi (a pala sam svom tezinom da istina tapaciranu guzu) prposhno sam krenula ponovo sa koturaljkama kuchi i pri izlasku iz lifta buuum ponovo na isto mesto. muz me jedva pridigao. danas jedva vozim kola tj sedim u istim. sutra ponovo idem na cas rolanja na adu pa sta mi bog da... mada ne mogu rechi da se ne plasim, nije mi do preloma u ovim godinama. ali, ako imas iskustva sa klizanjem biche ti lakse. moj muz je nesto malo klizao u zivotu i stao na rollere i vrlo brzo se lepo na njima snasao, sad solidno vozi, ne zna finte ali uci ih polako... on je vrlo mrsav i strah me i da pomislim sta bi se njemu desilo da je dva puta popio patos i to trticom ko sto sam ja.