Mstislav Legenda Poruka 69.319 27.01.2025. u 23:22 - Rojters: Kinezi kupuju propale VW fabrike #26 Nista ruski.
Тихи Starosedelac Poruka 176.694 27.01.2025. u 23:25 - Rojters: Kinezi kupuju propale VW fabrike #27 Mstislav: Nista ruski. Kliknite za proširenje... Hitler vam se u grobu prevrce
KESH Buduća legenda Poruka 39.049 27.01.2025. u 23:32 - Rojters: Kinezi kupuju propale VW fabrike #28 Svi njemački proizvođači automobila bilježe rekordne gubitke od kad postoje, zbog sankcija Rusiji U totalnoj su banani
Svi njemački proizvođači automobila bilježe rekordne gubitke od kad postoje, zbog sankcija Rusiji U totalnoj su banani
Тихи Starosedelac Poruka 176.694 27.01.2025. u 23:41 - Rojters: Kinezi kupuju propale VW fabrike #29 KESH: Svi njemački proizvođači automobila bilježe rekordne gubitke od kad postoje, zbog sankcija Rusiji U totalnoj su banani Kliknite za proširenje... Uskoro kineske satnice u VW nemackim fabrikama
KESH: Svi njemački proizvođači automobila bilježe rekordne gubitke od kad postoje, zbog sankcija Rusiji U totalnoj su banani Kliknite za proširenje... Uskoro kineske satnice u VW nemackim fabrikama
D Djura Nikolajevic Veoma poznat Poruka 11.203 03.03.2025. u 00:48 - Rojters: Kinezi kupuju propale VW fabrike #30 Milex1: Znaju Kinezi sta rade.Oni su vec napravili automobile koji se krecu na vodonik. Kliknite za proširenje... Takvi motori postoje odavno i lako ih je napraviti ali je problem vodonik, proizvodnja i distribucija.
Milex1: Znaju Kinezi sta rade.Oni su vec napravili automobile koji se krecu na vodonik. Kliknite za proširenje... Takvi motori postoje odavno i lako ih je napraviti ali je problem vodonik, proizvodnja i distribucija.
D Djura Nikolajevic Veoma poznat Poruka 11.203 03.03.2025. u 00:51 - Rojters: Kinezi kupuju propale VW fabrike #31 tots1: ja znam da trump diže porez na proizvode iz kine Kliknite za proširenje... Pokusava da izjednaci americki sa kineskim porezom na uvozne automobile.
tots1: ja znam da trump diže porez na proizvode iz kine Kliknite za proširenje... Pokusava da izjednaci americki sa kineskim porezom na uvozne automobile.
B bas kao Buduća legenda Poruka 44.376 03.03.2025. u 01:02 - Rojters: Kinezi kupuju propale VW fabrike #32 Djura Nikolajevic: Takvi motori postoje odavno i lako ih je napraviti ali je problem vodonik, proizvodnja i distribucija. Kliknite za proširenje... pa, to vec rusi imaju, i kao i ameri idu na gas, a kinezi na struju, elektrolizu, koja se bas i ne isplati od prosle godine imaju i revolucionarni predlog https://www.hydrogeninsight.com/inn...roduce-hydrogen-inside-a-gas-well/2-1-1659127
Djura Nikolajevic: Takvi motori postoje odavno i lako ih je napraviti ali je problem vodonik, proizvodnja i distribucija. Kliknite za proširenje... pa, to vec rusi imaju, i kao i ameri idu na gas, a kinezi na struju, elektrolizu, koja se bas i ne isplati od prosle godine imaju i revolucionarni predlog https://www.hydrogeninsight.com/inn...roduce-hydrogen-inside-a-gas-well/2-1-1659127