Rogozin: Drugi građanski rat u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

TONOLAN

Buduća legenda
Poruka
29.210
Direktor ruske kosmičke agencije Roskosmos Dmitrij Rogozin izjavio je da je njegova poseta Sjedinjenim Američkim Državama na poziv Nase otkazana zato što je u toku "drugi američki građanski rat"

MOSKVA - Direktor ruske kosmičke agencije Roskosmos Dmitrij Rogozin izjavio je da je njegova poseta Sjedinjenim Američkim Državama na poziv Nasa otkazana zato što je u toku "drugi američki građanski rat".

"Amerika je zapravo zahvaćena svojim drugim građanskim ratom", rekao je Rogozin u intervjuu za TV kanal Rosija 24.

Nasa je, kako je dodao, "pala kao žrtva unutrašnje borbe u SAD" a čitava situacija sa spiskom sankcija je sramota, prenosi Tas.

"To je potpuno međunarodno bezakonje i uopšte me ne zanimaju motivi za kojima su se povodili ljudi u Obaminoj administraciji ili aktuelnom senatu", rekao je Rogozin.

Rogozin je rekao i da je Nasa zainteresovana da Roskosmos razvija verziju rakete Sojuz za letove na Mesec.

Nasa je prethodno saopštila da je rusku stranu obavestila o odlaganju planirane posete Rogozina SAD, ali da nastavlja sa njenom pripremom uprkos kritikama u Vašingtonu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Zagazili su merikanci u rat a da toga nisu ni svesni.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:770729-Rogozin-Drugi-gradjanski-rat-u-SAD

Poslednja izmena od moderatora:
Blokada vlade: Tramp napustio razgovore sa liderima demokrata uz reči „baj-baj“

Američki predsednik napustio sastanak sastanak čiji je cilj bilo okončanje tronedeljen blokade vlade.
BBC News pre 11 sati

Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp napustio je sastanak sa demokratskim liderima povodom blokade vlade te države koja traje već 19 dana.

Predsednik je napustio pregovore nakon što su lideri demokrata Nensi Pelosi i Čak Šumer odbili da finansiraju njegov planirani granični zid između SAD i Meksika.

Tramp je razgovor sa dvoje demokrata nazvao „totalnim gubljenjem vremena".

Oko 800.000 državnih službenika će ovu sedmicu završiti bez plate, prvi put otkad je rad vlade blokiran.

Predsednik je na Tviteru napisao da je rekao „baj-baj" liderima demokrata. ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gotovo je, nema im spasa!
Ovo samo RAT može da reši!

Tramp neće u Davos, problemi kod kuće

Autor: SRNA

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da neće ići na Svetski ekonomski forum u Davosu u Švajcarskoj zbog situacije u vezi sa blokadom državnih institucija.
10.01.2019. | 19:50 > 20:42
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uskoro će se kriti u podrumu Bele kuće :D

Erik Prins i Blekvotersi su spremni :koto:

rRuk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTUdJN01EQV8vYWIxYzMxODE0Zjc4YzBhM2EzOGJhZjk1NzFiN.jpg

Erik Pens, zapamtite to ime.
Mnogi merikanski poreski obveznici će propištati od tog lika.

Poslednja izmena:
"MI DOLAZIMO" Privatizacija rata na pomolu: Trampov "Besni pas" je otišao i otvorio put OZLOGLAŠENIM PLAĆENICIMA

28.12.2018. 16:13

Američki ministar odbrane Džejms "Besni pas" Matis odlazi sa te funkcije, a sada se otkrivaju neke moguće posledice, koje bi mogle da preokrenu tok rata u Avganistanu.

Matisova ostavka je usledila nakon što je predsednik Donald Tramp naredio povlačenje 2.000 američkih vojnika iz Sirije, a najavio i da će to učiniti i sa 7.000 vojnika u Avganistanu.

Nakon toga se desilo nešto zbog čega su mnogi američki stručnjaci za bezbednost podigli obrve.

Naime, bivša privatna vojska "Blekvoter" objavila je veliki oglas u magazinu o oružju i lovu "Recoil".

Oglas izgleda veoma zloslutno - na crnoj pozadini piše samo "Mi dolazimo".....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jadni merikanci misle na rat u Siriji i Avganistanu koji su već izgubili :hahaha:

Oni dolaze KUĆI! VRAĆAJU SE u meriku z:)

CIA ĆE BITI JOŠ STRAŠNIJA I VIŠE NEĆE BITI ONO ŠTO JE BILA! Da li se to Tramp BRUTALNO sveti DIP STEJTU?

Velike promene u SAD
Objavljeno: 06.01.2019. 09:48h

Američki NBC piše o "sestrinstvu špijuna" pošto će, kako se navodi, na svim ključnim pozicijama u glavnim direktoratima CIA biti žene. Krenule su odmah i spekulacije da je ovo osveta Donalda Trampa "DUBOKOJ DRŽAVI"!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tramp i ekipa su pripremili teren.
Igre mogu početi!

Gospodar plaćeničke vojske pravi privatnu CIA za Trampa

Erik Prins, čiji su psi rata ozloglašeni zbog ubijanja civila u Bagdadu, ponudio predsedniku da informacije dobija od paraobaveštajne agencije
Autor: Jelena Stevanovićpetak, 08.12.2017. u 22:00

http://www.politika.rs/sr/clanak/394084/Svet/Gospodar-placenicke-vojske-pravi-privatnu-CIA-za-Trampa
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Neka se svi *******i pripreme za VELIKI UDAR :D

Ma dobro... TrOLO... Tebe ce suditi Sveti Petar. On je jedini zaduzen. Nisam niti ja, niti Saliva, niti bilo ko drugi. I nas obojicu, kada nam vreme dodje ce Sveti Petar da sudi. Nisam ja taj... Koji moze da te sudi.

Ja znam za sebe, da treba da okajem neke grehe... Ali ti su nista u odnosu na vase. Opet, Sveti Petar ce to da (pre)sudi.

Sam si svestan o cemu pisem. :pop:

:bye:

_nobody_

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back