Rizičan hobi

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.828
Čitam da je došlo do tragedije gde je bračni par poginuo na motoru i iza njih ostalo troje djece! :sad2:

Imam drugarica koje su takodje u braku/vezi i vole da voze motor ali one imaju svoj a muzevi/partneri takodje svoj motor znaci nikad ne sjedaju na isti motor skupa !

Moj rodjak je takodje motorista i njegova partnerka nikad nije sjela sa njim na motor !

Poznajem ženu u koje muž voli da leti aviončićem onaj mali, ona kaže da je uživala da leti sa njim sve dok nije postala majka od tada on je sam uživao u svom hobiju

Sad me zanima kao to praktikujete vi ili vasi prijatelji i poznanici ?

Da li je neodgovorno prema djeci gajiti ekstremne hobije ovde se komotno mogu svrstati i osobe koje se plendzaju po brdima viseći na “špagi” ? Da li je to sebično ?

Nemam te opasne hobije,ja jedino mogu na heklaricu da se ubodem. :D To su vjerovatno ljudi koji su prije djece imali te hobije i ne vide tu rizik koji mi vidimo.
Nije mi sebično, samo mi je nepromisljeno generalno,imao djecu ili ne ne vidim smisao u dovodjenju zivota u opasnost.
Motor ,kad ga voze zreli ljudi nije opasniji od bicikla.

Čitam da je došlo do tragedije gde je bračni par poginuo na motoru i iza njih ostalo troje djece! :sad2:

Imam drugarica koje su takodje u braku/vezi i vole da voze motor ali one imaju svoj a muzevi/partneri takodje svoj motor znaci nikad ne sjedaju na isti motor skupa !

Moj rodjak je takodje motorista i njegova partnerka nikad nije sjela sa njim na motor !

Poznajem ženu u koje muž voli da leti aviončićem onaj mali, ona kaže da je uživala da leti sa njim sve dok nije postala majka od tada on je sam uživao u svom hobiju

Da li je neodgovorno prema djeci gajiti ekstremne hobije ovde se komotno mogu svrstati i osobe koje se plendzaju po brdima viseći na “špagi” ? Da li je to sebično ?
moj blizak rodjak vozi jaci motor kao i njegova supruga..svako ima svoj.. pravi bajkeri.
kad su dobili dete prestali su da ih voze... eno ih motori u garazi vec par godina cekaju neka bolja vremena..sad se voze kolima

ko vozi motor i nije pao taj bajker nije ...

davno me je tatin drugar vozio na HONDA-i nekim seoskim putevima ... znam sigurno pamtim
da cale kolim anije mogao da ga stigne ... 150km/h ... hvala mu na tome

nikada nisam pozeleo vise da sednem na motor.

Obozavam da ih vidim ali ne zelim da se vozim.

Poznajem par bajkera , opake masine imaju , R1200 i sl. i padali i lomili se ali ne vredi to je taj adrenalin koji njih radi
i nema sta da komentarisem.

ovo je moj npr san ... koji necu da dosanjam iz meni znanih razloga

images

Vrlo sebično.
Vrlo glupo.
Vrlo površno.

ko vozi motor i nije pao taj bajker nije ...

davno me je tatin drugar vozio na HONDA-i nekim seoskim putevima ... znam sigurno pamtim
da cale kolim anije mogao da ga stigne ... 150km/h ... hvala mu na tome

nikada nisam pozeleo vise da sednem na motor.

Obozavam da ih vidim ali ne zelim da se vozim.

Poznajem par bajkera , opake masine imaju , R1200 i sl. i padali i lomili se ali ne vredi to je taj adrenalin koji njih radi
i nema sta da komentarisem.

ovo je moj npr san ... koji necu da dosanjam iz meni znanih razloga

images
Vidjao sam kod mene ima jedan lik vozi ali laganica.

Pa to se desi I pjesaku.
jeste, ali je cinjenica da statisticki vozaci motora vise stradaju od pesaka kad se uporedi broj pesaka i broj motora.

problem je sto su vozaci motora cesto bahati i provlace se gde ne bi smeli..koliko puta mi je neki izletao na sred puta iz suprotne trake ili me preticao sa desne strane provlacenjem

Nije za svakoga ili ako ćete bez tog divnog hobija, bilo bi poželjno.
Imam drugare motoriste, među njima i bračni par koji svako na svom motoru krstari drumovima i obišli su mnogo i videli i doživeli sve lepo. Roditelji su sada već tinejdžerke i ta strast nije prestajala prema motorima otkako su bili klinci.

Back