soros placa aljeka, pa prisni su kao ortaci, kao da se znaju ceo zivot, a aljekova i hrvatska mafija su kao dva oka u glaviСорош и Хрвати плаћају опозицију да ровари против Србије!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
soros placa aljeka, pa prisni su kao ortaci, kao da se znaju ceo zivot, a aljekova i hrvatska mafija su kao dva oka u glaviСорош и Хрвати плаћају опозицију да ровари против Србије!
Не знаш ти ништа добро, ал си за зло експертСрбин Инфо ти је као Курир, промисли два пута кад прочиташ да ли је истина.
Откуд ми знамо да је човек стварно радио тамо ?
Александар Командант је највећа Брана сорошизму на Балкану!soros placa aljeka, a aljekova i hrvatska mafija su kao dva oka u glavi
Mira,sloge i stabilnosti kako nekada tako i sada nema niti ce je biti..То је највећа истина за Србе данас!
Pogledajte prilog 1649511
ma, kakvi, aleks drzi aljeka u dzepu, nasledio ga je od ocaАлександар Командант је највећа Брана сорошизму на Балкану!
Значи Порфирије и од цркве прави ријалити са разбојницима и психопатама на улазу у исту...Nemas pojma druze gde sam ja boravio i na kakvim prvim linijama...i ti i ovaj tvoj rijaliti drugar bi ste tu gace napunili !
...
Iznova se brukas svakim novim postom...Александар Командант је највећа Брана сорошизму на Балкану!
Па шта ако су се сусрели? Председнику Србину Александру је у опису посла да се сусреће са странцима!
Лик је знао да су клинку родитељи продали трговци педофили у Аустрију, и скратили га за главу...Genije objasni nam zasto su onda ispektori u Zajecaru ubili brata od osumljicenog za navodno ubistvo Danke.
Posle intelektualaca i politicara,policajcu su najveca gamad.
pa jel vidis kako su prisni? kakve veze soros ima sa srbijom, a? u kom svojstvu se srece sa njim? a? sorosizam jednako sns sekta, vi ste sekta sorosaПа шта ако су се сусрели? Председнику Србину Александру је у опису посла да се сусреће са странцима!
Маћеха... И лажна црква унијата...Majka crkva zna da prepozna buzdovane.
Нико није приснији од њих двојице!pa jel vidis kako su prisni?
Mozda je i znao,mada ovde policija bije i bez ikakvog povoda,razonode radi...Лик је знао да су клинку родитељи продали трговци педофили у Аустрију, и скратили га за главу...
Значи, овде лустрација без 5К решених трговаца белог робља не може да прође...
Брате, болестан си озбиљно... Тотална психоза...I šta sad mi da kažemo: Kad si već bio na takvim linijama
bolje da si poginuo i postao heroj nego što si postao smarač na forumu.
Kako bi ti se to svidelo?
Рокнули га, јер трговина децом, исто као и дрогом иде преко мурије, и то оне приватне која малтретира и корумпира нормалне пандуре који су ван ланца...Mozda je i znao,mada ovde policija bije i bez ikakvog povoda,razonode radi...
bilo nekad, sada se pripoveda, otkad je izdo, puni ukre s municijom, ne sme vise da priviri u rusiju, gura tamaru da se lize s olenomОвде се види Права Радост Сусрета!
Брате, болестан си озбиљно... Тотална психоза...
alex se topi od srece dok ga aljek mazi po ruci kao onomad pedo bajden crnca
Што си Грому иронично пожелео смрт на ратишту, ако Бога знаш?Važi li za vas, zilote, uzdržavanje od vređanja i grešnih misli
za vreme Božićnog posta?
Што си Грому иронично пожелео смрт на ратишту, ако Бога знаш?
Не пиши глупости више по форуму, већ се понашај као да си нормалан...
Ако некога на овом свету Путин воли, то је Председник Вучић! Путин му је срце дао! И ту нема повратка!bilo nekad, sada se pripoveda, otkad je izdo, puni ukre s municijom, ne sme vise da priviri u rusiju, gura tamaru da se lize s olenom
Не бруталиш катастрофама по форумашима човече Божији, н'е' си нормалан у расправама...Nisam! Pogledaj nekoliko postova unazad šta je on napisao a ja sam mu samo
ukazao koliko je to ružno.
Čitaj pažljivije drugi put.
Susreće se sa svakim degenerikom koji postoji na kugli zemaljskojuz to ako je i furundzija,eto sreće,eto radosti za njegaПа шта ако су се сусрели? Председнику Србину Александру је у опису посла да се сусреће са странцима!
Море, ти си много безобразан!Susreće se sa svakim degenerikom koji postoji na kugli zemaljskojuz to ako je i furundzija,eto sreće,eto radosti za njega