Ritualna žrtvovanja poznatih osoba iz showbiza, filma, muzike i sl. - slucaj Metju Peri - Čendler iz "Prijatelja"

To znaci da se bas busterovao maksimalno.
Ajd sto je on dokazano bio glup. ali sada ovo sirenje teorija zavera kao da je umro od ko zna cega

jel uradjena autopsija, i nema droga? sta cemo sada da svakome radimo autopsiju ko umre od srcke? pise lepo da se izbo vakcinama maksimalno sto su hteli da mu daju, i sta je sada cudno sto je umro? pa izraelci sta mislis, koliko im je ostalo zivota, i zasto ovaj rat do istrebljenja? upravo da se ne vide efekti vakcinacije, a oni su neumitni
 
...

Idemo dalje...

Čitav bend ritualno žrtvovan

= EKV

Pri cemu izraz ritualno zrtvovanje...morate shvatiti da to nije uvek neki nuzno trenutak vec proces...

Showbiz sekta kao i svaka sekta te prvo secerom mami...popularnoscu i sl...a onda ti kao i svaki djavo trazi dušu...i polako te uvlaci u mrak...droga il alkohol i sl...
I onda retki se odupru tom sektaskom sistemu...

Premda nisu svi ni namenjeni za ritualne zrtve...
Ritualno se zrtvuju upravo oni koji npr imaji vec neku harizmaticnu tezinu, kako bi se i na njihovoj ritualnoj zrtvi tj smrti jos zaradilo...a ima i drugih motiva ritualnih zrtvovanja...

Nego...

Da se vratimo na EKV...

Pre par dana...ide vest:

Na godišnjicu smrti Milana Mladenovića restauriran čuveni spot grupe EKV (VIDEO)​

https://www.danas.rs/kultura/na-god...vica-restauriran-cuveni-spot-grupe-ekv-video/

I sad...
Premda EKV jeste koketirao ono...sa "senkama i mrakom..." tj sa dark stranom...
No...
Pogledajmo dobro taj restaurirani spot!

Negde oko 50. sekunde se pojavljuje auto u kadru...

POGLEDAJMO REGISTRACIJU AUTA:

BG 666-271

20231110-202735.jpg


Na pocetku spota ima i gavran ako ne gresim na ramenu Milana Mladenovica itd itd.....
 
...

Da nastavim u vezi EKV...
Poslednja preminula clanica Margita Stefanovic
Preminula je 18.09.2002.
3 dana uoci rodjendana ranije preminulog frontmena Milana Mladenovica, kojem je posthumni rodjendan te 2002. godine bio 21.09.2002. NA PUN MESEC...

MARGITA JE SAHRANJENA:

1) NA POSTHUMNI ROĐENDAN MILANA MLADENOVIĆA FRONTMENA EKV-a

2) Numeroloski interesantnan tj 44. rodjendan

2) NA PUN MESEC...

...
 
Poslednja izmena:
Што се тиче ЕКВ, 3 члана су умрла од сиде, Младеновић је умро од рака панкреаса и још један члан од срчаног удара.Све те смрти су се десиле у периоду од 10 година, од 1992 године до 2002 године, а неки од преминулих у моменту смрти нису ни били чланови бенда.

Пошто је бенд настао пре око 40 година, и кроз њега је прошло још неколико музичара, могуће да је још неки члан бенда у међувремену умро, што није ништа необично, јер су сви они сада старији људи.

Нико их није ритуално жртвовао, нема ту никакве завере, већ су чланови бенда били корисници психо-активних супстанци, и због тога су трагично завршили, што иначе није ништа ново у рок свету.То што су у спотовима кокетирали са окултим симболима није ништа посебно сумњиво, то често раде рок музичари широм света.

Временом се око ове групе направила читава митологија подржана од стране корпоративних медија, јер су се појавили на правом месту у право време, да слабе одбрамбену моћ српског народа, а нарочито српске омладине, позивањем на лажни пацифизам почетком 90-тих, чиме су заслужили "место у вечности" и некритичко глорификовање у другосрбијанским круговима.Наши непријатељи нису дозвољавали да се у њиховим редовима запати нешто слично ЕКВ-у, нису такве глорификовали, нити њихове песме пуштали на ТВ-у.
 
ШТА ЈЕ ДЕЈВИД БОУВИ ПИСАО НА СВОМ БЛОГУ, НЕДУГО ПРЕД СМРТ
🌹

Google су Илуминати..
Пишући под својим псеудонимом “морнар”, Bowie је открио да је “Гоогле Илуминати” и упозорио да ће, ако Googleu допустимо да управља интернетом и контролира проток свих информација, елите претворити друштво у “фашистичку дистопију”.
Ево којим је речима Давид Bowie објаснио Googleov мото:
“Они уништавају највеличанственији дар који је човечанство добило у протеклих 300 година. Google је илуминат. Илуминати су Google. Будућност под Googleom је фашистичка дистопија, њихов пут, нема места за неистомишљенике, нема места за слободу говора. Google је чизма која вам гази лице заувек. Морнар.”
Bowie је такођер упозорио да се у интернет претраживач инфилтрирала глобална елита као део њиховог плана поробљавања човечанства. Друга порука од Bowieja, написана о истој теми на форуму, гласила је:
“Гоогле је дубока држава. Заборавите конвенционалне ратове, заборавите шпијуне, заборавите интелигенцију, заборавите све то. Све се врти око интернета, а google управља интернетом. Они одређују како се осећате, што мислите, које информације можете, а које не можете видети и на крају – тко има право гласа, а тко не. Морнар.”
Bowie је увек био испред свог времена, а Интернет је пригрлио 1990-их година. Веровао је тада да је то идеална платформа за индивидуалну и креативну слободу. Године 1998. покренуо је BowieNet, пружатеља интернетских услуга, који је омогућио диал-уп приступ новом и узбудљивом online свету слободе и могућности.
У време док су се велике твртке још увек бориле да схвате важност интернета, Bowie је имао јасну визију будућности. BowieNet је понудио нецензурисани приступ Интернету и био је узбуђен због могућности кибернетичког простора без цензуре и регулације.
Особна слобода коју је обећавала рана инкарнација интернета замењена је нечим налик илуминатском затвору за човечанство. Од простора слободе, Интернет је почео личити на затвор.
18 месеци након његове смрти, Bowiejevo посљедње упозорење човечанству о Googlu и Илуминатима показало се једнако пророчанским као и његове претходне тврдње о интернету.
Google је тренутно на удару критика због ограничавања слободе говора, цензуре интернета и сврставања на страну елита и Новог светског поретка.
Bowie је веровао да интернет није само алат или медиј. Стари свет и нови свет интернета спојили су се и постали стварност. Ко контролише интернет, контролише све.
У 2023. години Bowiejevo последње упозорење човечанству чини се пророчанскијим него икада. Клаус Schwab недавно је признао да “ко год контролише АI (вештачка интелигенција), контролисаће све”.
А WEF (светски економски форум) већ деценијама ради руку под руку с Googlom. Клаус Schwab је својевремено у разговору са Сергејем Брином, суоснивачем Googlea, успутно споменуо да ће у будућности сви имати мождане имплантате као део разрађене контролне матрице.
Успут буди речено, Сергеј Брин примио је у петак судски позив с Америчких Девичанских острва у вези с истрагом Jeffreyja Епстеина и ЈПМоргана. Али то вероватно нисте чули јер су Google и WEF одлучни сузбити вести које разоткривају дубоке везе глобалистичке елите с Епстеином и другим педофилима.
Google и дивови друштвених медија потиснули су садржај из алтернативних извора вести који објављују информације које нису у складу с њиховом агендом.
Цензуришући противнике и ускраћујући им право на изражавање у друштву, Google и глобалистичка елита доиста терају човечанство у фашистичку дистопију. Давид Bowie је пре свих схватио што се догађа и у којем смеру иде овај посрнули свет те је имао потребу на то упозорити јавност. Не можемо живети у илузији. Морамо погледати истини у очи.
 
нема ту никакве завере, већ су чланови бенда били корисници психо-активних супстанци,
same te supstance na tržištu, praktično u školskim dvorištima, je već zavera evgenke
То што су у спотовима кокетирали са окултим симболима није ништа посебно сумњиво, то често раде рок музичари широм света.
itekako je sumljivo, to oni pokazuju sa kakvim silama se druže!
другосрбијанским
teko ovo je zavera protiv stanovnika sa teritorije srbije
Све се врти око интернета, а google управља интернетом.
ima i krstarica gde još može da se iznosi mišljenje (sve dok se ne vređaju admini :hahaha: )
ima i yandex... dosta drugačije rezultate pretrage daje.
Они одређују како се осећате, што мислите
ne ako spavate u faradeju :per:
 
...


Što se tiče Žarka Lauševića...
On kao i Glogovac je umro od karcinoma pluca...
E sad...
Kazu da pluća obole kada duša pati...a sve ostalo tipa pušenje i sl samo jos vise doprinosi bolesti
Razloge Žarkove patnje znamo...nosio je teret ubistva dva coveka...

No...vratio bi se na "znakove kraj puta"

1)
Njegove uloge filmske znamo i kad su one bivale negativni karakteri nije bio on sam kriv za to vec i reziseri...(kao "viši sveštenici" u filmskoj i showbiz sekti)
Glumljene i uzivljavanje u neki lik nije samo posao...to je i prizivanje te energije...i to je ono sto stavlja na rizik svakog glumca...

2)
Po medijima ide vest o njegovom poslednjem javnom pojavljivanju na premijera filma "Heroji Hajlarda"

Izdvojio bi ovde kako datum te premijere, tako i "inicijale filma"

10.10.2023.
H.H. = Heroji Hajlarda

(Inace USA instruisan film da bi nas priblizio Amerima...)

Taj 10.10. je bio tacno 36. dana pre smrti mu.

36 u okultnoj numerologiji obicno krije 666
A kako?
Pa lepo -> 1+2+3+4+5+...+33+34+35+36 = 666

Takođe preminuo je u 63. godini...što je samo "36 u odrazu"

Mnogi u showbiz sekti su verujem znali unapred kada ce on skoncati...pa su ga maksimalno razvlacili poslednjih godina da sto vise se snimi sa njim...jer poenta ritualnih zrtvovanja je izmedjuostalog da se i posthumno zaradi na necijem talentu, harizmi i sl.


...
 
On kao i Glogovac je umro od karcinoma pluca...
ја знам доста људи умрли од рака плућа а цео живот нису запалили ни једну цигару а нити им је душа патила,
добро код лаушевића можда је душа патила...
36 u okultnoj numerologiji obicno krije 666
A kako?
Pa lepo -> 1+2+3+4+5+...+33+34+35+36 = 666
хм?!

иначе мислим да 666 и није тако лош само служи као алат за плашење раје,
као ни број 13..
 
иначе мислим да 666 и није тако лош само служи као алат за плашење раје,
као ни број 13..
A zašto bi bilo koji broj bio loš?
Drugi par cipela je kada se neko trudi da po svaku cenu veže neku simboliku iza odredjenog broja.
To je slučaj i sa petkom 13, danom u kojem je faktički rasturena Templarska organizacija u Francuskoj (manje u drugim državama).
Od tada se njeni nastavljači iz petnih žila trude da taj dan i broj zapamtimo kao nešto loše ( a u stvari je bitno da ga zapamtimo).
Slično je sa brojem 666, koji se koristi za prepoznavanje Antihrista.
 
ја знам доста људи умрли од рака плућа а цео живот нису запалили ни једну цигару а нити им је душа патила,
добро код лаушевића можда је душа патила...

хм?!

иначе мислим да 666 и није тако лош само служи као алат за плашење раје,
као ни број 13..

1) Imas i genetske tj nasledne faktore...kad su u pitanju neke bolesti

2) Da, u matematici se to zove bese faktorijel ako ne grešim, ono sa usklicnikom "36!"

Dakle faktorijel od broja 36! je = 666

Tj zbir svih redom brojeva do tog broja ukljucujuci i njega
1+2+3+4+5+...+33+34+35+36=666

Tako npr u onom nekom Madoninom spotu ona kao nosi neki sportski dres sa brojem 36

A ona je naravno okultna "visoka sveštenica" u globalnoj Showbiz sekti...ima ih i kod nas po Copy/Paste modu u nasoj lokal regionalnoj Showbiz sekti...Brena, Ceca...na nizem nivou je Karleusa koja je više ono kao megafon showbiz sekte...i ostale pevaljke a i pevaci...

Recimo skorasnja turneja Brenine snajke Prijovicke po Zg, Bg, Sa....je bila inicijacija iste...u Showbiz sektu...otuda ono grljenje i suze na bini...jer je to bila inicijacija...i u tom trenutku Prijovicka ljubi dlan Breni, a Brena onda radi prekrivanje jednog oka tim dlanom...standardna iluminatska showbiz gestikulacija...

Mozemo ovde staviti i slike spec efekata sa te turneje i scenografije bine...(piramida u pozadini sa svevidecim okom itd itd itd...)

...
 
Poslednja izmena:
A zašto bi bilo koji broj bio loš?
Drugi par cipela je kada se neko trudi da po svaku cenu veže neku simboliku iza odredjenog broja.
To je slučaj i sa petkom 13, danom u kojem je faktički rasturena Templarska organizacija u Francuskoj (manje u drugim državama).
Od tada se njeni nastavljači iz petnih žila trude da taj dan i broj zapamtimo kao nešto loše ( a u stvari je bitno da ga zapamtimo).
Slično je sa brojem 666, koji se koristi za prepoznavanje Antihrista.

Brojevi verovatno "nose energiju" (znamo npr za Teslinu fiksaciju brojevima 3,6,9) i verovatno to crpe mracnjaci
A sve moze biti zloupotrebljeno pa i to

Kao i sto su im fiksacija faze nebeskih tela npr Meseca konkretno (pun, mlad, cetvrt...) pri ritualnim zrtvovanjima...

Jer to ima uticaja na Zemlju (plima, oseka, menstruacija kod zena, pritisak kod ljudi itd, itd...)
I onda mracnjanci recimo zloupotrebljavajuci taj uticaj Sunca/Meseca na Zemlju recimo izmedjuostalog pokrecu npr HAARP pri tim specificnim fazama..., jer time ostvaruju veci efekat npr kad izazivaju poplave, zemljotrese...tj ritualno zrtvuju vise ljudi...jer HAARP upregnu skupa sa prirodnim silama poput plime i oseke itd itd...


...
 
Brojevi verovatno "nose energiju" (znamo npr za Teslinu fiksaciju brojevima 3,6,9) i verovatno to crpe mracnjaci
A sve moze biti zloupotrebljeno pa i to
Moguće, mada bih ja razlikovao Teslinu fiksaciju brojevima sa naučne strane (pet prstiju, pet ekstremiteta, pet čula, ...) i ezoterijsku fiksaciju brojevima (pet je glavni broj Lučifara (pentagram), mada se već odavno više koristi broj šest (heksagram, Davidova zvezda).
Kao i sto su im fiksacija faze nebeskih tela npr Meseca konkretno (pun, mlad, cetvrt...) pri ritualnim zrtvovanjima...
Mesec je nebeski pandan Lučifarove supruge (prvi) - kasnije joj je dodeljena planeta Venera.
Jer to ima uticaja na Zemlju (plima, oseka, menstruacija kod zena, pritisak kod ljudi itd, itd...)
I onda mracnjanci recimo zloupotrebljavajuci taj uticaj Sunca/Meseca na Zemlju recimo izmedjuostalog pokrecu npr HAARP pri tim specificnim fazama..., jer time ostvaruju veci efekat npr kad izazivaju poplave, zemljotrese...tj ritualno zrtvuju vise ljudi...jer HAARP upregnu skupa sa prirodnim silama poput plime i oseke itd itd...
Meni taj HAARP više liči na antene.
 
Moguće, mada bih ja razlikovao Teslinu fiksaciju brojevima sa naučne strane (pet prstiju, pet ekstremiteta, pet čula, ...) i ezoterijsku fiksaciju brojevima (pet je glavni broj Lučifara (pentagram), mada se već odavno više koristi broj šest (heksagram, Davidova zvezda).

Mesec je nebeski pandan Lučifarove supruge (prvi) - kasnije joj je dodeljena planeta Venera.

Meni taj HAARP više liči na antene.
baš si ništa rekao više prazne reči.
mesec je ljuštura jajeta kojim je život donešen na zemlju
harp emituje mikrotalaze koji utiču na ljude (negativno) i na vreme (takođe negativno)
 

Back
Top