DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 46.227
Kriminalci nisu moja braca.Они су грађани наше дивне, земље,они су наша браћа, наша крв и што је најважније имају право гласа у Србији! Доста је било са том међусрбском мржњом коју неки шире!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kriminalci nisu moja braca.Они су грађани наше дивне, земље,они су наша браћа, наша крв и што је најважније имају право гласа у Србији! Доста је било са том међусрбском мржњом коју неки шире!
Policija je statirala, nisu radili nista.Полиција никога не дира за џабе! Дакле, мора да су правили хаос, ти па је полиција морала да реагује!
Cela Srbija to zna da je dete prodato.Лик је знао да су клинку родитељи продали трговци педофили у Аустрију, и скратили га за главу...
Значи, овде лустрација без 5К решених трговаца белог робља не може да прође...
Наша дична браћа их Херојске Босне нису криминалци! Овакав аутошовинизам попут твога још није забиљежен!Kriminalci nisu moja braca.
Е добро, немој после да причаш како је Полиција тукла невине грађане.Policija je statirala, nisu radili nista.
Na zadnjem protestu su statirali.Е добро, немој после да причаш како је Полиција тукла невине грађане.
Зар још увек има протеста?Na zadnjem protestu su statirali.
Ne znam ja to botu.Зар још увек има протеста?
Ја мислим да су сви протести пропали и да Честити Режим Председника Републике Србије Господина Александра Вучића може да настави да нас води ка нашој Светлој Путањи у Будућност!Ne znam ja to botu.
Цигани из Источне Србије продају и сакате своју децу ради просјачења одавно...Cela Srbija to zna da je dete prodato.
Nisu ovi Cigani Ilici, ali se prica da su imali velike dugove.Цигани из Источне Србије продају и сакате своју децу ради просјачења одавно...
Проблем је што та трговина иде преко неког СНС истакнутог разбојника, зато лете главе сведоцима...
То продавање своје деце у сиромашним селима, ти је код Влаха и наших Комуно Срба ко добар дан... То су покупили од Цигана, нажалост... Јањичарска реликвијаNisu ovi Cigani Ilici, ali se prica da su imali velike dugove.
Капуљаши тим НЕКАЖЊЕНИМ батинањем полиције су испровоцирали ону велику ломљаву демонстрација...Ako hoces da ti objasnim tako su dobili naredjenje da puste vuciceve Bosance da prave predstavu, cak iako je jedan udario policajca nisu smeli da ga privedu.
Tvoji sns batinaši i huligani koje podržavaš. Čistićete ulice.Počeli da tuku i žene! Bruka na protestu u Novom Sadu: Žene …
Ko* Tvoji što tuku žene, ili.. ?
....
Kroz jedan autorski osvrt, nastavljamo pratiti "multidisciplinarnost" SNS-ovaca
Onaj iz GSP Novi Sad je dilao kokain i bio direktor javnog preduzeća...
Ovaj sada slučaj je pazi sad:
- Višestruki nasilni učesnik rijalitija...
- SNS kontramitingaš (potencijalni batinaš)...
- Obezbeđenje Hrama Svetog Save...
(što samo pokazuje na kako niske grane je pala SPC...)
Ова ријалити звезда ради у Храма Светог Саве и бије народ за Вучића (ВИДЕО)
https://srbin.info/politika/ova-rij...ama-svetog-save-i-bije-narod-za-vucica-video/
...