Rodjeni na isti dan i u isto vreme :P

Biće dosta sličnosti u njihovom životu, verovatno će imati i dosta sličnih fizičkih karakteristika, ali to nikako ne znači da su im putevi isti jer ni početni uslovi im nisu isti. Dakle možeš imati dve identične natalne karte, ali ako je jedno karta nekog člana kraljevske porodice, a druga nekog običnog čoveka, naravno da tu neće biti skoro pa nikakvih sličnosti u životu.

Nema svatko istu polaznu situaciju. Ovisi radi li se o muškarcu ili ženi, jer se onda mijenjaju značenja, izgled, 'zračenje' itd...

Nadalje, nisu sve duše koje se inkarniraju na istom stupnju razvoja.
Netko tko ima Plutona u 9. kući će biti doktor znanosti, a drugi će biti religijski fanatik.
Svijest se ne može pročitati u chartu, zato treba imati kontakt s osobom, da vidimo koliko je napredna i na kojem stupnju svijesti.

Znam dvije djevojke koje su rođene unutar pet minuta, u istoj bolnici, mame su im bile skupa, obe Škorpionke. Jedna je novinarka ležernijih tema, druga radi u odvjetničkom uredu, završila je pravni fakultet - to je dakle, simbolika Vage, gdje im je posao - novinarstvo i pravo, strani jezici - obe izvrsno barataju jezicima.

Jedna se fino izražava, druga škorpionski ubada, obje su lijepe i privlačne, u dugim vezama

E sad imam jedno pitanje naprimer ako je neko rodjen u istoj bolnici na isti dan i naprimer pet minuta je razlike jel to znaci da su mu putevi u zivotu isti kao ovom drugom i da lici na njega..kako to objasnjavate :/

Za razliku od Astroloskih Blizanaca ( Osobe u krvnom srodstvu rodjene u ) Osobe koje se rode u isto vreme i na istom mestu a nisu u krvnom srodstvu nazivaju se Astralni Blizanci
Bila sam preokupirana ovom temom do te mere da sam htela da probam da pronadjem osobe koje su se mozda rodile u isto vreme kad i ja i cisto da vidim (njen/ njegov ) dosadasnji zivot ,ali eto ne znam ni ja zasto to nisam odradila ..I dan danas me zanima ima li takve osobe .

Bila sam preokupirana ovom temom do te mere da sam htela da probam da pronadjem osobe koje su se mozda rodile u isto vreme kad i ja i cisto da vidim (njen/ njegov ) dosadasnji zivot ,ali eto ne znam ni ja zasto to nisam odradila ..I dan danas me zanima ima li takve osobe .

Zato sto trazis sebe na pogresnom mestu. Pod jedan, znas li tacan minut svog prvog udaha vazduha. Ne znas, jer mozda je upisan deset minuta kasnije a to znaci da se Asc pomera nekoliko stepeni unazad, samim tim i kuce.

Razlika uvek mora postojati, ako ne u stepenu onda u minutu i sekundi, pod dva... pod tri sam prvi udisaj/vazduh je drugaciji kod novorojenceta iz Kine i onog iz Srbije. Cetvrta kuca drugacije se tumaci kinezu i amerikancu.

Imas jedan post na temi Atlas, procitaj.

Back