Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Prema New Canaan Advertiser-u, zvezda iz Čikaga je prodala svoju kuću New Canaan, koju je kupio 2022. za 10,8 miliona dolara kako bi se pripremio za preseljenje u inostranstvo. Prodao je imovinu, koja je ranije pripadala Polu Sajmonu i Edi Brikel, za 50.000 dolara manje nego što je platio.
"Za Alehandru će biti divno da bude bliže svojoj porodici, njenim prijateljima i njenoj kulturi", rekao je Ričard za publikaciju. "Bila je veoma velikodušna da mi je dala šest godina života u mom svetu, tako da je pošteno da dam još najmanje šest u njenom."
"Za Alehandru će biti divno da bude bliže svojoj porodici, njenim prijateljima i njenoj kulturi", rekao je Ričard za publikaciju. "Bila je veoma velikodušna da mi je dala šest godina života u mom svetu, tako da je pošteno da dam još najmanje šest u njenom."
Znaci racuna na 6 godina zivota....Ja da sam na njegovom mestu , ja bih otisao u italiju , blizo je, ne preblizu , a italijanska hrana je dugovecnija od spanjolske garant, iako nisam neki gurman, oseti se
Znaci racuna na 6 godina zivota....Ja da sam na njegovom mestu , ja bih otisao u italiju , blizo je, ne preblizu , a italijanska hrana je dugovecnija od spanjolske garant, iako nisam neki gurman, oseti se
Gospodin čovek. Miroljubiv. Nikad nikakvi skandali. U svoje doba frajer. Dobar glumac. Zavodim mu što je ljubio Džuliju Roberts. Ima dobre filmove, simpatični su mi An Officer and a Gentleman i Pretty Woman.