Roditelji umesto muža

Maršalov Prijatelj

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.509
9CZrXFy9TIAFttWMNw.jpg

Zbog produženog, lagodnog života kod roditelja, mnoge devojke se teško i udaju - upozorava dr. Zoran Milivojević

- Kada vidi žrtvu svoje majke, devojka ima na delu negativan model koji želi da izbegne. Posatje egocentrična uz konstatacije "ne bih se ja udala da mu kuvam, perem i pušim".

Takva osoba mora da uloži ogroman napor kako bi ostvaria zajednički život i uhvatila se u koštac sa svim onim što život nosi - poručuje Milivojević

Mladost prodje a mama i tata polako pakuju stvari za jedno mesto - dovikuje Maršalov Prijatelj preko dr Milivojevićevih ledja i nastavlja da opisuje slučajeve sa Krstarice

a ok ali pazi mislim da on mnogo sablonizira stvari. ima u tome istine

ali ima razloga zasto neko ostane sa roditeljima... mislim ako je nekome recimo zivot bio tezak i mnogo je rintao... nije to samo do njega da je on bozji covek
a mi koji nismo tako isli... imamo razloga zasto nismo tako isli

ako je on u pravu sto onda gomila brakova propadne? pa nisu sve te zene ostajala ne znam kako sa roditeljima?
cak mislim i da se potrudim da bih mogla da imam dobar brak. ako se bas zainatim i da mi centar zivota bude dobar brak i bacim se na to kao na neku nauku. tako su verovatno nekad zene i radile pre emancipacije. osim ako se ne pojavi neki vronski i bude cupavo... (vidi: ana karenjina)

samo sad ako radis, balansiras u braku, treba da ucis da zongliras i da ides u teretanu sve radis na pola (danas treba vise stvari istovremeno da radis i sve se ocekuje da radis odlicno ili ti ocekujes od sebe)
ok tu su i roditelji... ali oni su samo neki deo necega
nekad mogu da budu i kao dobar uzor. jer ako si mnogo s njima sigurno neces videti kako se mama muci vec kako se delom "muci" a delom je boli *****...

ne znam... ne mogu ja sad njih da izbacim iz stana, ili sebe i da odem u surovi svet... mislim da bi to bilo kao pustiti zivotinju iz zoo vrta medju prave zivotinje... neko voli i tako

Poslednja izmena:
jao... rec "djo.ka" je zabranjena : )))) sram vas bilo neko se zove tako

a i interesantno je zasto pominje samo zene? ili si ti tako izvukao? sad je svet u krizi malo je para... treba i o tome da se misli... medjupolni odnosi su surovi...

Poslednja izmena:
covek hteo da flertuje sa zenama a ja prosula filozofiju.....

izvini druze a mozda ce neko i da prodiskutuje stvarno

e ovo nije klasican "spam"... ako ce internet prostor da bude srecniji mogu sve poruke da zalepim u jednu. ali postoji vremenski razmak

e sine a i ona slika sa pocetka... (ok da izbacimo druze sine izvinite).. to je vise Sex i grad varijanta a NIKAKO zivot sa roditeljima

a ako si bar malo pratio Sex i grad tu su roditelji vise nego naucna fantastika.
ok, mozda s nekim roditeljima... ali razumemo se

Mislim da svaka devojka koja treba da se uda treba da razmisli dobro sta radi , ako se vec udaje treba da ide na bolji zivot nego kod roditelja ili makar na isto. U protivnom ako se uda da bi isla na losije onda to nikako ne valja za nju.

9CZrXFy9TIAFttWMNw.jpg

Zbog produženog, lagodnog života kod roditelja, mnoge devojke se teško i udaju - upozorava dr. Zoran Milivojević

- Kada vidi žrtvu svoje majke, devojka ima na delu negativan model koji želi da izbegne. Posatje egocentrična uz konstatacije "ne bih se ja udala da mu kuvam, perem i pušim".

Takva osoba mora da uloži ogroman napor kako bi ostvaria zajednički život i uhvatila se u koštac sa svim onim što život nosi - poručuje Milivojević

Mladost prodje a mama i tata polako pakuju stvari za jedno mesto - dovikuje Maršalov Prijatelj preko dr Milivojevićevih ledja i nastavlja da opisuje slučajeve sa Krstarice

tačno...
...naučena na lagodan život, gde "tata nosi a mama mesi"...
...znam puno takvih i to ne mladih ljudi nego mojih godina...

invalidi...

Upravo mi je jedan poznanik pricao o tome kako je bio u dugoj vezi sa devojkom koja je bila..ja se izvinjavam,ali stvarno kako ju je opisao ja ne mogu drugacije nego da kazem-invalid teski.Dakle mama i tata turali pod nos i pod dupe,da ne mora cera da se muci.Devojka,tacnije zena,mlada zena od svojih dvaesosam godina,ima i sestru,dakle nije jedinica.Sestra se otrgla zaposlila,udala,osamostalila..e sad i doticnoj devojci se priudalo,i doslo bi i do toga da taj decko,nije konacno i otkrio ko je i sta je ona.Pocese njih dvoje da zive zajedno,on je zamoli da skuva kafu,ona digne nos.On covek nema pojma sta je uradio cime ju je povredio.Sutradan je zamolio da im skuva nesto ona u plac i trk kod svojih roditelja.On se nadje u zbunu,nista mu nije jasno.Posle skapira da njegova draga u zivotu nije skuvala kafu,kakav crni rucak,sve je to mama radila,budila ceru u podne dorucak u krevetu itd.Do tada je mamica mesila kolace,i stvarala sliku domacice koja njena cerka ne da nije nego..pa ih slala buducem zetu itd.Nemam pojma kako je uopste moguce da takvi ljudi postoje.Moje misljenje je da ne mora svako zensko da se rodjenjem zalpi za sporet i kutlacu,ali ...

Upravo mi je jedan poznanik pricao o tome kako je bio u dugoj vezi sa devojkom koja je bila..ja se izvinjavam,ali stvarno kako ju je opisao ja ne mogu drugacije nego da kazem-invalid teski.Dakle mama i tata turali pod nos i pod dupe,da ne mora cera da se muci.Devojka,tacnije zena,mlada zena od svojih dvaesosam godina,ima i sestru,dakle nije jedinica.Sestra se otrgla zaposlila,udala,osamostalila..e sad i doticnoj devojci se priudalo,i doslo bi i do toga da taj decko,nije konacno i otkrio ko je i sta je ona.Pocese njih dvoje da zive zajedno,on je zamoli da skuva kafu,ona digne nos.On covek nema pojma sta je uradio cime ju je povredio.Sutradan je zamolio da im skuva nesto ona u plac i trk kod svojih roditelja.On se nadje u zbunu,nista mu nije jasno.Posle skapira da njegova draga u zivotu nije skuvala kafu,kakav crni rucak,sve je to mama radila,budila ceru u podne dorucak u krevetu itd.Do tada je mamica mesila kolace,i stvarala sliku domacice koja njena cerka ne da nije nego..pa ih slala buducem zetu itd.Nemam pojma kako je uopste moguce da takvi ljudi postoje.Moje misljenje je da ne mora svako zensko da se rodjenjem zalpi za sporet i kutlacu,ali ...

Eeeeeeee msm je8i ga pa tu ne znas ko je ludji od koga :confused:
Nije fora da zena mora da zna da kuva kao profesionalac,mislim jel se zenis ili trazis kuvaricu sebi :confused: A to tooo je no coment ..onda je ona ne sposobna za zivot a ne samo da skuva kafu :confused: ...ili nesto drugo

Pa to i kazem..ebes kuvanje,odes u restoran,vremenom naucis da sklepas nesto sto lici na pristojan rucak,na kraju krajeva nije sveto pravilo da zena mora da kuva,moze i on da zna,cak mozda i bolje.Sve je stvar dogovora.Ali taj kretenizam,da ne umeju,ne samo zenske nego i muskarci,sebi dupe da obrisu bez roditelja,i da pri tome filozofiraju protiv braka,jer ne zele da ih partner koristi i sl.nebuloze..e to necu da slusam.Dakle nije stvar u braku,nego u nesposobnosti.Nije jedini zivotni cilj udati se,i sad sam kao uspela u zivotu.Ali biti moron i odojce do smrti majke i oca,parazitirati..

Pa to i kazem..ebes kuvanje,odes u restoran,vremenom naucis da sklepas nesto sto lici na pristojan rucak,na kraju krajeva nije sveto pravilo da zena mora da kuva,moze i on da zna,cak mozda i bolje.Sve je stvar dogovora.Ali taj kretenizam,da ne umeju,ne samo zenske nego i muskarci,sebi dupe da obrisu bez roditelja,i da pri tome filozofiraju protiv braka,jer ne zele da ih partner koristi i sl.nebuloze..e to necu da slusam.Dakle nije stvar u braku,nego u nesposobnosti.Nije jedini zivotni cilj udati se,i sad sam kao uspela u zivotu.Ali biti moron i odojce do smrti majke i oca,parazitirati..

:ok: :ok: :ok: Vazno je kako se dvoje slazu i kako sebi da organizuju zivot

9CZrXFy9TIAFttWMNw.jpg

pa u pravu je i sta sad
mislim majke ti da je tako :lol:

Ma ne moras odmah do maticara trk trk trk,ali ono sto ti kazes daj se brini o sebi,nikakva trauma od modela zrtve majke,majke zrtve i domacice zrtve i svega ostalog nece me naterati da zivim na grbaci roditelja.Na kraju krajeva ako sretnem muskarca sa kojim bih podelila zivot zar da to ne uradim zato sto je moja mama sve podredila mom ocu i deci i nije se micala iz kuce,primera radi.Zasto je to obavezan format,ako je moja mama to htela onda je to i dozvolila seboi,da joj zivot bude takav.A ako ja to necu pa nista na svetu nece me naterati da tako zivim svoj vek.

Ma ne moras odmah do maticara trk trk trk,ali ono sto ti kazes daj se brini o sebi,nikakva trauma od modela zrtve majke,majke zrtve i domacice zrtve i svega ostalog nece me naterati da zivim na grbaci roditelja.Na kraju krajeva ako sretnem muskarca sa kojim bih podelila zivot zar da to ne uradim zato sto je moja mama sve podredila mom ocu i deci i nije se micala iz kuce,primera radi.Zasto je to obavezan format,ako je moja mama to htela onda je to i dozvolila seboi,da joj zivot bude takav.A ako ja to necu pa nista na svetu nece me naterati da tako zivim svoj vek.

pa igrala sam se ja samostalnog zivota...i kad mi daju platu s kojom necu bar da mislim kako cu da kupim cigare igracu se opet..naravno da necu kod svojih do kraja zivota
i mislim naravno da bih htela da zivim s covekom koga volim
e sad to vekovno zrtvovanje zena je duga prica
ali cinjenica je da smo danas manje tolerantne jer imamo mogucnost izbora

Back