Gost 436569
Domaćin
- Poruka
- 3.572
Interesantno je da u celoj toj priči niko ne spominje Srnu Lango koja je sklopila posao sa upravom škole, kao glavnog krivca. Svi su se obrusili na Golubovića kao da je na prevaru ušao u školu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Prvo Kristijan Golubović je slobodan građanin i može da radi šta hoće.U jednoj školi u Beogradu "poznati" kriminalac,rijaliti osoba Kristijan Golubović je snimao spot sa jednom muzičkom grupom.Učenici, obučeni u majice sa logom te grupe, Kristijan koji glumi porfesora, slika današnjih škola . Direktorica je, navodno, sa glumicom Srnom Lango dogovorila snimanje spota protiv nasilja i , naravno, nije upućena u dešavanja .Možda ova tema pre ide u šoubiz, jer nam škole postadoše šoubiz .
Link
Ne, moj post se odnosio na krivicu direktorke škole koja je to dozvolila .Interesantno je da u celoj toj priči niko ne spominje Srnu Lango koja je sklopila posao sa upravom škole, kao glavnog krivca. Svi su se obrusili na Golubovića kao da je na prevaru ušao u školu.
Prvo, Kristijan Golubović može da bude uzoran građanin ove zemlje, nemam ni ja ništa protv, ali ne može biti uzor učenicima i da se to još podržava . Škola je obrazovna ustanova, koja bi trebala da ceni prave vrednosti, a ja smatram Kristijan nikako ne spada u to . Drugo, i devedesetih je bilo onih koji su se bunili, ali su preovladali oni koji smatraju da im obrazovanje nije potrebno da bi bili uspešni .Posledice takvog shvatanja osećamo a mislim da ćemo ih tek osetiti .Prvo Kristijan Golubović je slobodan građanin i može da radi šta hoće.
Drugo zašto se nismo bunili protiv kriminalizacije drušva devedesetih nego smo dozvolili da se od kriminalaca prave heroji i uzori deci?
Ovo je sada posledica koja nam se sada razbija o glavu.
Posledice takvog shvatanja već osećamo. Kristijan Golubović, Baka Prase, Željko Mitrović su direktne posledice toga.Prvo, Kristijan Golubović može da bude uzoran građanin ove zemlje, nemam ni ja ništa protv, ali ne može biti uzor učenicima i da se to još podržava . Škola je obrazovna ustanova, koja bi trebala da ceni prave vrednosti, a ja smatram Kristijan nikako ne spada u to . Drugo, i devedesetih je bilo onih koji su se bunili, ali su preovladali oni koji smatraju da im obrazovanje nije potrebno da bi bili uspešni .Posledice takvog shvatanja osećamo a mislim da ćemo ih tek osetiti .
A tek buduće generacije ? Njihovi roditelji su deca devedesetih..Posledice takvog shvatanja već osećamo. Kristijan Golubović, Baka Prase, Željko Mitrović su direktne posledice toga.
Prvo, Kristijan Golubović može da bude uzoran građanin ove zemlje, nemam ni ja ništa protv, ali ne može biti uzor učenicima i da se to još podržava . Škola je obrazovna ustanova, koja bi trebala da ceni prave vrednosti, a ja smatram Kristijan nikako ne spada u to . Drugo, i devedesetih je bilo onih koji su se bunili, ali su preovladali oni koji smatraju da im obrazovanje nije potrebno da bi bili uspešni .Posledice takvog shvatanja osećamo a mislim da ćemo ih tek osetiti .
Ne ja mislim da će da dođe do smene generacije.A tek buduće generacije ? Njihovi roditelji su deca devedesetih..
A tek buduće generacije ? Njihovi roditelji su deca devedesetih..
Učenike upoznajemo sa poznatim i istaknutim ljudima iz raznih oblasti, organizuju se predavanja u učionicama, a to što su oni poznati, mislim na te spešl ljude , to je već stvar izbora i domaćeg vaspitanja .Nemam ništa protiv ni da ih ugoste u svojim kućama . Škola nije mesto za takve osobe i tu je kraj priče. .Pa nije valjda svako ko uđe u školu uzor učenicima? I osim toga u BG-u su poznati svuda, nije se desilo u nekom selu pored Pirota pa će decu da zavede činjenica što su videli nekog sa televizije.
Učenike upoznajemo sa poznatim i istaknutim ljudima iz raznih oblasti, organizuju se predavanja u učionicama, a to što su oni poznati, mislim na te spešl ljude , to je već stvar izbora i domaćeg vaspitanja .Nemam ništa protiv ni da ih ugoste u svojim kućama . Škola nije mesto za takve osobe i tu je kraj priče. .
Јадна је држава где је једна таква дијабола добила медијски простор. Како онда деведесетих, тако и данас. И ту прича завршава.Pazi ovakve stvari se ne rešavaju na ovakav način.
Sad mu je skočila reputacija do nebesa jer i negativna pažnja je pažnja, a on je žrtva- došao je tamo gde je pozvan i odradio svoj posao. Golubović bi trebalo da zahvali svim roditeljima i prosvetarima na dizanju rejtinga. Sad može da izađe i da kaže kako su ga i devedesetih nevinog optužili i jurili neki zli ljudi, dok je on bežao u zdrav život.
Јадна је држава где је једна таква дијабола добила медијски простор. Како онда деведесетих, тако и данас. И ту прича завршава.
Колико држава имаш у свету где власт директно контролише медије. У Југославији си имала два канала и адио. Па су се опет пуштали неки колико толико нормални филмови, цртаћи, дечије емисије, квизови, и свашта нешто.A u kojoj to državi su samo fini ljudi na tv-u? Kaži mi molim te, selim se momentalno!
Колико држава имаш у свету где власт директно контролише медије. У Југославији си имала два канала и адио. Па су се опет пуштали неки колико толико нормални филмови, цртаћи, дечије емисије, квизови, и свашта нешто.
То у реду, али нешто не могу да поверујем да се у свакој држави кримоси шеткају по учионицама. Опрости, али ово није и не може бити нормално. Мора да уследи смена директора, минимум.U svakoj državi postoje mediji koji su pod kontrolom vlasti, opozicije, ovih i onih…zar nije Berluskoni kupio u svakoj opštini lokalnu televiziju i tako napravio nacionalnu mrežu? I onda dalje forsirao svoju propagandu i zabavni program sa polu golim pevaljkama.
Svuda imaš silikonuše, sponzoruše, kriminalce i ostale cirkuzante.
То у реду, али нешто не могу да поверујем да се у свакој држави кримоси шеткају по учионицама. Опрости, али ово није и не може бити нормално. Мора да уследи смена директора, минимум.
Колико сам негде прочитао, родитељи су затражили смену. Е сад, како то иде, и којим током нисам сигуран.Gore sam napisala u jednoj poruci da treba da se promeni zakon građanskom inicijativom. Smena direktora, koja će u stvari biti samo rokada na drugo direktorsko mesto- u drugoj školi, ne donosi ništa.
Колико сам негде прочитао, родитељи су затражили смену. Е сад, како то иде, и којим током нисам сигуран.
Roditelji i prosvetari bi mogli i da razgovaraju sa nekim i da pitaju šta da rade. Direktorka nije uradila ništa protiv zakona. Zakon ne valja.
U jednoj školi u Beogradu "poznati" kriminalac,rijaliti osoba Kristijan Golubović je snimao spot sa jednom muzičkom grupom.Učenici, obučeni u majice sa logom te grupe, Kristijan koji glumi porfesora, slika današnjih škola . Direktorica je, navodno, sa glumicom Srnom Lango dogovorila snimanje spota protiv nasilja i , naravno, nije upućena u dešavanja .Možda ova tema pre ide u šoubiz, jer nam škole postadoše šoubiz .
Link