Robi Vilijams ismejao žene zbog godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
368.230
Britanska zvezda, Robi Vilijams, se na koncertu se drsko našalio na račun "nasilnih“ žena u menopauzi.
Ispred Sidnejske opere, pre nego što je odleteo u Melburn na koncert iHeartLIVE u okviru promotivne turneje
za svoj novi film, Better Man,.on je ismejao i uvredio žene
Dok je u jednom trenutku razgovarao sa publikom, Robi je rekao:
"Ono što me zasmejava u celoj ovoj stvari su policijski konji ovde zbog publike u menopauzi koju privlačim."
"One su nasilni je*ači", završio je Robi foru "poentirajući".

Robi je mislio na svoju legiju obožavateki, od kojih su mnoge žene otprilike njegovih godina.
Dok menopauza može nastupiti sa 50 godina, najčešće se javljaju simptomi u 52.
Međutim, neke žene mogu iskusiti simptome već u kasnim 30-im.
Što se tiče toga da li menopauza izaziva nasilne sklonosti, kako je zvezda nagovestila, komentar je i generalizovan i zastarela retorika.

Britanska zvezda, Robi Vilijams, se na koncertu se drsko našalio na račun "nasilnih“ žena u menopauzi.
Ispred Sidnejske opere, pre nego što je odleteo u Melburn na koncert iHeartLIVE u okviru promotivne turneje
"Ono što me zasmejava u celoj ovoj stvari su policijski konji ovde zbog publike u menopauzi koju privlačim."

Robi je mislio na svoju legiju obožavateki, od kojih su mnoge žene otprilike njegovih godina.
Što se tiče toga da li menopauza izaziva nasilne sklonosti, kako je zvezda nagovestila, komentar je i generalizovan i zastarela retorika.
To nije uvreda ,upravo je rekao da publika nije nasilna i da policija sa konjima nije potrebna tj komplimenti za publiku.

Lik je nebitan u našim životima ..ali je primer porasta mizogenije i nevaspitanja u svetu
I ovo je rekao Robi Vilijams,koji je izjavio da je 50% gej i da bi voleo da mu je dete gej :lol:
Valjda se od novca i droge poremeti i pamet
Ovo je uvreda za gej populaciju , ako neko kaze da bi volio da mu je dijete zensko ,da li ga treba ismijavati?

A vi nemate pametnija posla nego da neciju salu, u sklopu sou biznis nastupa, koji sluzi za zabavu, shvatate ozbiljno i svadjate se oko toga?
Sta nije u redu sa svakim od vas ko salu na bini bilo kog performera shvati ozbiljno i uvredljivo?
Tako je. A posebno što je lik u pravu :D

Lik je nebitan u našim životima ..ali je primer porasta mizogenije i nevaspitanja u svetu
I ovo je rekao Robi Vilijams,koji je izjavio da je 50% gej i da bi voleo da mu je dete gej :lol:
Valjda se od novca i droge poremeti i pamet
I onda mu otvori temu u čast njegove dobre zaebancije :D
I nije lijepo druge ismijavati jer su gej, jer imaju problem sa narkoticima i reći da su bez pameti. Ne samo da nije lijepo nego je i kažnjivo ;)

On bi voleo da je privlačan muškoj publici..u tome je caka..:lol:

Najbolje mi je ovo, koga boli uvo shta je neko negde nekom rekao, narochito muzichke zvezde, neozbiljni ljudi uglavnom bez mozga i pod uticajem poroka...chudna mi chuda.
Naravno da je nebitno šta budala lupa. Ali je to lupetanje paradigma za još jedan aspekt mizoginije prisutne u društvu.

Evo i ovde na temi se odmah javili da podrže šalu (sa pikmi/ja-znam-za-šalu ženskom pratnjom)

Da li si video da ženske zvezde ismevaju muškarce zbog impotencije npr. ili da se muškarac, zajedno sa ekipom nekih nevaspitanih žena, cereka drugom muškarcu zbog toga.

Nema. A i ne treba da ima. To je jedan od (retkih 🤭 ) razloga zašto više poštujem muškarce.🦾

Naravno da je nebitno šta budala lupa. Ali je to lupetanje paradigma za još jedan aspekt mizoginije prisutne u društvu.

Evo i ovde na temi se odmah javili da podrže šalu (sa pikmi/ja-znam-za-šalu ženskom pratnjom)

Da li si video da ženske zvezde ismevaju muškarce zbog impotencije npr. ili da se muškarac, zajedno sa ekipom nekih nevaspitanih žena, cereka drugom muškarcu zbog toga.

Nema. A i ne treba da ima. To je jedan od (retkih 🤭 ) razloga zašto više poštujem muškarce.🦾
Видели смо да жене исмевају мушкарце, и коментари типа да су мушкарци непотребни и још много ствари.

Back