absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
Bas sam sad slusao "Corbast pasulj volim" pa mi palo napamet da postavim topic o ovoj grupi.
Dakle...sve sto vam padne na pamet o njima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije "volim",vec "volem"absonic:Bas sam sad slusao "Corbast pasulj volim" pa mi palo napamet da postavim topic o ovoj grupi.
Ja Tarzan a ti Dzejnchokolada:Oni meni idu strasno na zivce! Nikako ih ne gotivim!
Armagedon:S ljubavni romani mozak maltretiram,
cu pronadjem sifru da te isarmiram
Javorka,bre ,Javorka![]()
Stojadinka ovce shisha,
pripomaze ju Radisa,
ovce strizu u dzak vunu mecu,
ovce bleju,makaze zvekecu (zvec zvec)
Ljudi su totalno retardirani![]()
A Tarzan a Kraljevic Marko a Sex na ex?Ernesto_Che:ja znam samo "corbast pasulj volem"
Ala barataju sa rimama...DabaMAN:Jednostavno treba cuti sve!
absonic:A Tarzan a Kraljevic Marko a Sex na ex?Ernesto_Che:ja znam samo "corbast pasulj volem"
Moram priznati da nisam cuo za tu pesmu. Od njih inace imam tridesetak pesama. Koliko ih uopste ima? hocu sve da ih nabavim.NS-Miki:E,bre ,cekaj, stani malo...
Niko ,bre, ljudi da pomene jedan od "svecki hits nad hitsovi"- "U nasega Rajka golema svirajka...".
Posto sviram gitaru,isprobao sam i , odusevljeno kazem, OVA PESMA JE U CISTOM PANK-ROK FAZONU...Ko svira, neka proba da je odradi-odusevice se kako dobro zvuci...'')
Pozdrav svima, drago mi je sto ima likova koji prepoznaju sta je kvalitet ( kako po aranzmanu, tako i tekstualno...da ne kazem seksualno...).''
Snimili su 19 albuma,valjda,i preko 200 pesama...NS-Miki:E,bre ,cekaj, stani malo...
Niko ,bre, ljudi da pomene jedan od "svecki hits nad hitsovi"- "U nasega Rajka golema svirajka...".
Posto sviram gitaru,isprobao sam i , odusevljeno kazem, OVA PESMA JE U CISTOM PANK-ROK FAZONU...Ko svira, neka proba da je odradi-odusevice se kako dobro zvuci...'')
Pozdrav svima, drago mi je sto ima likova koji prepoznaju sta je kvalitet ( kako po aranzmanu, tako i tekstualno...da ne kazem seksualno...).''
Nadya:Ja imam njihove ploce jos od onda))))
---
Moj se pevac spandjo sa tvoju kokoshku
'ic ne primicuje zhivinu ostalu.
'ajmo, bre, komshike
da o istem troshku
otpochnemo i mi avanturu malu.
-------
Krstivoju noge smrdu na Banovem brdu
u Krnjachu s drugu stranu
zbog to ce izdanu.