Ритај Брус Ли, победи ги сви....

gost 214153

Poznat
Poruka
7.802
Брус Ли. Кинез.:lol: :mrgreen: Кунг Фу мајстор и зачетник многих модерних борилачких вештина. Први азијац који је освојио америку где су до тада у филмовима приказивани или као слуге или зли умови. :lol:
Елем, његова планетарна популарност је довела до тога да разноразни ликови покушавају да га имитирају.
Значи, све о Бруце Леу...

lolcaption-funny-demotivational-pics-bruce-lee.jpg

Пази ово, на страну шалу. Кад сам се поново активирао са тренинзима и почео да виђам људе из тог света чуо сам доста занимљивости о њему. Истинитих наравно. :)
Имао је школу у Сијетлу. Прими 10-15 ученика и то је то. Нема оно дође му 100,200 људи и он тренира због пара. Елем, све ово што данас гледаш, ултимат фајт, ММА, К1...то је он све радио још тих давних дана. Полуге на врат, на руку, ударац коленом, пресретање, па оне рукавице без прстију које се користе у ММА он је користио.
Први и једини лик да кажем модерног доба који је од борбе направио филозофију. И то филозофију која је практична, примењива у реалном времену.
Спојио је физику и психу.
А кад сам био клинац није ми уопште био занимљив.

|Natjecali se Bosanac, Rus i Nijemac tko će duže ostati u sobi s Bruce Lee-om.

Prvi ide Rus, bude pola sata i izađe sav u masnicama.

Uđe Nijemac, bude sat vremena, iznesu ga bolničari mrtvog.

Uđe Bosanac… 1 sat, 2 sata, 3 sata, 4 sata… izađe na kraju živ i zdrav. Čude se ljudi kako je ostao toliko dugo i pitaju ga u čemu je tajna, a on će njima:

- On udari, a ja blok. On udari, ja blok. On udari, ja blok. I nestane meni više blokova, pa sam onda uzeo ciglu i u glavu.
:lol:

Back