Radio sam po skolama...vrvi se od korupcije .... direktori svaljuju krivicu na profesore ...И једно и друго, док се не докаже истина. Ја себи не дајем за право да будем тако изричита.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radio sam po skolama...vrvi se od korupcije .... direktori svaljuju krivicu na profesore ...И једно и друго, док се не докаже истина. Ја себи не дајем за право да будем тако изричита.
Добро, али и даље не знамо истину у конкретном случају.Radio sam po skolama...vrvi se od korupcije .... direktori svaljuju krivicu na profesore ...
Može da ih vodi, ali kao što rekoh, odgovornost je mnogo veća, zato su i retki od nas koji se usude na tako nešto...ne postoji zakon koji ovo zabranjuje.Кад год се деси овако нешто, увек се помиње тај један родитељ који из освете прогања наставника.
Нека је и тако, питање је и даље ко је њој дозволио да децу води на приватне екскурзије?
Pa na koga drugog će, neće na tetkice sigurnoRadio sam po skolama...vrvi se od korupcije .... direktori svaljuju krivicu na profesore ...
onda profesori imaju pravo da ima zadaj aperkat ili nokaut. Direktori imaju papirologiju i fore da diskredituju profesora a da se to ne primeti.Pa na koga drugog će, neće na tetkice sigurno
Ако је родитеље довела у заблуду да иза тога стоји школа, није баш по закону.Može da ih vodi, ali kao što rekoh, odgovornost je mnogo veća, zato su i retki od nas koji se usude na tako nešto...ne postoji zakon koji ovo zabranjuje.
Nisu se oparili, zbog toga.Radio sam po skolama...vrvi se od korupcije .... direktori svaljuju krivicu na profesore ...
novac, uticaj, moc ... sve je to po skolama... najvise ima direktor ali je i njegova odgovornost najveca.... a ne najmanja ...Nisu se oparili, zbog toga.
Naravno, to nikako ne može biti po zakonu, ali ti si roditelj, zar prvo ne bi pitala ko organizuje to putovanje...Ако је родитеље довела у заблуду да иза тога стоји школа, није баш по закону.
Ја контактирам само са разредним старешином, шта има да ми се јавља нека рендом професорка око екскурзије или било чега.Naravno, to nikako ne može biti po zakonu, ali ti si roditelj, zar prvo ne bi pitala ko organizuje to putovanje...
Pa to me i čudi, toliko savesni i zabrinuti roditelji a nisi postavili glavno pitanje pre polaska..Ја контактирам само са разредним старешином, шта има да ми се јавља нека рендом професорка око екскурзије или било чега.
Али то сам ја.
Зато кажем, не знамо праву истину. То ти је сад као за Мику Алексића и Лечића, заузмемо страну, а немамо појма.Pa to me i čudi, toliko savesni i zabrinuti roditelji a nisi postavili glavno pitanje pre polaska..