Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-papa:rock -rifovi nesto najlepse
whitesnake
yugoslav:silvereye:runaway_girl:EKV su bili zakon a to su i ostali uprkos svim tragedijama!!!Umjesto nekih *,u skolama bi trebali da se citaju i uce tekstovi
Sasvim se slazem sa tobom! Mislim da su oni nesto najvrednije od nase muzike![]()
Niste normalni,, majke mi!!!
Koje bre tekstove da uce po skolama.Pa jel oces da nam deca obole nakon prve procitane pesme.Da nam deca dodju kuci i krenu pricu sa:
Ej mama, tata, zamislite da je mesec sa leve strane i da je zelene boje.
Pa pala bi oma VASPITNA i recenica tipa:
Sine zamisli ti da ne zamisljas.Pa ce sve biti u redu i neces vise biti bolestan.
silvereye:Ne ne...ali zato mogu da uce "jamu" Ivana Gorana Kovachicja..... to je bas fino a.....?
Zbog cega da obole? Ajde navedi mi primer? Da te cujem... Sta mislis da je lose kada bi nam deca bila malo mastovitija? Ja ne vidim da su njihovi tekstovi "bolesni", sta fali recimo pesmama tipa "ljubav"," iznad grada"? Nema tu nista lose, kao sto je iz tvog komentara ispalo da ima...
pozdrav
Anonymous:shabani ... pa kako ste dali definiciju rocka u nju se uklapa i onaj cica sto kopa po kontejneru i aca lukas ...
rock ti je gitara+bubanj(a moze i bez) i rokaj
Uzmi pistolj pa se obesi!!!sindi:Anonymous:shabani ... pa kako ste dali definiciju rocka u nju se uklapa i onaj cica sto kopa po kontejneru i aca lukas ...
rock ti je gitara+bubanj(a moze i bez) i rokaj
Da majmune Aca Lukas se zaista uklapa u rok en rol!
Aca ga shvata i dozivljava za razliku od tebe i mnogih ovde . Rok en rol nije samo tip muzike vec naci na koji određen izviđac prezentuje publici muziku. Isto tako rok je i apsolutno predavanje emociji u ostalom definicija roka je : ISKRENOST,EMOCIJA,DOZIVLJAJ = ROK en ROL. Aca ima sve troje. Tekstovi su mu puni emocije , iskrenost je prisutna a ako neko ume da dozivi muziku onda je to on! Uostalom bio je i clan ROK grupa! A da je razlika u rok pesmama kod izvodzaca prisutna mozes videti i ako uporedis recimo Elvis Prislija(koji je kralj rok en rola) i danasnje rok grupe.Ipak imaju neto zajednicko i to ih cini rokerima - ISKRENOST,EMOCIJA,DOZIVLJAJ

Firmas:Uzmi pistolj pa se obesi!!!
Aca Lukas roker![]()
... hehehRock - kao 1. stil zivota
2. drugaciji pogled na svet
3. Jimi Hendrix - kralj gitare

koji se neprestano kotrljaRock znači kamen...
![]()
ROCK je nacin zivota !!!
Najbolje domace rock grupe su Riblja C., Generacija 5, SMAK, Van Gogh, Tigrovi, Direktori ...
A strane Nirvana, Deep Purple, Sex Pistols, Metallica, Papa Roach, Scorpions, Eagls, Guano Apes, Pink Floyd, Iron Maiden, Guns N Roses, Guns N Wankers, P.I.L. itd.
Rock znači kamen...
![]()
ENERGIJA STAV CISTOTA