Roditelji bili protiv ljubavi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

pancevo_90

Obećava
Banovan
Poruka
79
BEOGRAD - Suđenje Veliboru Bakiću i Milošu Rašiću, optuženim za teško ubistvo odsecanjem glave mačetom Smailu Tariću (27), u noći između 18. i 19. avgusta 2008. godine, nastavljeno je iznošenjem odbrane trećeoptužene Danice Todorović, koja se tereti za nedozvoljeno držanje kilograma eksploziva. Ona je tvrdila da joj je Tarić, sa kojim se zabavljala, 16. avgusta rekao da će doći u Beograd iz Malog Zvornika, gde je živeo, kako bi se video sa čovekom zvanim Roki, koga je upoznala u kafeu „Slika“. Ona je prethodnog dana Bakića označila kao čoveka sa nadimkom Roki, dok je optuženi tvrdio da to nije nikada bio njegov nadimak.

Danica je ispričala da je u vreme Tarićevog ubistva imala novog momka, Marka Hrnjaka, i da Tarić nije znao za njenu drugu vezu, ali mu je dozvolila da dođe kod nje u stan, jer se bojala bivšeg momka zbog njegovih pretnji.

Sudija Višeslava Cvetković predočila je Danici fotografije Tarićeve obuće snimljene tokom uviđaja i optužena je potvrdila da su na fotografiji njegove bele patike, a zatim zaplakala, pa je suđenje prekinuto na 15 minuta.

Branilac optuženih Bakića i Rašića, advokat Zora Dobričanin-Nikodinović, rekla je da optuženoj „ništa ne veruje“, a da je na osnovu iskaza Danice Todorović sastavljena optužnica.
- Bakić je na optuženičkoj klupi zato što je ona izjavila da joj je Smail Tarić rekao da ide da se nađe sa Rokijem, a onda je ona u policiji rekla da je Roki Bakićev nadimak. Optužena sigurno zna istinu, a ovo što je ispričala nije istina“, rekla je advokat.
Tarićeva sestra Sabina Alihodžić svedočila je da joj je Danica Todorović 20. avgusta rekla da joj je Tarić preneo da je otišao da se nađe sa Rokijem Crnogorcem, a da joj je i Tarićev drug Mile Lukić govorio o Rokiju.
Ona je istakla da su obe porodice bile protiv njihove ljubavne veze, jer njih dvoje nisu bili jedno za drugo. I optužena Danica je potvrdila isto, da su njeni roditelji svih pet i po godina, koliko je veza trajala, bili protiv toga, jer je „Tarić bio druge vere“.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top