Rijaliti u školi

Nepopularno je reci, ali bas volim klipove sa Kristijanom, posebno ono dagada kad je uradio salto..smejala sam se tri dana!
Niko ne osporava ovde nečiji izbor da gleda šta želi, ali Kristijan, kao model ponašanja deci, nisam za to nikako . Ja ga doživljavam kao budalu, i kao takvog,mogu da o njemu komentarišem, ali da bivši diler droge bude u školi, kosi mi se sa zdravim razumom .

Niko ne osporava ovde nečiji izbor da gleda šta želi, ali Kristijan, kao model ponašanja deci, nisam za to nikako . Ja ga doživljavam kao budalu, i kao takvog,mogu da o njemu komentarišem, ali da bivši diler droge bude u školi, kosi mi se sa zdravim razumom .
to mi je prva asocijacija na njega, ti klipovi koji me raspoloze za razliku od depresivnih vesti i dogadjaja koji kruze netom..nisam rekla da sam za dolazak u skolu, ali to ovaj korumpirani sistem dozvoljava...a kao model ponasanja koga postavljaju!? dupeuvlakace A. Vucica..

to mi je prva asocijacija na njega, ti klipovi koji me raspoloze za razliku od depresivnih vesti i dogadjaja koji kruze netom..nisam rekla da sam za dolazak u skolu, ali to ovaj korumpirani sistem dozvoljava...a kao model ponasanja koga postavljaju!? dupeuvlakace A. Vucica..

"...не вреди исквареном народу дати најбоље законе..."

I danas je direktorka škole koju je optužila neka estradna gošća pimka da joj zlostavljaju dete, podnela ostavku . Na dobrom smo putu, polako raspuštamo državne škole, prosvetne radnike smo odavno medijski i svakako unizili , idemo u privatne , sa sprecijalcima oko njih . Ostali će gledati pimk, grand , bićemo kristijani i pevaljke, lepa budućnost...

Back