D
Devilish Dog
Gost
Sta mislite o R N R ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devilish Dog:
Sta mislite o R N R ???
jedna od smornijih pesama led zeppelina koje inace i cenim i obozavam.Kurt Cobain:"Rock And Roll" Led Zeppellin
It's been a long time since I rock and rolled,
It's been a long time since I did the Stroll.
Ooh, let me get it back, let me get it back,
Let me get it back, baby, where I come from.
It's been a long time, been a long time,
Been a long lonely, lonely, lonely, lonely, lonely time. Yes it has.
It's been a long time since the book of love,
I can't count the tears of a life with no love.
Carry me back, carry me back,
Carry me back, baby, where I come from.
Been a long lonely, lonely, lonely, lonely, lonely time.
Seems so long since we walked in the moonlight,
Making vows that just can't work right.
Open your arms, opens your arms,
Open your arms, baby, let my love come running in.
Been a long lonely, lonely, lonely, lonely, lonely time.
"ISKRNO . . .DA LI POSTOJI GLUPLJE PITANJE OD OVOG?????????? PA NARAVNO DA JE TO NESTO NAJBOLJE STO SE MOGLO DESITI COVEKU"Devilish Dog:
Sta mislite o R N R ???
Sve najbolje!Devilish Dog:
Sta mislite o R N R ???
BEOGRADJANKA '89:"ISKRNO . . .DA LI POSTOJI GLUPLJE PITANJE OD OVOG?????????? PA NARAVNO DA JE TO NESTO NAJBOLJE STO SE MOGLO DESITI COVEKU"Devilish Dog:
Sta mislite o R N R ???
ALELUUJAAAAAAAAAAAAA, KONACNO NEKO PRI CISTOJ SVESTI!!!!!!!!Guliverr:Pogresno je shvatanje da je ROK EN ROL jedan ustaljeni zvuk , jedan nacin oblacenja ili ponasanja.
ROK EN ROL je jedna velika sloboda. Sloboda da se muzika ali i zivit prihvate na drugaciji nacin. Zato je ROK en ROL i bio zabranjen u vecini komunistickih zemalja( onih zemalja u kojima nije postojala SLOBODA misljenja ).Razlika u zvuku je svakako velika. To je ne sumnjivo. Ako recimo uporedite zvuk
ELVIS PRISLIJA ( kralja rok en rola ) i Peppersa ili DP videcete da postoji velika razlika u zvuku. Ipak svi rokeri imaju nesto zajednicko a to je EMOCIJA,DOZIVLJAJ i ISKRENOST. Te 3 stvari cine rok en rol.Dakle nije vazno sta sviras vec kako to donosis i prezentijes to je ono sto razlikuje rok od ostalog. I jos nesto moram napomenuti ovde ima mnogo onih koji misle da su rokeri a to nisu jer ne razimeju rok. Pravi rokeri ne ponizavaju ostale pravce i stilove muzike i nemaju nista protiv njih. PRAVI ROKERI !
Neeee,izvini!!! Nisam htela nikoga da uvredim.Vec da kazem da vecina ne shvata da je R'N'R nacin zivotaFirmas:A mi ostali smo blesavi?![]()
BEOGRADJANKA '89:ALELUUJAAAAAAAAAAAAA, KONACNO NEKO PRI CISTOJ SVESTI!!!!!!!!Guliverr:Pogresno je shvatanje da je ROK EN ROL jedan ustaljeni zvuk , jedan nacin oblacenja ili ponasanja.
ROK EN ROL je jedna velika sloboda. Sloboda da se muzika ali i zivit prihvate na drugaciji nacin. Zato je ROK en ROL i bio zabranjen u vecini komunistickih zemalja( onih zemalja u kojima nije postojala SLOBODA misljenja ).Razlika u zvuku je svakako velika. To je ne sumnjivo. Ako recimo uporedite zvuk
ELVIS PRISLIJA ( kralja rok en rola ) i Peppersa ili DP videcete da postoji velika razlika u zvuku. Ipak svi rokeri imaju nesto zajednicko a to je EMOCIJA,DOZIVLJAJ i ISKRENOST. Te 3 stvari cine rok en rol.Dakle nije vazno sta sviras vec kako to donosis i prezentijes to je ono sto razlikuje rok od ostalog. I jos nesto moram napomenuti ovde ima mnogo onih koji misle da su rokeri a to nisu jer ne razimeju rok. Pravi rokeri ne ponizavaju ostale pravce i stilove muzike i nemaju nista protiv njih. PRAVI ROKERI !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BEOGRADJANKA '89:ALELUUJAAAAAAAAAAAAA, KONACNO NEKO PRI CISTOJ SVESTI!!!!!!!!Guliverr:Pogresno je shvatanje da je ROK EN ROL jedan ustaljeni zvuk , jedan nacin oblacenja ili ponasanja.
ELVIS PRISLIJA ( kralja rok en rola ) i Peppersa ili DP videcete da postoji velika razlika u zvuku. Ipak svi rokeri imaju nesto zajednicko a to je EMOCIJA,DOZIVLJAJ i ISKRENOST. Te 3 stvari cine rok en rol.Dakle nije vazno sta sviras vec kako to donosis i prezentijes to je ono sto razlikuje rok od ostalog. I jos nesto moram napomenuti ovde ima mnogo onih koji misle da su rokeri a to nisu jer ne razimeju rok. Pravi rokeri ne ponizavaju ostale pravce i stilove muzike i nemaju nista protiv njih. PRAVI ROKERI !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
STA LI JE PISAC HTEO DA NAM KAZE (A,SPIRITCRAFTU???)???Spiritcraft:BEOGRADJANKA '89:ALELUUJAAAAAAAAAAAAA, KONACNO NEKO PRI CISTOJ SVESTI!!!!!!!!Guliverr:Pogresno je shvatanje da je ROK EN ROL jedan ustaljeni zvuk , jedan nacin oblacenja ili ponasanja.
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeeeah! Aca Lukas i te fore! Ma hajde...![]()
hvala i pozdrav za tebe !BEOGRADJANKA '89:ALELUUJAAAAAAAAAAAAA, KONACNO NEKO PRI CISTOJ SVESTI!!!!!!!!Guliverr:Pogresno je shvatanje da je ROK EN ROL jedan ustaljeni zvuk , jedan nacin oblacenja ili ponasanja.
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo Beogradjanka sta je SPIRITCRAFT hteo da kaze.On covek zna da ja volim da slusam Acu Lukasa. I to je istina.Ali ja se toga na stidim - Boze sacuvaj da se stidim svog ukusa. Medjutim njemu je neprihvatljivo da neko moze da slusa i LUKASA i recimo Pepperse! Ovo je sad njegov problem. Ja mogu da slusam i jedno i drugo a gotovo da nepostoji vrsta muzike koju ne slusam. Ipak nisam ljubitelj HIP-HOPA i TEHNA ali nemam nista protiv onih koji ovo slusaju.Ipak moj pogled na ROK en ROL nije imao nikakve veze sa tim sto ja slusam LUKASA i ako je SPIRITCRAFT to ocigledno potencirao.Dakle ja volim ROK slusam ga i moje misljenje o njemu ste culi! Takodje vas molim da dalju raspravu ne vodimo o LUKASU vec o ROK en ROLu kako bi smo ispostovali onog ko je otvorio ovaj forum. TOLIKO!BEOGRADJANKA89:STA LI JE PISAC HTEO DA NAM KAZE (A,SPIRITCRAFTU???)???Spiritcraft:BEOGRADJANKA '89:ALELUUJAAAAAAAAAAAAA, KONACNO NEKO PRI CISTOJ SVESTI!!!!!!!!Guliverr:Pogresno je shvatanje da je ROK EN ROL jedan ustaljeni zvuk , jedan nacin oblacenja ili ponasanja.
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeeeah! Aca Lukas i te fore! Ma hajde...![]()
To, Bradilko, brate, ti si Srbenda!!! Srba - Trba, Srbekanja, pravi Turcin, jer to smo mi, budimo realni!!!BRADILKO:PALI BRATE NARODNJACI SU ZAKON
TAKO JE SINANE SRPSKI SINE
Seljacine, jedne, ala smarate, idite na neki sabanski forum, ovo je za prave ljude!!! Za ljude Evrope, bre. Jer, to smo mi, budimo realni.Sinan:To, Bradilko, brate, ti si Srbenda!!! Srba - Trba, Srbekanja, pravi Turcin, jer to smo mi, budimo realni!!!BRADILKO:PALI BRATE NARODNJACI SU ZAKON
Alo bre seljacino debilna vrati se u selo i ori njivu iz koje si se rodio pi... ti materina seljackaBRADILKO:PALI BRATE NARODNJACI SU ZAKON