Ribolovačke priče

LBarbara

La Femme
Moderator
Poruka
49.521
Dragi naši muškarci, znamo koliko volite pecanje..🧜‍♀️

Koju vrstu ribica volite da pecate...one sitne što same uleću u mrežu a vi ih bez po muke istresete u čamac i proberete šta valja šta ne valja ili
one malo krupnije, slatkovodne i ukusnije koje možeš da prevariš samo dobro odabranim mamcem
ili možda preferirate lov na one egzotičnije ribice što idu samo na skupu dubinsku varalicu?

Koju vrstu ribica volite da pecate...one sitne što same uleću u mrežu a vi ih bez po muke istresete u čamac i proberete šta valja šta ne valja ili
one malo krupnije, slatkovodne i ukusnije koje možeš da prevariš samo dobro odabranim mamcem
ili možda preferirate lov na one egzotičnije ribice što idu samo na skupu dubinsku varalicu?
JA verujem da najvise vole kad im se ribica sama baci pod noge,ne smatram da su previse strucni u pecanju..ustvari,mislim da su tu zene mnogo sposobnije i da pecaju samo na veliko.

JA verujem da najvise vole kad im se ribica sama baci pod noge,ne smatram da su previse strucni u pecanju..ustvari,mislim da su tu zene mnogo sposobnije i da pecaju samo na veliko.
..ne da nisu strucni nego izgleda pojma nemaju...:lol:
Ja pomislih, ovo je dobra temica da vidimo jesu li imalo kreativni, bar da lazu ako nista drugo, kad ono medjutim...

slatkovodne nisu ukusnije od morskih.

som na pr koji je kod nas valjda na nekoj ceni, ok, riba ali sad da mi neko kaze orada- brancin ili pastrmka-som. Znam sta biram.
A i som sto je veci manje je kvalitetno meso. Zadrzava se dole po mulju. Jedino sto tako impozantno deluje. I ta neka prica riblje kafane i to. Fazon: cekao sam soma pola zivota ga jurim po reci i upecah napokon. A ovamo na moru zabacis mrezu i uzivas. A ukuuuuusssss

Ne pecam, ali od sve ribe na svetu, najbolja riba je srpska pastrmka, posle može dodje i losos i ohridska pastrmka, ali je studenička broj jedan.
Peca se na mušicu, kao i sve dobre i čiste ribe, a one duboke iz mulja mogu da posluže, sa gomilom začina i spremanja. Pastrmka se jede dok se koprca.
Pitajte mečku...a za svaku ima mamac i meredov...

Back