Rjesenje za Srbiju

cickos

Ističe se
Poruka
2.337
Poslusao sam ovaj video, pa da sumiram:

Treba biti svjestan sa kime imamo posla, i da ce rezim ici do kraja u odbrani stecenog polozaja i pokradenog, jer im inace slijedi zakonske kazne. Izbori, na kojima rezim ima svu kontrolu nad medijima, glasackim spiskovima, sluzbama, policijom, sluzbama i pravosudjem, tesko ce donijeti pobjedu, pogotovo sto se rezim priprema na neslucene prevare i podmetanja. Strana kontrola izbora, bi jedino mogla, koliko toliko omoguciti fer zbore.
Pozvati amerikance i europejce, da nadgledaju izbore kao nutralni posmatraci.

Na godisnjici Matice Srpske, vidimo da su vcinski dobitnici ordenja stranci, tj. Kineski vlasnici ZiJin-a tj.Bora i Majdanpeka, zeljezare Smederevo, Linglong Zrenjanin,te pekinski institut BGI, vono-civilna agencija za genetska istrazivanja, koja je na USA crnoj listi i pod snkcijama zbog zloupotrebe (skupljanja genetskih informacija) natalnih testova nad trudnicama i fetusima, a koje se koriste u Srbiji.
https://youtu.be/UYQGPPla8ZQ?t=1631

Leave It alone while I live, please, please, please!
Just leave It alone.
Leave it at Peace!
My niece wil live in a lovely world-the world I am creating now-yeah-but just stay still. Pretend you are dead. All storms will pass and go. The sane people of this time-Stay calm, hold strong! Please, please, please!
We all have something dear to keep and save. Stay calm and hold strong!
You are such adorable people!

Treba biti svjestan sa kime imamo posla, i da ce rezim ici do kraja u odbrani stecenog polozaja i pokradenog,
Sve lijepo rece
A onda pokaza naivnost svjetske klase.
Protesti su toliko vremena protiv njega i Amerika ga ne pritiska da da ostavku. Zar ti nije jasno sta to zapravo znaci!

Šta nosi rat? Povađene oči iz glava, počupanu kosu, isečene grudi,, i mnoge druge odvratne scene....
Rat ne sme više da se dogodi!
Otac mi je donosio pamflete godina kad se ratovalo-ljudi moji, molim Vas da to opet ne dozvolimo. Mi smo Glavni i u čistojj svesti, pri čistoj pameti.
Bilo, ne ponovilo se, igde i ikad!
Molim Vas, tako vas lepo molim.
Nije mi za mene, za Vas mi je.
Ja ću sa demonom lako, ali... kaljena sam od detinjstva. Vi-takvi, nikakvi... smazaće vas za doručak!

Treba biti svjestan sa kime imamo posla, i da ce rezim ici do kraja u odbrani stecenog polozaja i pokradenog, jer im inace slijedi zakonske kazne. Izbori, na kojima rezim ima svu kontrolu nad medijima, glasackim spiskovima, sluzbama, policijom, sluzbama i pravosudjem, tesko ce donijeti pobjedu, pogotovo sto se rezim priprema na neslucene prevare i podmetanja. Strana kontrola izbora, bi jedino mogla, koliko toliko omoguciti fer zbore.

Na godisnjici Matice Srpske, vidimo da su vcinski dobitnici ordenja stranci, tj. Kineski vlasnici ZiJin-a tj.Bora i Majdanpeka, zeljezare Smederevo, Linglong Zrenjanin,te pekinski institut BGI, vono-civilna agencija za genetska istrazivanja, koja je na USA crnoj listi i pod snkcijama zbog zloupotrebe (skupljanja genetskih informacija) natalnih testova nad trudnicama i fetusima, a koje se koriste u Srbiji.
jeste, ovaj ludak ravnozemljas ce nam otvoriti oci

Trojanski konj Vučićev ovoga ne slušajte
tr_24c23954-341b-47aa-a14a-d1deb1b94d04.jpg

Pogledao si video! Svaka čast! :) bravo za tebe!
Ti hoćeš aplauz sad:mrgreen: ili šta:think:???

Prazna demagogija.

Svi znaju šta treba da se uradi, nego nema niko da uradi. Opozicija je do sada pokazala totalnu nesposobnost. Bez ideje, bez harizme, bez muda, samo prazne floskule šta treba uraditi. Svi znaju šta treba uraditi nego nema lidera da povedu.

Sad jedino možemo da se nadamo da će studenti nešto uspeti.

Prazna demagogija.

Svi znaju šta treba da se uradi, nego nema niko da uradi. Opozicija je do sada pokazala totalnu nesposobnost. Bez ideje, bez harizme, bez muda, samo prazne floskule šta treba uraditi. Svi znaju šta treba uraditi nego nema lidera da povedu.

Neće.

Studenti su iste budale kao i njihovi roditelji.

Gde će kruška da padne nego ispod kruške?

Rešenje za Srbiju je federalizacija gde će svaka federalna jedinica (Grad Beograd, Pomoravlje, Šumadija, Zapadna Srbija, Sandžak, Istočna Srbija, Južna Srbija, Banat, itd), da ima svoj parlament i svoju vladu i premijera, uvođenje monarhije pod krunom Obrenovića (čime bi raskrstili sa jugoslovenstvom odnosno "Srpskim svetom") s tim što bi ovlašćenja savezne vlasti bila minimalistička, zatim prekid svih odnosa sa Ruskom Federacijom i pristupanje EU i NATO-u.

1771580013972.png

Jel to ovaj dilber kaže da je rešenje da uđemo u NATO uvezemo osiromašeni uranijum i priznamo Kosove?
Ne! On kaze da mi sami ne moze promeniti ovaj rezim koji je kopija putinovog. Zatim postavlja pitanje ko nam moze spolja pomoci, i odgovor je jasan jedina zemlja koja to moze je Amerika. Kad bi nam Amerika pomogla da skinemo ovaj uzas, onda bi smo uveli pravnu drzavu i trzisnu ekonomiju, usli u EU i NATO kao odbrambenu vojnu silu EU.
Problem je sto Amerika nece pomoci skidanju Vucica dok ne vidi da postoji neka jaka demokratska snaga koja ce ga zameniti i okrenuti politicki brod Srbije u drugom pravcu. Posto takva politicka snaga u Srbiji ne moze ni pomocu mikroskopa da se nadje, ostaje nam da i dalje tavorimo u bedi...
Priznavanje Kosova i uvozenje uranijuma je notorna glupost smisljena u mracnim podrumima Kremlja, da zaglupljuje naivne Srbe. Niko to ne trazi, u stvari obrnuto EU trazi; da ocistimo reke, uklonimo planine djubreta koe sve vise rastu po Srbiji, stavimo filtere na fabricke dimnjake... i sl...
Igor je savrseno u pravu, i normalno je ocekivati da ruski trolovi skoce na njega...

Prazna demagogija.

Studenti brane svojim telima komunisticku rusevinu zgrade generalstaba koja pretstavlja kanjon Sutjeske! :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

Back