Rokaj, Veki!

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
Započnimo ovu diskusiju prigodnom pesmom u interpretaciji Veki Zmiki :hahaha:

E, a pitanje je:
Da li ste nekad bili "kažnjeni" što niste hteli da se seksate u tom trenutku, ili bilo koja varijacija na temu. Ono - e sad z'inat nema seksa 20 dana, lupiću te đ'okom po glavi ili tako nešto? :think:

Započnimo ovu diskusiju prigodnom pesmom u interpretaciji Veki Zmiki :hahaha:

E, a pitanje je:
Da li ste nekad bili "kažnjeni" što niste hteli da se seksate u tom trenutku, ili bilo koja varijacija na temu. Ono - e sad z'inat nema seksa 20 dana, lupiću te đ'okom po glavi ili tako nešto? :think:

naravno, i to ne samo jedanput.
ali nisam zaboravljao kad mi ne da ;)

ma ne,kako iko može na taj način, nema seksa dvaes dana , misim daj šaće :neutral:
to drvo koje može tako da ti diriguje sigurno i nije nikakav ljubavnik vredan truda pa i nema baš čime da te ucenjuje, razume se taj u vodjenje ljubavi ko misica u kola

niko nije uspeo da me kazni tako sto mi nece dati, mada je bilo bezuspesnih pokusaja, nije da nije bilo :mrgreen:
a ja bas volim da nasrnem kad se brani i kad mi kao ne da,dostojanstveno kazem: ti mi i ne trebas, ostani ljut, meni treba ta moja lepa stvarchica u tvojim pantalonama :mrgreen:

To vazi za tebe ..u 40 godina ne znas sta je Sex i kako se to radi ...

...otvaras teme za decu od 15 godina...kao da smo m sa kruske pali

pa ne znamo sve odgovore na ovako glupa pitanja :lol:

A ja kada pricam kako se Sexa ..tebi je smor :eek:

Pa lako je govoriti samo o tome ..ali to uciniti je Umece koje ti nemas :mrgreen:

To vazi za tebe ..u 40 godina ne znas sta je Sex i kako se to radi ...

...otvaras teme za decu od 15 godina...kao da smo m sa kruske pali

pa ne znamo sve odgovore na ovako glupa pitanja :lol:

A ja kada pricam kako se Sexa ..tebi je smor :eek:

Pa lako je govoriti samo o tome ..ali to uciniti je Umece koje ti nemas :mrgreen:

43 godine, ako ćemo već tačno

Back