heh, za ricarda se ne secam zaista, posto sam ga igrao pre skoro 3 godine..ali sam siguran da je bilo na netu da se nace nekih sajtova sa WR vremenima, registrujes se i uploadujes vreme...
a ova igra LFS... :
da zaista ima samo 300 megabajta...neverovatno sta su uradili na tako malo mesta
inace to je zaista simulacija...
reci cu ti samo nekoliko stvari
na pocetku vozis krug recimo 1.35...onda malo vezbas i dosta brzo spustis na 1.30
medjutim onda skapiras neke stvari i pocnes da spustas i ispod 1.30
brzo dodjes na 1.26 i otprilike na toj cifri mnogi i ostanu...
medjutim ja igram dosta dugo pa sam samim tim i dosta dobar...GT turbo ! (auto) koji se i najvise vozi, a i ja ti ga preporucujem...
dogurao sam do vremena od 1.23.68 po krugu ...sto jos uvek nije ni blizu nekom vremenu vrednom paznje, ali nije ni lose za razliku od proseka...
ali nije sve u jurcanju po stazi...
tu je gomila stvari na koju treba paziti
jedna od retkih auto simulacija u kojoj treba malo i taktizirati i razmisljati...za vreme trke
kako zaobici nekog, kako ga seci..kako ga psihicki pritiskati itd itd...
sto se tice setupova...bilo bi dobro da uzmes neciji setup za kola mada ti to sve do vremena od barem 1.27 nece praviti neku razliku, odnosno neces primecivati nista u odnosu na defaultni set
medjutim veruj mi da sada cim promenim jedan parametar za 1 stepen a ima recimo od 0-100 oseti se razlika
dakle kreni polako...
tesko je...ali to mi se i svidja, ostale trke moze svako da vozi...ovde ipak treba vezbe
fizika je sjajna u igri ..
grejanje i cepanje guma prilikom kocenja je jako bitno...
ako na pravcu ides blizu iza nekog brzi si naravno jer ti pravi rupu i nemas otpora vetra...(ovo zapamti) vrlo je korisni
mada moze biti i opasno jer on kada pocne da koci ako si blizu s obzirom da si brzi zakucaces se u njga ...
mada to su neke stvari koje vremenom skapiras...
ima stvarno milion stvari koje cine ovu igru jedinstvenom...ja nisam verovao...zalepio sam se i vec skoro godinu dana se kidamo...
sto se tice servera..ima ih dosta..
u igri cim stisnes multiplayer...izlista ti servere
neki od dobrih su...
LFS Serbia
LFS Slovenia
DFH ili DHF zaboravio sam

neki zelenim slovima pise nesto (PSR)
ali eto snacices se i sam...
ja sam uglavnom na ova cetiri...nick mi je !van-Serbia
pa cemo dalje u samoj igri ako budes zainteresovan
naravno postoje i lige...
sudije
moras postovati plave zastavice...
zute ..hjehe...samo se najezim kad je vidim...
cesto se odrzavaju turniri...
recimo u nemackoj...je bio skoro (pre dva tri meseca)i moj drugar SvemirkoJoca...(trenutno world recorder)
je bio treci ...

neverovatnih 1.22.55 od pre dve nedelje recimo
i ladno su mu poslali neku nagradu

da ne poverujes...
dugo nisam pisao ovoliko post
ali eto mozda jos jedan dokaz da je igra vredna paznje, a veruj mi da ne radim za njih
i za kraj nema lepse situacije kada vec poznajes igrace krece trka vas osam...vozite branik na branik...5 krugova ..sa povremenim prestizanjem...adrenalin te drzi celo vreme
i nije bitno da budes prvi,
to ce doci vremenom...
po nekad je ti imas svoju trku sa recimo cetvrtim likom...
a 6 i 7 imaju svoju trku...
dok za 1,2 i 3 mesto ces morati uglavnom da sacekas
sto i nije lose...
jedino sto bi bilo takodje dobro je da za pocetak po nekim forumima potrazis i procitas pravila trke...ako ih vec ne znas iz recimo formule 1...
kad smes da pretices, ssta znace zastavice...ko ima prednost...
itd itd...
imas nacionalnaklasa.com
i ima jos dosta domacih sajtova pa googlaj ...
mrzi me da citam sta sam pisao , bilo je onako u jednom dahu pa se izvinjavam na greskama i na eventualnom ponavljanju ili smoru..
ps...igra je demo..odnosno cela je samo u multiplayeru mozes igrati samo jednu stazu,,.
mozda trenutno zvuci jadno, ali veruj mi posle godinu dana jos uvek nije dosadila...zbog kompleksnosti trkanja i brdo stvari o kojima treba misliti,...naravno najvise ima stranaca, engleza,francuza,brazilaca,nemac,poljaka...rusa...vozaca za respect...
aj pozdrav i pisi sta si uradio...ili ako bude problema prilikom setovanja igre