Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nancy:e a sta za koga znaci rock? kladim se da za vecinu vas znaci fazon i da uopste ne kapirate o cemu se radi.
Mora da ti sviras i pjevas dok znas u cemu je fazon, reci i nama da znzmo u cemu je!!!!Nancy:e a sta za koga znaci rock? kladim se da za vecinu vas znaci fazon i da uopste ne kapirate o cemu se radi.
Mogu se skinuti ima par pjesama probaj ih naci ja ne znam tacne adreseverybadboy:SMAK pjesma satelit
Odkad ce doci dan
Da sletim u Japan
Da vidim suncan dom
I s kešom cinim lom
Na ovaj dugi put
spremi cu dukat žut
I njegov mio sjaj
Menjam za ovaj raj
Želim u Michigan
Da vidim lady Ann
Želim u Hollywood
Da vidim lady Wo
Da imam dukat žut
Ja bih na ovaj put
I njegov mio sjaj
Dajem za ovaj raj
(refren)
Isto rade sigurno u Bombaju
Isto rade mladi ko ja
Na na nananaj nananj nanaj(2x)
Odkad ce doci dan
Da sletim i ja van
Da vidim suncan dom
I s kešom cinim lom
Na ovaj dugi put
spremi cu dukat žut
I njegov mio sjaj
Menjam za ovaj raj
Želim u Michigan
Da vidim lady Ann
Želim u Hollywood
Da vidim lady Wo
Da imam dukat žut
Ja bih na ovaj put
I njegov mio sjaj
Dajem za ovaj raj
(refren)
Isto rade sigurno u Bombaju
Isto rade mladi ko ja
Na na nananaj nananj nanaj(2x)
neznam za to sto si rekao da li se moze skinuti njihove pjesme sa neta.
rock,vecina mladih i ne zna sta je to ili kazu da je bljak.pink tv ima veliki uticaj-to je neko meni ne razumljivo pomodarstvo ali ajd` sad.to je psihologija mase i ono sto ti naturaju na nos.treba cuti txt rock muzike cesto su poucni.naj grupe pa evo:iron maiden,metallica,blacksabbath,gnr,ritam nereda,van gogh,linkin park,ac/dc,sex pistolskiza:Sta za vas znaci rok?
Najbolje domace i strane grupe?
runaway_girl:EKV su bili zakon a to su i ostali uprkos svim tragedijama!!!Umjesto nekih *,u skolama bi trebali da se citaju i uce tekstovi
pego:ma samo poslusjte pesme sabbath-a sa albuma DEHUMANIZER ( time machine,computer god) toliko su u pravu da to nije normalno
poz svima!!!!
runaway_girl:EKV su bili zakon a to su i ostali uprkos svim tragedijama!!!Umjesto nekih *,u skolama bi trebali da se citaju i uce tekstovi
silvereye:runaway_girl:EKV su bili zakon a to su i ostali uprkos svim tragedijama!!!Umjesto nekih *,u skolama bi trebali da se citaju i uce tekstovi
Sasvim se slazem sa tobom! Mislim da su oni nesto najvrednije od nase muzike![]()