Rimokatolicka Crkva protiv umetnosti

Poruka
16.002
Da je Rimokatolicka crkva oduvek bila prostiv celog sveta, oduvek je poznato. Uvek se borila protiv naprednih ideja, Lutera, Kalvina, Bruna, Galileja itd. Jos uvek postoji indeks zabranjenih knjiga. Rimokatolicka crkva je protiv svega normalnog. Najnovija izmisljotina je usmerena protiv mog novog spota za pesmu "Uzmi moje telo". Poznato je da sam ja jako pobozna. Iako sam pravoslavka, Srpkinja, pored Pravoslavlja, jos bih samo Islamu i Rimokatolicanstvu dozovlila da psotoji, sve ostalo su za mene sekte. Ipak, posle ovoga jako sam se razocarala.
Kao sto znate, sve rimokatolicke crkve su izukrasavane i jako prijatne za oko prosecnog covbeka. Neko to zove kic, a ja to zovem ukrasi. Htela sam da u jednoj crkvi snimim spot, tako sto bih igrala na oltaru, a oko mene bi bili momci, koji bi bili obuceni u franjevacke odore. Pri tom, htela sam da naglasim, koliko je moja zelja jaka za tim mojim dragim, pa sam zelela da me oni miluju rukama, sto bi simbolizovalo zelju da on to meni radi. Vise ruku, jaca zelja. Pri kraju spota bih izvela kratak striptiz, ali bih ostala u brusu i gacicama, ali sam se predomislila, i pomislila sam da je to malo preterano, pa sam prihvatila da bude u crnom korsetu.
Otisla sam i porazgovarala sa svestenikom. Iznela sam mu svoje misljenje i rekla da cu cak dati i donaciju crkvi. On je to odbio i rekao da donaciju mogu da uzmu, ali da takav spot ne mogu da snimam. I cak je rekao da je moja pesma nemoralna. JA jako drzim do morala, cak sam i nevina. Rekla sam mu to, a on je rekao da ne sme da proveri, ali da moze da ispita mog decka. Dole vam iznosim tekst moje pesmice.

Uzmi moje telo

Sama sam, noc pada
Niko mi ne treba
U mojim mislima si sada
Ne treba mi niko
Niko iz ovog grada.

Uzmi moje telo,
Ti si moj Bog,
Zasto ne kazes lepo
da sam tvoj broj

Kada tebe nema
Moje telo gori
Ova vatra jaka
stvarno zna da smori

Zelim samo tebe
Tebe na sebi
Dodji, moj farjeru,
Nadam se bebi

Uzmi moje telo,
Ti si moj Bog,
Zasto ne kazes lepo
da sam tvoj broj

Kada tebe nema
Moje telo gori
Ova vatra jaka
stvarno zna da smori

Skinula sam sve
Predajem se tebi,
Kad me vide takvu
svi me zele k sebi.

Uzmi moje telo,
Ti si moj Bog,
Zasto ne kazes lepo
da sam tvoj broj

Kada tebe nema
Moje telo gori
Ova vatra jaka
stvarno zna da smori

Je, je, je, je, je, je!

Pesma je iskrena, govori o iskrenoj ljubavi zene prema muskarcu. Jako mi se svidja i pesma i moj decko. Mislila sma da ce mi iz te crkve izadji u susret, ali kod njih se ljubav rezervisana samo za svestenike prema maloj deci.
Volela bih da se taj nesporazum izgladi i da snimim spot, a mozda i da ubacim tog svestenika, kao nekog glavnog tu u spotu.
Mislite li da Rimokatolicka crkva ne treba da se mesa u umetnost?