A za ta cuvena Nadalova kolena,hmmm....Videcemo! Ja sam trenirao i bio godinama trener,,dok ne prsnu,sve moze da bude sjajno

Rafa ima sigurno tim ljudi koji o tome brine,pa se i ne plasim ja mnogo za Rafu.U konacnom slucaju,cak i da nabaci neku katastrofa povredu,posle godinu-dve,uz vrhunski tretman,on mzoe opet da bude isti kao ranije.E sad,to sto ce posle 40-te da kuka kad bude hteo da se juri sa decom,to je druga prica-ali karijeru moze da ima sjajnu! Uostaom,ne verujem da Rafi i treba neko igranje posle 30-te godine,ako bas bude zeleo da sacuva zdravlje.To je jos 8 godina,svake godine da uzme ma samo 4 turnira i eto ti ga,prestize Samprsa po broju trofeja
A to sto ne igra Stutgart...Pa ko bi normalan to uradio posle Vimbldona?Otisao covk malo da uziva.To sto ce izgubiti koiko,200 ili 250 bodova,nije strasno,do kraja ima jos 4 Mastersa,US Open i Olimpijada + Masters Kup....Zna mladac sta radi...Federer bi trebao da se zabrine,zato covek i ima jos i Stokholm i Bazel,dok za Rafu ne verujem da ce se cimati oko manjih turnira