Rijaliti u školi

Lagerta

Veoma poznat
Moderator
Poruka
12.186
U jednoj školi u Beogradu "poznati" kriminalac,rijaliti osoba Kristijan Golubović je snimao spot sa jednom muzičkom grupom.Učenici, obučeni u majice sa logom te grupe, Kristijan koji glumi porfesora, slika današnjih škola . Direktorica je, navodno, sa glumicom Srnom Lango dogovorila snimanje spota protiv nasilja i , naravno, nije upućena u dešavanja .Možda ova tema pre ide u šoubiz, jer nam škole postadoše šoubiz .
Link

Golubović se na svom Instagram profilu pohvalio i snimkom koji je načinjen tokom posete školi naslovljenim „Vaš omiljeni profesor“, a u kom uzvikuje – „to je čuvena učionica sa decom sumnjivog rasta“, „degenerici“, a pokazuje i svoje cipele i govori – „pazi šimika i bela čarapa, ovo nema nigde“.

1681981071-Kristijan-Golubovic-750x454.jpg

Nakon saznanja da je u toj školi sniman spot u kome učestvuje Кristijan Golubović, saopšteno je iz Ministarstva za N1.

„Iako organi škole imaju pravo da autonomno donose odluke o korišćenju školskog prostora, Ministarstvo prosvete osuđuje svaku zloupotrebu školskog prostora, jer je škola mesto gde se stiču znanja i uči o društvenim vrednostima“, navodi se u odgovoru Ministarstva na pitanja portala N1 o snimanju spota grupe Crni Cerak i posete Golubovića OŠ „Đura Jakšić“ na Kanarevom brdu.
Ministarstvo navodi i da učionica nije mesto gde se koristi neprimeren rečnik i omalovažavanje.
link

Kristijan je platio dug drustvu i bavi se soubiznisom u skoli je samo snimao spot, dok je plejada kriminalaca drzala nastavu po srednjim skolama i fakultetima, jer nije dokazano da su krimosi, a nije dokazano jer su oslobodjeni zbog nedostatka dokaza ili nisu ni procesuirani.
Meni su ti rijaliti uzivo stvarno odvratni, jer su dvolicni i upire se prstom u lopova koji ne moze da se brani, a lopov upire prstom.

Kristijan je platio dug drustvu i bavi se soubiznisom u skoli je samo snimao spot, dok je plejada kriminalaca drzala nastavu po srednjim skolama i fakultetima, jer nije dokazano da su krimosi, a nije dokazano jer su oslobodjeni zbog nedostatka dokaza ili nisu ni procesuirani.
Meni su ti rijaliti uzivo stvarno odvratni, jer su dvolicni i upire se prstom u lopova koji ne moze da se brani, a lopov upire prstom.
Tebi je čak i Kristijan pojam , al prosveta mafija bre , neverovatan si :mrgreen:

Objasni mi to pravo etiketiranja zbog osude negativnogu drustvu?
Da neces da kazes kako je sve super i da su svi ekstra, samo eto deca nisu dobro vaspitanja?
Celo srpsko eltino drustvo je super i bori se protiv loseg vaspitanja naroda....:)

Е Србијо шта си дочекала.

Karleuša pre desetak godina snimila spot u Karlovačkoj gimnaziji, valjala se tamo polu-gola u tangama i halterima i nikom ništa. I Zdravko Čolić je tamo snimio spot za Šeri, šeri ako se dobro sećam.

Nije prvi put da se u nekoj školi u Srbiji snimaju spotovi i neke gluposti, ne znam zašto je Golubović sad na meti hejtera kad nije spešl.

Karleuša pre desetak godina snimila spot u Karlovačkoj gimnaziji, valjala se tamo polu-gola u tangama i halterima i nikom ništa. I Zdravko Čolić je tamo snimio spot za Šeri, šeri ako se dobro sećam.

Nije prvi put da se u nekoj školi u Srbiji snimaju spotovi i neke gluposti, ne znam zašto je Golubović sad na meti hejtera kad nije spešl.

Prosvetni radnici su i tada reagovali,ali ne možemo se čuti od ovih koji jesu spešl.

Pazi, jeste gnar sto se dozvoljava bilo kojoj estradnoj somini da snima u skoli.

Ali je poseban nivo gnara dozvoliti to isto visestruko osudjivanom kriminalcu, koji medju krivicnim delima ima i krivicno delo nasilja i nanosenja teskih telesnih povreda. Iako je taj Kristijan i sam neka vrsta estradne somine (namerno ne kazem estradne zvezde, jer to nisu zvezde nego somovi), on je, na prvom mestu, visestruko osudjivani kriminalac.

Ови подаци ми нису познати. И то је за Богу плакати.

Pazi, jeste gnar sto se dozvoljava bilo kojoj estradnoj somini da snima u skoli.

Ali je poseban nivo gnara dozvoliti to isto visestruko osudjivanom kriminalcu, koji medju krivicnim delima ima i krivicno delo nasilja i nanosenja teskih telesnih povreda. Iako je taj Kristijan i sam neka vrsta estradne somine (namerno ne kazem estradne zvezde, jer to nisu zvezde nego somovi), on je, na prvom mestu, visestruko osudjivani kriminalac.
Upravo to,promoviše kriminal kao društveno poželjno ponašanje .

Hapšen je pre 10-12 godina ispred crkve sv.Marka sa heroinom kod sebe tada su se mnogi sprdali da je išao čovek da krsti drogu dobio je valjda 8 god.a izašao posle 4 jer je Toma lopata sve žive pomilovao kad je došao na vlast.Od kad je izašao vrti priču kako su ga žuti hapsili kao da je on neka politička figura a ne običan krimos koji je više vremena proveo u izolaciji nego na slobodi

Poslednja izmena:

Back