imam 13 godina i imam izlazak do 22h a tokom raspusta 22:30h,a svi moji drugovi imaju izlazak barem do 23h. uvek kada pokusam da popricam sa roditeljima oko ovoga,oni kazu da sam jos uvek mali..moze pomoc,hvala unapred 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam 13 godina i imam izlazak do 22h a tokom raspusta 22:30h,a svi moji drugovi imaju izlazak barem do 23h. uvek kada pokusam da popricam sa roditeljima oko ovoga,oni kazu da sam jos uvek mali..moze pomoc,hvala unapred![]()
imam 13 godina i imam izlazak do 22h a tokom raspusta 22:30h,a svi moji drugovi imaju izlazak barem do 23h. uvek kada pokusam da popricam sa roditeljima oko ovoga,oni kazu da sam jos uvek mali..moze pomoc,hvala unapred![]()
lol ko ebe roditelje ostani do kad oćeš
ja sam tako kad sam imao 12-13 godina ostajao do 2-3 ujutru i moji se navikli i onda su me puštali stalno tako
ne razumem ni te roditelje što im je 23h kasno, a ni tebe što si zapeo da ostaješ pola sata duželepo kažu ljudi, ima vremena za napolje. kud ćeš sa 13 godina
Kad budes imala svoje dete shvaticesBar meni tako kazu xD