Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tesko... ovim tempom, kolena ce mu otici vec u narednih godinu dana, najvise dve... i to sa sve vecim pauzama zbog povreda... koje ce postati hronicne...
Ako si se bavio sportom, znaces o cemu pricam; misice mozes da zalecis, kolena nikada...
Ja i sada osecam posledice od tri treninga dnevno sa 18 godina...

koje pauze i koje povrede??

decko kaze da od 2005. nije bio povredjen.. poceo je da izbegava male turnire jer to radi i Fedja pa se niko od nas ne seca kad je bio zadihan ili pozvao doktora

zao mi je,gledacete ga sa titulama u rukama jos mnogo duze od te dve godine

Kao sto rekoh, nisi se bavio sportom... Onda bi znao sta znace oni podvezi ispod kolena... i sta te tacno tad boli... hrskavica koja ne moze da podnese teret misica usled naglih promena pravca...
Zasto propusta Stutgart?

ma daj bre :eek:

pa uzeo je najveci trofej ovog sporta i ocekujes da nakon dva dana ide u Stutgart.. pa covek u zadnja tri meseca ima ubedljivo najvise meceva iz prostog razloga sto je bio nepobediv. da li si svestan kako je igrati od posle podne do uvece protiv legende Vimbldona i pobediti ga? umorices se pa nek si jos tri puta jaci od Rafe

gde je pisac u Stutgartu?? sta njega boli??

Slazem se u vezi sa kolenima.Kad ti odu kolena,dzaba sve..Moja majka se nekada bavila aktivno rukometom i sad oseca posledice,ramena,kolena,hrskavica,boli......a doktor joj kaze Gospodjo da li ste se bavili mozda nekim sportom? Ako jeste to vam je posledica bavljenja istim..Zao mi je Rafe jer sad je mlad a kako ce kad bude u tridesetim,cetrdesetim..

A za ta cuvena Nadalova kolena,hmmm....Videcemo! Ja sam trenirao i bio godinama trener,,dok ne prsnu,sve moze da bude sjajno :D Rafa ima sigurno tim ljudi koji o tome brine,pa se i ne plasim ja mnogo za Rafu.U konacnom slucaju,cak i da nabaci neku katastrofa povredu,posle godinu-dve,uz vrhunski tretman,on mzoe opet da bude isti kao ranije.E sad,to sto ce posle 40-te da kuka kad bude hteo da se juri sa decom,to je druga prica-ali karijeru moze da ima sjajnu! Uostaom,ne verujem da Rafi i treba neko igranje posle 30-te godine,ako bas bude zeleo da sacuva zdravlje.To je jos 8 godina,svake godine da uzme ma samo 4 turnira i eto ti ga,prestize Samprsa po broju trofeja :D

A to sto ne igra Stutgart...Pa ko bi normalan to uradio posle Vimbldona?Otisao covk malo da uziva.To sto ce izgubiti koiko,200 ili 250 bodova,nije strasno,do kraja ima jos 4 Mastersa,US Open i Olimpijada + Masters Kup....Zna mladac sta radi...Federer bi trebao da se zabrine,zato covek i ima jos i Stokholm i Bazel,dok za Rafu ne verujem da ce se cimati oko manjih turnira ;)

aaaa- nikada ne obratim paznju na datume... :D

:rodjendan:
danas nam je
divan dan - x3
nasoj giovanni
rodjendan - x3
zivela - x2
i srecna nam bila
zivela - x2
i srecna nam bila
ZIVELAAA! :pivce:
:rodjendan:

ja sam ti uzeo milku sa keksom (nadam se da ti je medju omiljenima)... tako da...
sada nam stvarno moras reci gde zivis (ko sto srlex2 lepo rece) pa da svratimo... :mrgreen:

Hhaahhahah,ma dajte ljudi! Nordic,ti me bar znas,jel izgledam kao da imam 27? Jos kad navucem kacket odpozadi i stavim siroki sorts,kao da ponovo imam 18.. ;)

Jel vidis imenjace,nece da nam kaze gde zivi,a ja hteo da te pokupim kolima pa da joj banemao,makar na kratko...Ni ti nisi daleko od mene :D :D :D

nek je srecan rodjendan Djovana;) Zelim sve najljepse...

@meda to je rekao Federer a ne ja...siguran sam da on zna sta govori:D Covjek voli Vimbldon...:D

@nordic vidjecemo mi koliko Nadal moze da izdrzi...a ne koliko moze Federer...;)

@Tema Cekamo Olimpijadu:D

Grizzly Hvala! :)

Nodric Srle,ma nije da necu da vam kazem,nego brinem po ovoj vrucini putovati 2 sata ovamo pa 2 nazad..moze da vam pozli..od toliko ica i pica... :p pa sta cu ja posle bez vas? ;)
Znam da fulam temu ali gde mogu da nadjem vaterpolo Srbija / Madjarska,nisam gledala,nisam bila kuci,a kazu da je bila utakmica za infarkt..

Cak i da ne porusi Samprasov i druge rekorde, ostace cinjenica je da je Federer bio najdominantniji teniser ikada. Sadasnji mladi igraci (Nadal, Djokovic i ostali) mozda i osvoje na kraju vise trofeja od njega (tesko) ali ne verujem da ce iko od njih dominirati tenisom kao sto je to cinio Federer!

Back