- Poruka
- 95.258
У праву је новинар Вук Цвијић када каже да је Чипуљчанин изгубио контролу.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se covek rasplace od muke, a ionako, pesma je emotivna i bas odgovara ovoj situaciji i sad, kako Dacic moze da peva ovu pesmu a da da Jadar?
Na izborima prošle godine je baš loše prošao i utopio se u Vučićevu koaliciju. Neće više ni izlaziti samostalno na izbore verovatno.Da se covek rasplace od muke, a ionako, pesma je emotivna i bas odgovara ovoj situaciji i sad, kako Dacic moze da peva ovu pesmu a da da Jadar?
Da da na zagadjenje i otpis zauvek?
Zasto ne kaze Vucicu "STOP bre!?"
Ali valjda ima svoj integritet, dusu i srce? Valjda nece da dozvoli da propadne sve sto je svih prehodnih godina radio kao ipak, rodoljub? Ovakve pesme pevaju rodoljubi, a po meni oni to koji pristaju na ovo zagadjenje i otpis zemljista i mnogih reka, to vise nisu.Na izborima prošle godine je baš loše prošao i utopio se u Vučićevu koaliciju. Neće više ni izlaziti samostalno na izbore verovatno.
То није ,,Вучићева" , већ СвеСаборна Србска Коалиција!!Na izborima prošle godine je baš loše prošao i utopio se u Vučićevu koaliciju. Neće više ni izlaziti samostalno na izbore verovatno.
Дачић је родољуб, а Биљана Стојковић, која заговара абортуса и пљује веру и Цркву, а која предводи ове ,,протесте", није. Зато и није са њима у истој колони. И не треба да буде!Ali valjda ima svoj integritet, dusu i srce? Valjda nece da dozvoli da propadne sve sto je svih prehodnih godina radio kao ipak, rodoljub? Ovakve pesme pevaju rodoljubi, a po meni oni to koji pristaju na ovo zagadjenje i otpis zemljista i mnogih reka, vise to nisu.
Pa vidis, rodoljublje se pokazuje pre svega na delima, ne na recima.Дачић је родољуб, а Биљана Стојковић, која заговара абортуса и пљује веру и Цркву, а која предводи ове ,,протесте", није. Зато и није са њима у истој колони. И не треба да буде!
Da se covek rasplace od muke, a ionako, pesma je emotivna i bas odgovara ovoj situaciji i sad, kako Dacic moze da peva ovu pesmu a da da Jadar?
Da da na zagadjenje i otpis zauvek?
Zasto ne kaze Vucicu "STOP bre!?"
I ja mislim. Ako je izgubio na izborima, ne znaci da jos treba i da se "polije benzinom".То сам баш написала да би заиста било фасцинантно да се он појавио на протесту и отпевао ову песму ..можда и неће дати , верујем да на крају од литијума неће бити ништа јер Дачић је све , али није издајник и ако је више пута био издан .
Која дела?? Рушилачке демонстрације са циљем дестабилизације државе?? То су та ,,дела"???Pa vidis, rodoljublje se pokazuje pre svega na delima, ne na recima.
Mora da postoji glas razuma neki, valjda?Vučić ne bi nikada prepustio policiju nekome ko nije 100% uz njega. Dosta naivno tumačite Dačića.
Половина тих ,,еколога" су сами продали земљу за Рио Тинто, а сад се као нешто буне!!Мени је интересантно да они који протествују , који су на првој линији , овде мислим на прозападни блок колације су били ПРВИ у продају земље , Ђилас специјално ..све је распродао што је могао и то за пар година владавине доса и сада се противе продаји било чега и треба да се противимо и да се протествује и власт мора да услиши реч народа .
Ne znam za sada sta su srusili, a ovo zemljiste ce biti "sruseno" vo vjek i vjekov, kao i reke.Која дела?? Рушилачке демонстрације са циљем дестабилизације државе?? То су та ,,дела"???
Vučić ima njegove afere i čitavog SPS u fioci koje je i vadio pred izbore prošle godine. Jednostavno ucenjeni su maksimalno.Mora da postoji glas razuma neki, valjda?