Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.616
ajde idi saspi tri-cetiri rakice da razbistris mozak mlogo si zatrokirao![]()
Da se ne bi prepucavali u dvogled, priznaj, kakva ti je koža guzice ?
To je tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde idi saspi tri-cetiri rakice da razbistris mozak mlogo si zatrokirao![]()
možda...
Da se ne bi prepucavali u dvogled, priznaj, kakva ti je koža guzice ?
To je tema.
sta je tema, moje dupe?
![]()
Nije tvoje, nego ženska ( ti si jednina )
Što neumitno dovodi do zaključka da imaš mlohavu guzicu
Jadni vi muskarciA da su žene bez celulita i da su im dupeta idealne kože, Riki Martin ne bi postao gay.
Hoću reći, da je jedan od glavnih razloga što neki muškarci postaju ******, je ženska promenljiva fizionomija ( što vidiš na curi uveče, ujutru od toga bežiš i sl. )
jeste, vuce mi se po zemlji dok hodam![]()
Jadni vi muskarci![]()
ti bas ne volis zene...A da su žene bez celulita i da su im dupeta idealne kože, Riki Martin ne bi postao gay.
Hoću reći, da je jedan od glavnih razloga što neki muškarci postaju ******, je ženska promenljiva fizionomija ( što vidiš na curi uveče, ujutru od toga bežiš i sl. )
ti bas ne volis zene...
ti bas ne volis zene...
Ko zna kakvo je, još će na kraju ispasti glatko, kao Sinnketova jaja
moje dupe moj ponos, al verujem da je manje od sinnketovih jaja bar dvaes puta![]()
A da su žene bez celulita i da su im dupeta idealne kože, Riki Martin ne bi postao gay.
još jedna tema o lepim muškarcima koji su gay...
ma sve je to marketing...moro je da podseti svet da i dalje postoji...a to je najbolji način...![]()
A da su žene bez celulita i da su im dupeta idealne kože, Riki Martin ne bi postao gay.