- Poruka
- 6.984
Kaže neko ko je imao Hitlera u avataru.
sta fali Hitleru...znas li da je od njegovog dolaska na vlast 1933 do 1945 u Nemackoj rodjeno 14 miliona dece....to se zove briga o porodici i naciji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slika
Šta mislite, da li je brak moderna verzija robovlasništva? Do koje mere jedan partner postaje rob drugog partnera i njenih/njegovih navika?
Da li ste vi rob ili robolasnik?
Generalno, ja zastupam tezu da je brak moderna verzija robovlasništva, mada su skoro sve žene sa kojima sam pričao o toj temi užasnute samim terminom. Heh, jedna me uvek zove "Hej ti što ne veruješ u brak"...
Ime mi je Pavel, ti nedoj#$%""$ #$%&&&%$tino!!!!
sta fali Hitleru...znas li da je od njegovog dolaska na vlast 1933 do 1945 u Nemackoj rodjeno 14 miliona dece....to se zove briga o porodici i naciji
To se zove debilizam
a koliko je istovremeno nemaca ubio u suludom ratu?
pa sta s tim? sto je to bitno? opsta slika je da je zlocinac. to sto je nesto pametno u zivotu uradio, a glup sigrurno nije bio, to ne menja. sem onima koji ne umeju da saberu dva i dva. pa pitaju: sta fali hitleru.toliko da su sada Nemci najbrojniji narod u Zapadnoj Evropi
slika
Šta mislite, da li je brak moderna verzija robovlasništva? Do koje mere jedan partner postaje rob drugog partnera i njenih/njegovih navika?
Generalno, ja zastupam tezu da je brak moderna verzija robovlasništva, mada su skoro sve žene sa kojima sam pričao o toj temi užasnute samim terminom. Heh, jedna me uvek zove "Hej ti što ne veruješ u brak"...
toliko da su sada Nemci najbrojniji narod u Zapadnoj Evropi
slika
Jel to duševno opravdanje za momke koje su načele godine a nisu oženjeni, ili...?
Nemam ništa protiv života udvoje bez potpisa, a to da je neko nekome rob u braku su čiste gluposti... Osim ako bračni par nije baš toliko zatucan da tlači partnera...
Malo iščašeno gledanje na instituciju porodice...
slika
Iz filma Old Boy:Da, potpuno si u pravu. Mislila sam na "zver" zbog zverstva koje samo chovek mozze da pochini.
Even though I'm no more than a monster - don't I, too, have the right to live?
pa bas je za 14 000 000 smanjio broj stanovnika u ratu...
a kulturna, ekonomska i moralna steta?
alo!![]()
Sa sve Turcima i Albancima??![]()
rom a neonacista. urnebesno.