Rijaliti učesnik, Sns kontramitingaš i obezbeđenje Hrama Svetog Save...

Они су грађани наше дивне, земље,они су наша браћа, наша крв и што је најважније имају право гласа у Србији! Доста је било са том међусрбском мржњом коју неки шире!
Kriminalci nisu moja braca.

Лик је знао да су клинку родитељи продали трговци педофили у Аустрију, и скратили га за главу...

Значи, овде лустрација без 5К решених трговаца белог робља не може да прође...
Cela Srbija to zna da je dete prodato.

Браво! Медаља за тебе!
Pogledajte prilog 1649494
1000028277 (1).jpg

Ne znam ja to botu.
Ја мислим да су сви протести пропали и да Честити Режим Председника Републике Србије Господина Александра Вучића може да настави да нас води ка нашој Светлој Путањи у Будућност!

Cela Srbija to zna da je dete prodato.
Цигани из Источне Србије продају и сакате своју децу ради просјачења одавно...

Проблем је што та трговина иде преко неког СНС истакнутог разбојника, зато лете главе сведоцима...

Цигани из Источне Србије продају и сакате своју децу ради просјачења одавно...

Проблем је што та трговина иде преко неког СНС истакнутог разбојника, зато лете главе сведоцима...
Nisu ovi Cigani Ilici, ali se prica da su imali velike dugove.

Nisu ovi Cigani Ilici, ali se prica da su imali velike dugove.
То продавање своје деце у сиромашним селима, ти је код Влаха и наших Комуно Срба ко добар дан... То су покупили од Цигана, нажалост... Јањичарска реликвија

Таква је то тамо средина, назадна и примитивна

Ako hoces da ti objasnim tako su dobili naredjenje da puste vuciceve Bosance da prave predstavu, cak iako je jedan udario policajca nisu smeli da ga privedu.
Капуљаши тим НЕКАЖЊЕНИМ батинањем полиције су испровоцирали ону велику ломљаву демонстрација...

На њих треба да устане протест, а не на пандуре, који једва чекају инцидент да окриве и оломе протесташе...

....
Kroz jedan autorski osvrt, nastavljamo pratiti "multidisciplinarnost" SNS-ovaca 🐑🐏🐑

Onaj iz GSP Novi Sad je dilao kokain i bio direktor javnog preduzeća...

Ovaj sada slučaj je pazi sad:
- Višestruki nasilni učesnik rijalitija...
- SNS kontramitingaš (potencijalni batinaš)...
- Obezbeđenje Hrama Svetog Save...
(što samo pokazuje na kako niske grane je pala SPC...)

Ова ријалити звезда ради у Храма Светог Саве и бије народ за Вучића (ВИДЕО)​

https://srbin.info/politika/ova-rij...ama-svetog-save-i-bije-narod-za-vucica-video/

...

Министар у најави! :idea:

Back