Rod Blagojević u Beogradu, sastao se sa predsednikom Vučićem

kapetanmark

Legenda
Poruka
51.470
https://www.rts.rs/lat/vesti/politi...ogradu-sastao-se-sa-predsednikom-vucicem.html

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je u Beograd stigao Rod Blagojević, nekadašnji guverner Ilinoisa, a sada jedan od najbližih saradnika novog američkog predsednika, sa kojim je razgovarao o planovima za dalji razvoj Srbije i potencijalima jačanja saradnje sa Sjedinjenim Američkim Državama.

"Poreklom ponosni Šumadinac koji nikada nije zaboravio svoje korene, Rod duboko razume Srbiju i odlično poznaje ovdašnje prilike. Zahvalio sam mu na tome što je mnogo učinio na podizanju svesti Amerikanaca o položaju naše zemlje i njenoj ulozi na Balkanu i šire, jer je za to potrebno mnogo snage i hrabrosti", objavio je Vučić na Instagramu.

Vučić je ocenio da je Rod Blagojević pravi primer čoveka koji svim srcem voli dve zemlje, mada mu se čini, kako je naveo posle ručka koji su imali, da će "nakon ovih domaćih specijaliteta, ipak da nagne na predačku stranu".

Дакле као амерички амбасадор стигао по пореклу ''поносни шумадинац'' ?

Prepricava svoje zatvorsko iskustvo. Koristice nasem AV-u.

dec92008.jpg

потом је тај поносни шумадинац имао дочек у информеру

https://www.instagram.com/informernovine/reel/DFqSO6zM9wr/

1738800826009.png

1738800858083.png

да се укакиш од патетике вучичевићу!

дакле дочекан уз помпу певаљку...

"Odličan sastanak sa predsednikom Vučićem. On predvodi ekonomsko čudo gde su plate povećane 270 odsto. Isti ljudi koji mrzer Trampa mrze i njega. Ponosan sam na to što sam upoznao predsednika države odakle je došao moj otac", napisao je Blagojević.

је ли то онај благојевић који је 1999 подржавао бомбардовање србије ?

- Моја земља учинила је ужасну ствар вашој земљи 1999. године. Ја сам се као члан Демократске странке противио томе, али то није било довољно. Мислим да ће управо председник Трамп радити на побољшању односа наших земаља - истакао је Благојевић.
Blagojević je objasnio da će nova američka administracija sprečiti negativnu politiku prema Srbiji.

- Bilo mi je žao i grizla me je savest što je moja partija zagovarala bombardovanje Srbije, ali mislim da danas imamo prave ljude na čelu koji će moći da ožive odnose dve zemlje i zatru negativnu politiku prema Srbiji - rekao je Rod.

па није баш тако било господине ...

нити сте се противили господине нити је то ваша странка радила и ако ви то тобож нисте подржавали. да се не лажемо, постоје докази господине, интернет је чудо.

господине благојевићу ви сте се у конгресу 1999 изјаснили лично да подржавате нато кампању против србије тада ср југославије...

https://www.c-span.org/program/news-conference/military-action-in-yugoslavia/92491

сада ти је жао због тога господине ?

крива је странка јел де... па што ниси изашао из ње ''србине'' ?
а ово ниси ти причао јел де но баба наша...

е па браћо, кањда смо излапели јел...

Vučić je ocenio da je Rod Blagojević pravi primer čoveka koji svim srcem voli dve zemlje, mada mu se čini, kako je naveo posle ručka koji su imali, da će "nakon ovih domaćih specijaliteta, ipak da nagne na predačku stranu".
Jel to onaj sto glasao u kongresu da nas bombarduju?

- Моја земља учинила је ужасну ствар вашој земљи 1999. године. Ја сам се као члан Демократске странке противио томе, али то није било довољно. Мислим да ће управо председник Трамп радити на побољшању односа наших земаља - истакао је Благојевић.
Blagojević je objasnio da će nova američka administracija sprečiti negativnu politiku prema Srbiji.
Laze ko pas i ovo nije tacno javno se hvalio kako je glasao da se SRJ bombarduje 1999!

Parafraziracu jednog Amera, od koga sam davno cuo:

U Americkoj politici mozes da prodjes ako si pametan i korumpiran.

Mozes da prodjes ako si glup i nekorumpiran.

Ali ako si glup i korumpiran, kao Rod Blagojevic, SIGURNO ce da te nahvataju.

Osim Trampa ocigledno, takvi kod njega prolaze.
Rod Blagojević ne da nije glup nego je je uber pametan. Bio je izuzetno popularan kao predsednik (guverner) države od 12,5 mniliona ljudi (Ilinois). Samo zagriženi liberni demokrati koji veruju da se jede sve što leti imaju narativ kao tvoj.

Back