Ma u svadji sam s njima po ceo dan. :? To nervira i mene i njih, normalno, ali ja sam tako tvrdoglava i nemam dlake na jeziku i ne trpim kad mi neko popuje i soli pamet (iako znam da su, bar zasad, pametniji od mene... iskusniji... & stuff)... A oni ne vole kad im ja ,,odgovaram'', a ja prosto ne mogu da se suzdrzim da im kazem nesto na te njihove prozivke i vriske... Znaci... uzas.

Mislim, ima dana kad se stvarno super slazemo i kad ih obozavam, ali nekad mislim da cu poludeti. Kad je sve OK, onda su i oni fer i korektni, nikad mi nisu uskracivali nesto sto stvarno zelim, bilo to materijalno ili ne. Oko cega se uglavnom svadjamo? Popis je dugacak, ali evo najcescih uzroka: moje svadje sa sestrom (da, pa... nekad ne mogu da je ,,prevaspitam'' recima pa je ogrebem ili udarim pljusku ili pocupam za kosu ili sutnem u cevanicu

, ali nije bome ni ona nevinasce

), zatim, zbog toga sto sam neuredna (oni to tako formulisu, ja vise volim da se to naziva ,kreativni haos' ali oni bas i ne smatraju da je kreativan

Meni on savrseno ne smeta i dobro mi je od njega, ali njima smeta i te kako

), pa zato sto uspesno izbegavam pranje sudova, brisanje sudova, ljustenje krompira, rezanje luka itd... , zbog mnogo boravka za kompom i na netu, a i kad mi se zalomi koja dvojka, trojka... Znaci, sve u svemu, moj boravak kod kuce je veoma ,,veseo''