Robovlasnishtvo

Pipi Langstrumpf

Buduća legenda
Poruka
31.793
Britanska policija uhapsila je 15 osoba osumnjichenih za trgovinu zzenama sa Tajlanda i zbog primoravanja tih zzena da se bave prostitucijom u Londonu.
I iz Beograda je nestalo tako puno devojchica...gde li su sad....

Britanska policija uhapsila je 15 osoba osumnjichenih za trgovinu zzenama sa Tajlanda i zbog primoravanja tih zzena da se bave prostitucijom u Londonu.
I iz Beograda je nestalo tako puno devojchica...gde li su sad....

Nase klinke su eksperti za crnce i dobermane...

Nemojte samo da me ubedite da ce moja 16 godisnja komsinica da zavrsi tako kada dete ide u muzicku skolu, bavi se sportom i ne blentavi se po strahinjica bana I splavovima. s vaka koja tako zavrsi sama je kriva i nije mi je ni malo zao.

Nase klinke su eksperti za crnce i dobermane...

Nemojte samo da me ubedite da ce moja 16 godisnja komsinica da zavrsi tako kada dete ide u muzicku skolu, bavi se sportom i ne blentavi se po strahinjica bana I splavovima. s vaka koja tako zavrsi sama je kriva i nije mi je ni malo zao.

slazem se. svakom djetetu kojem su usadjene prave vrijednosti u djetinstvu koje pravilno vaspitano ,usmjereno na sport ili druge vanskolske aktivnosti(muzika ,ples..) tesko da moze otici tim putem..

Ovo su vesti u samo jednom jedinom shugavom danu na ovoj planeti...setih se jedne devojchice koju nisu nashli....sve je to tu, oko nas...ispred nashe zgrade i iza dvorishta a mi nishta ne vidimo i ne primechujemo.

Ne moras nista da mi pricas....
Kod nas u Su....evo juce ubijen jedan mladic, pre par nedelja u skoli izboli jednog decaka koji je umro,...tako da ne moras nista da mi pricas,..Niko nista ne preduzima ovde u ovoj jebenoj drzavi,..a evo izbori dolaze,....

Back