rolerkoster

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
123.162
UZBUĐENJE DO MAKSIMUMA
Pogledajte zašto njoj dečko ne treba: Devojka doživela orgazam vozeći se u luna parku (VIDEO)

1409882-1.jpg

Znali smo da su ove vožnje uzbudljive, ali baš ovoliko...

Dok se vozila u takozvanim „praćkama” u luna parku, devojka je imala neobično iskustvo.
Njoj je bilo baš dobro, a ne sumnjamo da će se provozati još koji put.

da li dame sa foruma vole rolerkoster? :D

Najblizhi rolerkoster je u Madjarskoj,
Ali kontam da to nije to kao u zabavnim parkovima u sad-u.
Ja bih se rado provozao, mada ne verujem da bi se ovako uzbudío.
I shto reche jedinica, vishe volim "old fashion" orgazmiranje.

Najblizhi rolerkoster je u Madjarskoj,
Ali kontam da to nije to kao u zabavnim parkovima u sad-u.
Ja bih se rado provozao, mada ne verujem da bi se ovako uzbudío.
I shto reche jedinica, vishe volim "old fashion" orgazmiranje.

U USA ti dusa zavrsi u mozgu, od prevrtanja i okretanja, ne bi mogao da dises, a kamoli sta drugo.:whistling:

da li dame sa foruma vole rolerkoster? :D
ja se secam, prvi put kad sam sela na takvu adrenalinsku spravu :lol: mislim bila je tzv balerina u pitanju
toliko sam vristala :rotf: da je neka klinka tipa 7,8 godina, okrenuvsi se ka meni, sedela je ispred, bila toliko u soku i fazonu "au jbt dal si ti normalna" :eek: sa takvom facom

ne kapiram ta adrenalinska uzbudjenja sa dozivljenim orgazmom, riba je sado mazo :lol:

ja se secam, prvi put kad sam sela na takvu adrenalinsku spravu :lol: mislim bila je tzv balerina u pitanju
toliko sam vristala :rotf: da je neka klinka tipa 7,8 godina, okrenuvsi se ka meni, sedela je ispred, bila toliko u soku i fazonu "au jbt dal si ti normalna" :eek: sa takvom facom

ne kapiram ta adrenalinska uzbudjenja sa dozivljenim orgazmom, riba je sado mazo :lol:

pa voli zemska opasnost, i ja sam se nalozio gledajuci je uf <3

Back