Rock

• Začetnik teme Začetnik teme kiza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
yugoslav:
silvereye:
runaway_girl:
EKV su bili zakon a to su i ostali uprkos svim tragedijama!!!Umjesto nekih *,u skolama bi trebali da se citaju i uce tekstovi

Sasvim se slazem sa tobom! Mislim da su oni nesto najvrednije od nase muzike :D

Niste normalni,, majke mi!!!

Koje bre tekstove da uce po skolama.Pa jel oces da nam deca obole nakon prve procitane pesme.Da nam deca dodju kuci i krenu pricu sa:
Ej mama, tata, zamislite da je mesec sa leve strane i da je zelene boje.
Pa pala bi oma VASPITNA i recenica tipa:

Sine zamisli ti da ne zamisljas.Pa ce sve biti u redu i neces vise biti bolestan.

Ne ne...ali zato mogu da uce "jamu" Ivana Gorana Kovachicja..... to je bas fino a.....?

Zbog cega da obole? Ajde navedi mi primer? Da te cujem... Sta mislis da je lose kada bi nam deca bila malo mastovitija? Ja ne vidim da su njihovi tekstovi "bolesni", sta fali recimo pesmama tipa "ljubav"," iznad grada"? Nema tu nista lose, kao sto je iz tvog komentara ispalo da ima...

pozdrav

silvereye:
Ne ne...ali zato mogu da uce "jamu" Ivana Gorana Kovachicja..... to je bas fino a.....?

Zbog cega da obole? Ajde navedi mi primer? Da te cujem... Sta mislis da je lose kada bi nam deca bila malo mastovitija? Ja ne vidim da su njihovi tekstovi "bolesni", sta fali recimo pesmama tipa "ljubav"," iznad grada"? Nema tu nista lose, kao sto je iz tvog komentara ispalo da ima...

pozdrav

Ko kaze da treba jamu da uce??!?!Normalno da ce da obole.Aj sada cu ja da se iskenjam do bola kao sto EKV *****, pa ti reci sta je umetnik (tj. ja ) hteo da kaze.

Leptiri ko prasina slecu na meku posteljinu, rujne li rose okomljene oko moga doma, kontrolisanog besa nikad vise u zarobljenoj sobi sanduk pun izumrlih dusa, penje se gradom , majonez i kecap kupuju se u prodavnici izgubljenih stvari bla bla blaa....Oces to da nam deca uce ....Nisi normalna

Aj sa da te cujem sta sam hteo da kazem.I koliko kod budes tvrdila da znas ,,,,nisi svestna koliko NE ZNAS.ISTO TO VAZI I ZA EKV.

Aj pa da vidimo sada!!!

shabani ... pa kako ste dali definiciju rocka u nju se uklapa i onaj cica sto kopa po kontejneru i aca lukas ...
rock ti je gitara+bubanj(a moze i bez) i rokaj

Anonymous:
shabani ... pa kako ste dali definiciju rocka u nju se uklapa i onaj cica sto kopa po kontejneru i aca lukas ...

Da majmune Aca Lukas se zaista uklapa u rok en rol!
Aca ga shvata i dozivljava za razliku od tebe i mnogih ovde . Rok en rol nije samo tip muzike vec naci na koji određen izviđac prezentuje publici muziku. Isto tako rok je i apsolutno predavanje emociji u ostalom definicija roka je : ISKRENOST,EMOCIJA,DOZIVLJAJ = ROK en ROL. Aca ima sve troje. Tekstovi su mu puni emocije , iskrenost je prisutna a ako neko ume da dozivi muziku onda je to on! Uostalom bio je i clan ROK grupa! A da je razlika u rok pesmama kod izvodzaca prisutna mozes videti i ako uporedis recimo Elvis Prislija(koji je kralj rok en rola) i danasnje rok grupe.Ipak imaju neto zajednicko i to ih cini rokerima - ISKRENOST,EMOCIJA,DOZIVLJAJ

sindi:
Anonymous:

Da majmune Aca Lukas se zaista uklapa u rok en rol!
Aca ga shvata i dozivljava za razliku od tebe i mnogih ovde . Rok en rol nije samo tip muzike vec naci na koji određen izviđac prezentuje publici muziku. Isto tako rok je i apsolutno predavanje emociji u ostalom definicija roka je : ISKRENOST,EMOCIJA,DOZIVLJAJ = ROK en ROL. Aca ima sve troje. Tekstovi su mu puni emocije , iskrenost je prisutna a ako neko ume da dozivi muziku onda je to on! Uostalom bio je i clan ROK grupa! A da je razlika u rok pesmama kod izvodzaca prisutna mozes videti i ako uporedis recimo Elvis Prislija(koji je kralj rok en rola) i danasnje rok grupe.Ipak imaju neto zajednicko i to ih cini rokerima - ISKRENOST,EMOCIJA,DOZIVLJAJ
Uzmi pistolj pa se obesi!!!
Aca Lukas roker :lol:

Rock - kao 1. stil zivota
2. drugaciji pogled na svet
3. Jimi Hendrix - kralj gitare
Guns n' Roses su mi omiljeni strani R'n'R band, a od nashih volEM Riblju Chorbu :D , ondaaa, Yu Grupu, Bajagu, Prljavo Kazalishte, Crvenu jabuku...
That's all folks. :D

P.S. Ko je ubacio A. Lukasa u celu ovu pricu?! xD

ROCK je nacin zivota !!!
Najbolje domace rock grupe su Riblja C., Generacija 5, SMAK, Van Gogh, Tigrovi, Direktori ...
A strane Nirvana, Deep Purple, Sex Pistols, Metallica, Papa Roach, Scorpions, Eagls, Guano Apes, Pink Floyd, Iron Maiden, Guns N Roses, Guns N Wankers, P.I.L. itd.

Ja volim Pink Floyd, ali oni ne sviraju Rock!:???:

Back