Rok maraton

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
239.883
Sedam sati rokenrola na prvom Rock Marathonu u Novom Sadu

14-4.jpg.pagespeed.ce.pvj9jH2h54.jpg

Cena ulaznice je 2.000 RSD, dok će na dan koncerta cena biti 2.200 RSD. Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i online na njihovom sajtu.

Početak koncerta zakazan je za 19h a redosled i satnica nastupa su sledeći:

19:00 – Killo Killo Banda
20:00 – Sunshine
21:15 – Zoster
22:30 – Goran Bare & Majke
23:45 – Dr Nele Karajlić
01:00 – Kanda Kodža i Nebojša

Kako organizatori izjavljuju, “Rock Marathon se organizuje bez finansijske podrške bilo kakvih sponzora i institucija, jer jedina i ona najvažnija je podrška publike, za koju verujemo da će podržati našu ideju i po vrlo pristupačnim cenama nabaviti svoje ulaznice i doći u velikom broju 18. novembra na Spens”.

https://balkanrock.com/vesti/najave...-rock-marathonu-u-novom-sadu-poznata-satnica/

Zanimljiv događaj, mada 7 sati treba i izdržati. Hoćemo li?

sve je to lepo kad su vec nekako uspeli da se poseru u "Koncert godine" koji je pocinjao u 18h i zavrsavao posle 01...

pojedinci NSa su poceli da preslikavaju odvratni fazon BGa a to je da sve sto se tice
dobre muzike sto pre pokvare tj prebace u neki oblik "zlatne koke", mejnstirm i mic po mic
obesmisle ...

BBF = RIP sto se mene tice ... da posle 20+ godina odrzavanja krenu da se naplacuju karte za livadu na Uscu.
od mene vise ni dinara ...

sve je to lepo kad su vec nekako uspeli da se poseru u "Koncert godine" koji je pocinjao u 18h i zavrsavao posle 01...

pojedinci NSa su poceli da preslikavaju odvratni fazon BGa a to je da sve sto se tice
dobre muzike sto pre pokvare tj prebace u neki oblik "zlatne koke", mejnstirm i mic po mic
obesmisle ...

BBF = RIP sto se mene tice ... da posle 20+ godina odrzavanja krenu da se naplacuju karte za livadu na Uscu.
od mene vise ni dinara ...
To su počeli ove godine?

Back