Рио Тинто у Србији: Протест против ископавања литијума у Београду

Da se covek rasplace od muke, a ionako, pesma je emotivna i bas odgovara ovoj situaciji i sad, kako Dacic moze da peva ovu pesmu a da da Jadar?

Da da na zagadjenje i otpis zauvek?

Zasto ne kaze Vucicu "STOP bre!?"
Na izborima prošle godine je baš loše prošao i utopio se u Vučićevu koaliciju. Neće više ni izlaziti samostalno na izbore verovatno.

Na izborima prošle godine je baš loše prošao i utopio se u Vučićevu koaliciju. Neće više ni izlaziti samostalno na izbore verovatno.
Ali valjda ima svoj integritet, dusu i srce? Valjda nece da dozvoli da propadne sve sto je svih prehodnih godina radio kao ipak, rodoljub? Ovakve pesme pevaju rodoljubi, a po meni oni to koji pristaju na ovo zagadjenje i otpis zemljista i mnogih reka, to vise nisu.

Kako se ne postidi sada ove svoje pesme i sebe? Kako je moguce?

Ali valjda ima svoj integritet, dusu i srce? Valjda nece da dozvoli da propadne sve sto je svih prehodnih godina radio kao ipak, rodoljub? Ovakve pesme pevaju rodoljubi, a po meni oni to koji pristaju na ovo zagadjenje i otpis zemljista i mnogih reka, vise to nisu.
Дачић је родољуб, а Биљана Стојковић, која заговара абортуса и пљује веру и Цркву, а која предводи ове ,,протесте", није. Зато и није са њима у истој колони. И не треба да буде!

Дачић је родољуб, а Биљана Стојковић, која заговара абортуса и пљује веру и Цркву, а која предводи ове ,,протесте", није. Зато и није са њима у истој колони. И не треба да буде!
Pa vidis, rodoljublje se pokazuje pre svega na delima, ne na recima.

Da se covek rasplace od muke, a ionako, pesma je emotivna i bas odgovara ovoj situaciji i sad, kako Dacic moze da peva ovu pesmu a da da Jadar?

Da da na zagadjenje i otpis zauvek?

Zasto ne kaze Vucicu "STOP bre!?"

То сам баш написала да би заиста било фасцинантно да се он појавио на протесту и отпевао ову песму ..можда и неће дати , верујем да на крају од литијума неће бити ништа јер Дачић је све , али није издајник и ако је више пута био издан .

То сам баш написала да би заиста било фасцинантно да се он појавио на протесту и отпевао ову песму ..можда и неће дати , верујем да на крају од литијума неће бити ништа јер Дачић је све , али није издајник и ако је више пута био издан .
I ja mislim. Ako je izgubio na izborima, ne znaci da jos treba i da se "polije benzinom".

Neki glas razuma mora da se pojavi i od strane tj i iz vlasti.

Мени је интересантно да они који протествују , који су на првој линији , овде мислим на прозападни блок колације су били ПРВИ у продају земље , Ђилас специјално ..све је распродао што је могао и то за пар година владавине доса и сада се противе продаји било чега и треба да се противимо и да се протествује и власт мора да услиши реч народа .

Мени је интересантно да они који протествују , који су на првој линији , овде мислим на прозападни блок колације су били ПРВИ у продају земље , Ђилас специјално ..све је распродао што је могао и то за пар година владавине доса и сада се противе продаји било чега и треба да се противимо и да се протествује и власт мора да услиши реч народа .
Половина тих ,,еколога" су сами продали земљу за Рио Тинто, а сад се као нешто буне!!

Back