Родитељи забринути, наставница математике организује сумњиве екскурзије

И једно и друго, док се не докаже истина. Ја себи не дајем за право да будем тако изричита.
Radio sam po skolama...vrvi se od korupcije .... direktori svaljuju krivicu na profesore ...

Кад год се деси овако нешто, увек се помиње тај један родитељ који из освете прогања наставника.
Нека је и тако, питање је и даље ко је њој дозволио да децу води на приватне екскурзије?
Može da ih vodi, ali kao što rekoh, odgovornost je mnogo veća, zato su i retki od nas koji se usude na tako nešto...ne postoji zakon koji ovo zabranjuje.

Može da ih vodi, ali kao što rekoh, odgovornost je mnogo veća, zato su i retki od nas koji se usude na tako nešto...ne postoji zakon koji ovo zabranjuje.
Ако је родитеље довела у заблуду да иза тога стоји школа, није баш по закону.

Naravno, to nikako ne može biti po zakonu, ali ti si roditelj, zar prvo ne bi pitala ko organizuje to putovanje...
Ја контактирам само са разредним старешином, шта има да ми се јавља нека рендом професорка око екскурзије или било чега.
Али то сам ја.

Ја контактирам само са разредним старешином, шта има да ми се јавља нека рендом професорка око екскурзије или било чега.
Али то сам ја.
Pa to me i čudi, toliko savesni i zabrinuti roditelji a nisi postavili glavno pitanje pre polaska..

Pa to me i čudi, toliko savesni i zabrinuti roditelji a nisi postavili glavno pitanje pre polaska..
Зато кажем, не знамо праву истину. То ти је сад као за Мику Алексића и Лечића, заузмемо страну, а немамо појма.

Pa šta se dešava deci na tim ekskurzijama, što napadaju ženu? Kada sam bio u školi i nas su profesori vodili na "privatne ekskurzije". Nastavnica hemije na sajam nauke u BG-u, nastavnica muzičkog na operu itd. Nastavnik veronauke u obližnji manastir. Šta se dešava danas sa ovim roditeljima?

Back