Roditelji i nasilje

Aha.
To za onoga što je tukao.
A šta je sa onim koji dobije batine? Pred detetom?
Ti si neki opasan frajer, vidi se iz tvog posta.
Ja šta sam se tukao, tukao sam se, ne moram ja sada da se pobijem sa nekim da bi mu dokazao - šta?
Ja sam jači, moje dete je u pravu, ti si jači, tvoje dete je u pravu?
Pusti te klinačke fore, kad čujem tako nešto, uvek zamislim nekog patuljka iza ogromnog monitora...
Dokazujem da na meni ne moze niko da pusta muda,da ne bi pomislio da je jak pa nastavi tako dalje kroz zivot,nisam ni opasan ni frajer ni jak,samo imam mozak i muda

Svaki od tih somova očeva želi da baš njegovo dete tu pobedi jer ima fiks ideju kako će jednog dana njegov mali da postane novi Ronaldo i u tom gubitku veze sa stvarnošću adrenalin radi nenormalno i tuče su obavezne oni se buklavno biju za zamišljene milione jedan drugog gledaju kao konkurenciju to su mentoli a ne razumni ljudi.
istina, imam takvog jednog u komsiluku
samo prica o tome kako ce da zarade milione a zabole ga sto dete fudbal ich ne zanima, treninzi su mu nocna mora

E ..Takvih kao ti sa tim svojim mišljenjem ima previše..
I to i jeste problem..
Ovde niko nije govorio da ne treba reagovati ako te neko prvi napadne..
Samo se vrati u rikverc i pročitaj.
I taj prvi sto napadne ima neki razlog,ako te udari neko odpozadi kolima sta ces,cekas muriju,cekas da pozove svoju vezu i prevesla te,nazalost ima nas sve manje u izumiranju s obrazom ,koji ne traze pravdu na netu i podrsku mase i korumpiranom sudu,nego sam istera pravdu

samo prica o tome kako ce da zarade milione a zabole ga sto dete fudbal ich ne zanima, treninzi su mu nocna mora

Има доста таквих случајева. Дете се боји ненормалних родитеља уместо да каже да га боли дупе за фудбал/тенис/пливање.

Gledao sam par emisija gde roditelji (obično mame) dovlače decu na svakakve audicije, našminkane i nakaradno obučene.
Pa onda to oni rade kao zbog deteta, ne interesuju roditelje pare, ma kakvi...
E, to je užas, ništa oni nisu bolji od ovih koji su se potukli.

Gledao sam par emisija gde roditelji (obično mame) dovlače decu na svakakve audicije, našminkane i nakaradno obučene.
Pa onda to oni rade kao zbog deteta, ne interesuju roditelje pare, ma kakvi...
E, to je užas, ništa oni nisu bolji od ovih koji su se potukli.
jao tek te lujke nisu normalne

gledala sam taj serijal na tv-u, svaki put mi je doslo da pocupam te bolesne zenetine :nasilnica:

Дете треба само да нешто жели а не да га родитељ вуче на силу. Ако не жели - ништа.
upravo

ne postaje se ni sportista ni umetnik prvo bez volje i zelje a onda i bez mukotrpnog rada
a sa tim roditeljske zelje, ambicije i licni kompleksi nemaju ama bas nikakve veze

Gde god da pogledas se vidi gore,dal su filmovi,igrice,rijaliti,praviti slona od misa kako se dete nervira sto mu se tata potuko,pa sta ako mu je cale kik boxer ,normalno da nece sedeti mirno fazon mmm meditira,meni nije normalna retardiranost da se svet pretvorio u to da se svaki vid fizickog akta osudi bez obzira na razlog i ucesnike,pa nema veceg obraza nego se golim rukama potuci za svoje ubedjenje,nisu pre 50 godina svi takvi postali ubice i kriminalci,sad ne kapiram imate sina vaspitate ga da tuzi uciteljici nasilje a ne da stisne zube u zavali nekog ko ga maltretira,ok ja necu tako,kupicu mu jos u pelenama dzak za box
stvarno počinjem da mislim da nisi najbistriji kliker u kutiji(čini se to meni već neko vreme al ajde sad)...
igrice i filmovi nisu stvarni i deca to vrlo dobro razumeju da stvari koje se tu dešavaju nisu prihvative a často ni moguće u stvarnosti,posebno ako im to obajsni neko kao na primer roditelj...a rijaliti gluposti ne znam ko normalan dozvoljava deci da gledaju??
I nasilje se uči od roditelja jer deca roditelje gledaju kao pozitivan primer toga šta je prihvatljivo,bar dok ne odrastu dovoljno da nauče sami da zaključuju šta je dobro šta ne.
I jedno je braniti se a drugo je potući se da pesnicama dokazuješ koliko si u pravu...Ti koji pesnicama moraju da dokazuju da su pravu su ili previše glupi da kažu šta imaju ili ne umeju da prihvate kad neko ne deli ili ga jednostavno ne zanima njihovo mišljenje...Ili nisu u pravu a hoće da budu na silu...

Ako nemaš još decu,sačekaj još malo da sazriš jer sa tavim razmišljem nisi još za roditelja.

...Roditelj je uzor za sva djela na Zemlji
jedino roditelji mogu reci da im je bila najputpunija inspiracija
i najpotpunija realizacija i sve sto krasi Inovatore
a,
svako drugo Ispoljenje ne uspijeva potvrditi 'objektivni korelativ'*
drugo je to i protivprirodno
nasilje tih istih roditelja i druge neprimjernosti
koje se nazalost desavaju...
Roditelj je u duznosti i to svetoj duznosti
a djeca kasnije kako odrastaju i postupaju to je opet nesto
po nekim cudnim stvarnostima bivstvovanja
niti je odgoj u pitanju a ni medjuroditeljski odnosi
...tesko...vrlo tesko...

Toliko para ima da je zadnja nada da dete uspe da bude novi Dusko Tosic :( / eto koliko je sve dobro :( / to traje vec dugo samo malo toga bude ovako / u stanu se mozda desava / nema ko to da zaustavi.
Ovoga sada najvise ima kod tenisa / jedina nada da se ima para da dete sutra ima je ta / toliko o tome kako nam je. :(

Poslednja izmena:
stvarno počinjem da mislim da nisi najbistriji kliker u kutiji(čini se to meni već neko vreme al ajde sad)...
igrice i filmovi nisu stvarni i deca to vrlo dobro razumeju da stvari koje se tu dešavaju nisu prihvative a často ni moguće u stvarnosti,posebno ako im to obajsni neko kao na primer roditelj...a rijaliti gluposti ne znam ko normalan dozvoljava deci da gledaju??
I nasilje se uči od roditelja jer deca roditelje gledaju kao pozitivan primer toga šta je prihvatljivo,bar dok ne odrastu dovoljno da nauče sami da zaključuju šta je dobro šta ne.
I jedno je braniti se a drugo je potući se da pesnicama dokazuješ koliko si u pravu...Ti koji pesnicama moraju da dokazuju da su pravu su ili previše glupi da kažu šta imaju ili ne umeju da prihvate kad neko ne deli ili ga jednostavno ne zanima njihovo mišljenje...Ili nisu u pravu a hoće da budu na silu...

Ako nemaš još decu,sačekaj još malo da sazriš jer sa tavim razmišljem nisi još za roditelja.
I ti me postedi psihoanaliza,to je postala dijagnoza sto svako preko neta ima mogucnost da se pravi pametan i dize iznad drugih,e sad zamisli uzivo da se sjatite i neko gubi vreme na vasa proseravanja,naravno da se treba saseci u korenu i ne dozvoliti da vam se hrani ego,a za to nije potreban fakultet i akademski gradjanin jer niste zasluzili besplatan termin,znaci ako ne razumete kratko mrs onda mora da padne berba usiju

Činjenica je da svako može da ima djecu i da mi tu ne možemo ništa. Kad bi postojale adekvatne kazne za nasilnike i za izazivanje straha kod djece drugačije bi bilo.
Svi mi živimo u jednoj velikoj zadruzi i kritikujemo ali malo ko išta preduzima da iz nje izdajemo. Taj slučaj je ogledalo našeg okruženja.To guranje djece na silu u sport ili muziku je zlostavljanje. Svi bi da budu Noletov tata ali ne vide da nisu stvorili Noleta nego svoje dijete.

Ne glumim ja ništa, ti si taj koji glumi nekog šibadžiju koji se probija pesnicama kroz život.
Ja sam i podelio i primio dovoljno batina da znam šta se rešava pesnicama a šta ne, a prvenstveno kada...
I tebi kao macku kazem da preko neta mozete sebi dati na znacaju laprdanjem i dobiti podrsku bez koje ne idete kroz zivot,ja samo ne dozvoljavam da neko na meni verbalno pusta muda,a uzivo,pa ni pogrdni pogled ne trpim ,sasecem da se usere sto je pomislio da moze ako je na nekom drugom uspeo pa kao ti lose procenio da moze na meni,opusteno mu se uzivo poserem u zivot u sekundi jer je izmileo napolje zeljan paznje i napusavanja,pa je i to neki vid dobrotvornog rada koji me ispunjava,ali samo ako sam razpolozen,a kad i posle svega ne skapira gde mu je mesto,eee onda tek padne cuska,pa reci da nisam tolerantan

I ti me postedi psihoanaliza,to je postala dijagnoza sto svako preko neta ima mogucnost da se pravi pametan i dize iznad drugih,e sad zamisli uzivo da se sjatite i neko gubi vreme na vasa proseravanja,naravno da se treba saseci u korenu i ne dozvoliti da vam se hrani ego,a za to nije potreban fakultet i akademski gradjanin jer niste zasluzili besplatan termin,znaci ako ne razumete kratko mrs onda mora da padne berba usiju
niko se ovde ne diže iznad drugih,niko ne glumi psihologa,ako nisi primetio krikujemo te što si nalupao gluposti...sa ciljem da staneš da razmisliš malo.Znači razmisli.

niko se ovde ne diže iznad drugih,niko ne glumi psihologa,ako nisi primetio krikujemo te što si nalupao gluposti...sa ciljem da staneš da razmisliš malo.Znači razmisli.
Pazi nema potrebe da razmisljam nemam od vas inspiraciju,nasedate na nabulozne naslove i preuvelicane jezive scene,lede krv u zilama,pa se onda stavljate u ulogu sudije,tesko je upasti bas u taj folirantski tabor osude svakog vida nasilja,koga zabole,ti si od onih koji u redu u maxiju traze zrtvu sagovornika da ga davis o nepravdi i bahacenju dodjosa u grad,kako si ti iznad toga,kultura na kvadrat

Činjenica je da svako može da ima djecu i da mi tu ne možemo ništa. Kad bi postojale adekvatne kazne za nasilnike i za izazivanje straha kod djece drugačije bi bilo.
Svi mi živimo u jednoj velikoj zadruzi i kritikujemo ali malo ko išta preduzima da iz nje izdajemo. Taj slučaj je ogledalo našeg okruženja.To guranje djece na silu u sport ili muziku je zlostavljanje. Svi bi da budu Noletov tata ali ne vide da nisu stvorili Noleta nego svoje dijete.
mali covek reaguje kako moze i ume ali za ovakve stvari moraju reagovati institucije, ovo nije normalno vise

Back