kako kriju, ako ga citiramo:I dalje kriju sta je uzrok smrti.
"Could I BE Any More Vaccinated?"
NOPE.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
kako kriju, ako ga citiramo:I dalje kriju sta je uzrok smrti.
To znaci da se bas busterovao maksimalno.kako kriju, ako ga citiramo:
"Could I BE Any More Vaccinated?"
NOPE.
Ajd sto je on dokazano bio glup. ali sada ovo sirenje teorija zavera kao da je umro od ko zna cegaTo znaci da se bas busterovao maksimalno.
same te supstance na tržištu, praktično u školskim dvorištima, je već zavera evgenkeнема ту никакве завере, већ су чланови бенда били корисници психо-активних супстанци,
itekako je sumljivo, to oni pokazuju sa kakvim silama se druže!То што су у спотовима кокетирали са окултим симболима није ништа посебно сумњиво, то често раде рок музичари широм света.
teko ovo je zavera protiv stanovnika sa teritorije srbijeдругосрбијанским
ima i krstarica gde još može da se iznosi mišljenje (sve dok se ne vređaju adminiСве се врти око интернета, а google управља интернетом.
ne ako spavate u faradejuОни одређују како се осећате, што мислите
ја знам доста људи умрли од рака плућа а цео живот нису запалили ни једну цигару а нити им је душа патила,On kao i Glogovac je umro od karcinoma pluca...
хм?!36 u okultnoj numerologiji obicno krije 666
A kako?
Pa lepo -> 1+2+3+4+5+...+33+34+35+36 = 666
A zašto bi bilo koji broj bio loš?иначе мислим да 666 и није тако лош само служи као алат за плашење раје,
као ни број 13..
ја знам доста људи умрли од рака плућа а цео живот нису запалили ни једну цигару а нити им је душа патила,
добро код лаушевића можда је душа патила...
хм?!
иначе мислим да 666 и није тако лош само служи као алат за плашење раје,
као ни број 13..
A zašto bi bilo koji broj bio loš?
Drugi par cipela je kada se neko trudi da po svaku cenu veže neku simboliku iza odredjenog broja.
To je slučaj i sa petkom 13, danom u kojem je faktički rasturena Templarska organizacija u Francuskoj (manje u drugim državama).
Od tada se njeni nastavljači iz petnih žila trude da taj dan i broj zapamtimo kao nešto loše ( a u stvari je bitno da ga zapamtimo).
Slično je sa brojem 666, koji se koristi za prepoznavanje Antihrista.
Knjiga 777 je Biblija za okultizam... nesto kao Miriam Webster...Ok
Znamo za 777
I sta sad s tim?
...
ne bi ja sada upirao prstom tima okultizam ovih ili satanizam onih ili šta .. pre bih rekao nema ništa bez magije!?Knjiga 777 je Biblija za okultizam... nesto kao Miriam Webster...
Moguće, mada bih ja razlikovao Teslinu fiksaciju brojevima sa naučne strane (pet prstiju, pet ekstremiteta, pet čula, ...) i ezoterijsku fiksaciju brojevima (pet je glavni broj Lučifara (pentagram), mada se već odavno više koristi broj šest (heksagram, Davidova zvezda).Brojevi verovatno "nose energiju" (znamo npr za Teslinu fiksaciju brojevima 3,6,9) i verovatno to crpe mracnjaci
A sve moze biti zloupotrebljeno pa i to
Mesec je nebeski pandan Lučifarove supruge (prvi) - kasnije joj je dodeljena planeta Venera.Kao i sto su im fiksacija faze nebeskih tela npr Meseca konkretno (pun, mlad, cetvrt...) pri ritualnim zrtvovanjima...
Meni taj HAARP više liči na antene.Jer to ima uticaja na Zemlju (plima, oseka, menstruacija kod zena, pritisak kod ljudi itd, itd...)
I onda mracnjanci recimo zloupotrebljavajuci taj uticaj Sunca/Meseca na Zemlju recimo izmedjuostalog pokrecu npr HAARP pri tim specificnim fazama..., jer time ostvaruju veci efekat npr kad izazivaju poplave, zemljotrese...tj ritualno zrtvuju vise ljudi...jer HAARP upregnu skupa sa prirodnim silama poput plime i oseke itd itd...
Ah, magija. Pisao sam dosta o tome, izlilzao mi se jezikne bi ja sada upirao prstom tima okultizam ovih ili satanizam onih ili šta .. pre bih rekao nema ništa bez magije!?
baš si ništa rekao više prazne reči.Moguće, mada bih ja razlikovao Teslinu fiksaciju brojevima sa naučne strane (pet prstiju, pet ekstremiteta, pet čula, ...) i ezoterijsku fiksaciju brojevima (pet je glavni broj Lučifara (pentagram), mada se već odavno više koristi broj šest (heksagram, Davidova zvezda).
Mesec je nebeski pandan Lučifarove supruge (prvi) - kasnije joj je dodeljena planeta Venera.
Meni taj HAARP više liči na antene.