RIKNUO MI HARD !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 199422

Ističe se
Poruka
2.226
RIKNUO MI HARD !!!! :rtfm:

Otislo mi sve zivo... :(
preko 300 filma... :(
preko 400 programa... :(
preko 700 slika koje nikako nisam smeo da izgubim... :sad2:
i jos 300 slika koje nisu tako bitne.. mogu da ih nabavim opet...
Sve ostalo otislo u *****....

Odo da se ubijem... Ne verujem da cu mrtav da psecujem vise forum... :bye:

Nije sve izgubljeno, ima pomoći, samo zavisi od omhera prirode kvara hard diska, i dubine tvoga šlajboka :cepanje: pomoć možeš potražiti ovdje.

Imas neke likove u BG sto ti vracaju podatke. Drugu je crkao, poslao kod njih i vratili mu podatke. Ako su jako bitne stvari onda budi spreman da platis papreno. Njega je kostalo oko 200eura

Ne pricaj gluposti ..snimices opet sve :lol:
aha...
Posle koliko godina upotrebe i koji HD, ako se može znati ?
Ja msm da je oko 1god.. SATA 500gb... Nista detaljnije ne znam da ti kazem...
Nije sve izgubljeno, ima pomoći, samo zavisi od omhera prirode kvara hard diska, i dubine tvoga šlajboka :cepanje: pomoć možeš potražiti ovdje.
r
Rikavela je zato sto stoji na strani kucista a ja sam malo tu stranu razdrmao.. A cuo sam da bas to ne valja... I onda mi se ukocio komp. , kad sam hteo da ga restartujem nije hteo da radi... Mnogo se kocio ali sam nekako usao u Bios i video da ne vidi HD... Kad sam ga izvadio iz komp. dok se palio komp. se vise nije kocio...
Nzm sta da radim... :(
Ujak mi je preporucio da skinem "Hirens" i da probam sa Regenerisanjem harda... Sad skidam... Pa cemo da vidimo za dalje...

brate hdd ti je ucinio uslugu 400 programa i 700 slika?! :eek: Pa tu je najmanje bilo 20 virusa. Za tebe jedino sta ti treba od programa jeste winamp,bs player sa kodecima,google chrom,adobe reader i windows word i demon tools. Ostali programi su realno visak za obicnog korisnika kao ti i ja.

Da ti su ti te slike mnogo bitne ne bi ih imao samo na tom hardu.Svoje slike koje su mi mnogo bitne imam na 3 hdd-a u 2 kompa plus narezane na dvd diskove koji stoje arhivirani po propisu,i to sto mi je najbitnije je nekih 30 Gb (npr.nisu bitne sve slike sa letovanja,njih 400-500 nego 20-30) koje ponekad izdvojim i uradim kod fotografa i stavim u porodicni album jer tako traju dugo-imam i slike pradede sa pocetka proslog veka...Inace to se cesto desava da crkne hard pa pocinje kuknjava-jao,tu su mi bile slike dece od rodjenja do danas,nemam ih nigde narezane,ubicu se itd...a moj odgovor je uglavnom kratak:
Hoces da imas sve zdrave zube a u zivotu ih nisi oprao i otisao kod zubara? E, to nece da moze . Preventiva bato....

Pretpostavljam da je WD 500Gb Blue u pitanju,pa ako ti ga ne vidi bios verovatno je otisla elektronika.Mozes da probas da stavis elektroniku sa drugog takvog HDD-a pa da onda izvuces podatke

Poslednja izmena:

ok, žao nam je mnogo zbog tvog harda...
ako ti treba neka pomoć, pokušaj da otvoriš drugu temu... normalnu... :)

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back